تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 416 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هفته چهاردهم رقابت‌هاي لاليگا / نكونام و شجاعي به بهترين تيم دنيا رسيدند

رئالیهای ایران به انتظار درخشش نکووشجاعی نشسته اند.

سايت گل - هفته چهاردهم رقابت‌هاي لاليگا فردا شب آغاز خواهد شد و تيم فوتبال اوساسونا كه جواد نكونام و مسعود شجاعي را در اختيار دارد مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت. اوساسونا در اين فصل نتايج چندان خوبي نگرفته و با 15 امتياز در رده دوازدهم قرار دارد.

قرمزپوشان پاپلونا اميدوارند كه در اين بازي خانگي از صدرنشين ليگ اسپانيا امتياز بگيرند. اوساسونا سال گذشته در ورزشگاه نيوكمپ با نتيجه 3ـ2 مغلوب بارسلونا شد ولي در زمين خودش اين تيم را با تساوي يك بر يك متوقف كرد.

خوزه آنتونيو كاماچو باز هم در فكر متوقف كردن بارسلوناست و اميدوار است از اين تيم امتياز بگيرد. نكونام و شجاعي سابقه رويارويي با اين تيم را دارند و به نظر مي‌رسد آنها مثل چند بازي اخير اوساسونا در تركيب ثابت قرار بگيرند.

اين دو بازيكن سابقه گلزني يا دادن پاس گل مقابل بارسلونا را ندارند ولي نكونام دو فصل پيش توانست گل زدن به رئال مادريد را تجربه كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/3

باتيستا: بارسلونا به همه چيز مي‌رسد

سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: بارسلونا با اين همه بازيکن فداکار به همه چيز مي‌رسد.

به نقل از روزنامه ال‌‌موندو‌ديپورتيو، سرخيو باتيستا اظهار داشت: دوشنبه ‌شب از نزديک شاهد بازي بارسلونا و رئال مادريد در ورزشگاه نيوکمپ بودم. خوشحالم تماشاگر چنين بازي با کيفيتي بودم. به خصوص تحت‌تأثير آنچه بارسلونايي‌ها ارائه کردند، واقع شدم. به نظرم کاتالاني‌ها بسيار از خود گذشته بودند و با اين روحيه و ساختار مي‌توانند به هر افتخاري برسند.

اين مربي که پس از رقابت‌هاي جام‌جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي ابتدا به عنوان سرمربي موقت جانشين ديگو مارادونا در تيم کشورش شد و بعد قرارداد قطعي بست، افزود: به اعتقاد من، بارسلونا داراي بازيکنان بسيار مستعد و توانمندي است که همگي براي يک هدف واحد مي‌جنگند. تحت اين شرايط مي‌توانند از هر سدي عبور کنند.

کد:
    جمعه 12/09/1389

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نگفتم که اینا حتمآ پنالتی یا افسایده،میبینی که دارن میگن نه پنالتی بود و نه افساید...
    من میگم خوب حالا اگه 10 سانت عقبتر بود بازم توپ گل میشد و شماها اینقدر کل کل نمیکردید...
    یا تو اون پنالتی اصلا رونلدو به سمت دروازه نبود و اگرم پنالتی بود که نبود بازم والدز کارت نمیگرفت...

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

تو اینجور صحنه ها(گل به قول شما افساید بارسا)همون بهتر که کمک داور ادامه بازی رو بده،چون اگه افسید نبود و افساید اعلام کنه پدرشو درمیارن...

گاهی وقتها یه مدافع گوشیه محوطه جریمه خطا می کنه و پنالتی میشه...به همین راحتی...حالا اون بازیکنه میتونه بگه ای بابا...اینجا که خطرناک نبود...حتی اگه خطا هم نمی کردم این طرف نمی تونست گل بزنه؟

یکم منطق هم خوب چیزیه...+ یکم جنبه!!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

کنفرانس خبری گواردیولا:بهترین تیم تاریخ فوتبال نیستیم/مورینیو جانور فوتبال است!

سایت گل- برد 0-5 بارسلونا مقابل رئال مادرید در دیدار دوشنبه شب ال کلاسیکو، خود حرفهای زیادی را به همراه داشت. شاگردان گواردیولا توانستند صدرنشینی در جدول را بازیابند وآمادگی فیزیکی فراوانشان را به نمایش گذاشتند.

به رغم این موضوع، مربی بارسلونا به دنبال آن است تا از این تحسین ها بکاهد و طی روزهای اخیر به شاگردانش این پیغام را داده:« ما هیچ کاری نکرده ایم.!»

گواردیولا در کنفرانس خبری روز جمعه خود در پاسخ به سوالی که آیا بازی کردن برای بارسا، پس از پیروزی 0-5 مقابل رئال سخت خواهد بود، گفت:« سعی می کنیم که این اتفاق نیفتد.ما خوب تمرین کرده ایم و مطمئنم که عملکرد خوبی در دیدار بعدی مان خواهیم داشت.»

بارسلونا شنبه شب، مقابل اوساسونا به میدان خواهد رفت؛ تیمی که در دیدارهای خانگی اش،معنای شکست را نمی داند. گواردیولا در این رابطه گفت:« بازی در پامپلونا همیشه پیچیده و سخت بوده است. آنها در دیدارهای خانگی عملکردی استثنایی دارند. به علاوه کاماچو هم مربی آماده و خوبی است و سال گذشته از ما دو امتیاز گرفت.اگر خیلی ها منتظر آن هستند که ما دیداری مثل دیدار دوشنبه را به نمایش بگذاریم، اشتباه می کنند.»

مربی جوان بارسا در مورد شرایط فیزیکی چابی خوش بین است:« او خیلی بهتر شده است و چند روزی است که بدون مشکل و درد تمرین می کند.»

گواردیولا در ادامه در مورد تیم مادریدی گفت:« اگر رئال قبلا خطرناک بود، الان خیلی خطرناک تر است.» و در مورد اینکه آیا بارسا بهترین تیم تاریخ است، چنین نظری داشت:« نه.ما بهترین تیم تاریخ نیسیتم.الان گفتن این حرف ، پس از دیدار دوشنبه شب آسان است. به نظر من باید میلان ساکی، رئال دی استفانو، بارسلونای کریوف و... را در نظر داشت.این بحث بیهوده ای است.»

گواردیولا سعی کرد تا در مورد محرومیت یک جلسه ای راموس به خاطر کارت قرمزی که در دیدار ال کلاسیکو دریافت کرد، با سیاست خاص خودش صحبت کند:« آنچه اعضای کمیته تصمیم گرفتند، خوب است.»

بخش پایانی صحبتهای گواردیولا بدین ترتیب بود:« برای رسیدن به جام قهرمانی باید بتوانیم حجم خوبی امتیاز هم کسب کنیم. رئال مادرید تیم خیلی خطرناکی است و مربی او به سان یک حیوان رقابت کننده و پرتوان است.(لازم به توضیح است که استفاده از صفت حیوان در محاورات روزمره ورزش اسپانیا، کلمه ای عادی است و به منزله توهین یا اهانت تلقی نمی شود) الان فاصله دو امتیاز است که فاصله ای مضحک به نظر می رسد.در مورد عملکرد شاگردانم باید بگویم که ترجیح می دهم بیشتر به ارزیابی بازیکنانی که به سئوتا رفتند و با برتری 0-2 از زمین خارج شدندبپردازم تا آنهایی که روز دوشنبه برد 0-5 را رقم زدند.کلید موفقیت بارسلونا این است که باشگاهی قوی داریم و بازیکنان تیممان هم انگیزه و اشتیاقی تمام ناشدنی دارند.»

کد:

پیش بازی: اوساسونا- بارسلونا؛ بازی با آتش در زمین مملو از برف

سایت گل- اوساسونا که از ماه مارس تاکنون در دیداری خانگی تن به شکست نداده است، شنبه شب در خانه میزبان صدرنشین رقابتها خواهد بود. بارسا نیز پس از گل بارانی که در نوکمپ به راه انداخت، به دنبال کسب نتیجه قابل قبولی پس از این نمایش خیره کننده است.

این در حالی است که زمین چمن شهر پامپلونا، با برفی به ارتفاع 8 سانتی متری پوشیده شده است

شنبه شب سخت ترین مصاف اوساسونا دست کم در نیم فصل اول رقابتهای این فصل لالیگا رقم خواهد خورد. شاگردان کاماچو درورزشگاه رینو دناواررا میزبان بارسلونای صدرنشین خواهند بود و این درحالی است که اوساسونا از ماه مارس تاکنون در خانه اش تن به شکست نداده است

برف به طور کامل سطح زمین را پوشش داده و همین باعث شد تا جلسه تمرینی روز جمعه شاگردان کاماچو در داخل سالن سرپوشیده دنبال شود. البته مسئولان برگزاری بازیها اعلام کردند که هیچ احتمالی برای لغو این بازی وجود ندارد

از جنبه ورزشی، اوساسونا پس از کسب 3 پیروزی پی در پی در ورزشگاه ناواررا که در 12 دیدار اخیرش در لالیگا دراین زمین تن به شکست نداده و با 7 پیروزی و 5 تساوی کارش را به پایان برده، به استقبال بارسا می رود و البته ماموریت این بار آنها سخت تر از همیشه است.شاگردان کاماچو این بار باید بارسلونایی که در دو دیدار اخیرش به 13 گل رسیده است را مهار کنند.

البته قرمزپوشان هم کارهای تاکتیکی شان را به خوبی انجام داده اند.

آنها فصل گذشته در ورزشگاه رینودناواررا به لطف گل به خودی پیکه در دقیقه 93به یک امتیاز دست یافتند.
    اوساسونا در حال حاضر 5 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد و کاماچو به دلیل مصدومیت شانس استفاده از کارلوس آراندا، دامیا آبیا و روبرتو لوپس (روپر) را نخواهد داشت.

از سوی دیگر بازیکنان بارسا نیز پس از پیروزی پرگل مقابل رئال مادرید با روحیه و انگیزه فراوانی گام به میدان خواهند گذاشت

ترکیب احتمالی دو تیم
    اوساسونا: ریکاردو، نلسون، سرخیو، میگل فلانیو، مونرئال،پونیال، نکونام،خوانفران،پاندینی، کامونیاس و لکیچ

بارسلونا: والدس، آلوس، پیکه، پویول، آبیدال، چابی، ماسچرانو یا بوسکتس،اینیستا، پدرو، ویا و مسی

داور: فرناندو تیسیره را ویتیه نس

کد:

مسی مقابل اوساسونابه میدان می رود؛مصدومیت ناشی از تکل راموس برطرف شد

سایت گل- پس از تکل خشنی که سرخیو راموس در جریان دیدار دوشنبه شب ال کلاسیکو، برروی لیونل مسی رفت، شک و شبهاتی در مورد احتمال حضور این ستاره در دیدار شنبه شب تیمش مقابل اوساسونا وجود داشت ولی اخبار منتشره حاکی از آن است که مسی امروز به تمرینات تیمش بازگشته و آماده است تا در دیدار شنبه شب به میدان برود.

ستاره آرژانتینی بارسا به دلیل مصدومیتی که در دیدار مقابل رئال مادرید گریبانگیرش شده بود، چند روزی را به تمرینات بازیابی می پرداخت. تکل خشن سرخیو راموس باعث شده بود تا یکی از عضلات پای مسی دچار گرفتگی شود. بدین ترتیب نام مهاجم آرژانتینی بارسا در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای دیدار شنبه شب ورزشگاه رینو دناواررا مقابل اوساسونا قرار گرفت

بدین ترتیب مسی،یکی از نوزده بازیکن بارسلونا خواهد بود که به پامپلونا سفر خواهد کرد. نام تیاگو آلکانتارا از لیست بازیکنان بارسا خط خورده است

صبح روز جمعه، تعدادی از بازیکنان بارسا، با تاخیر برسر جلسه تمرینی این تیم حاضر شدند و دلیل این تاخیر، تصادف یک کامیون در مسیر کمپ تمرینی بارسلونا در شهرک ورزشی بود.این باعث شد که تعدادی از آنها از صرف ناهار در این مجموعه جا بمانند.

کد:

طعنه مورینیو به گواردیولا: بعضی مربیان می توانند توپ را از چنگ بازیکن در بیاورند!

سایت گل- ضربه خورده و شاید حتی غرق شده! این کلمات توصیف کننده چهره مربی پرتغالی رئال پس از شکست 0-5 تیمش در ورزشگاه نوکمپ بود. چند روز پس از این شکست «آقای خاص» دوباره به پشت میکروفن هابازگشته است و اینبار از دیدار تیمش مقابل والنسیا می گوید.

اولین بخش صحبتهای مورینیو، به اعتراض نسبت به اتفاقاتی که در هفته های اخیر برایش رخ داده اختصاص دارد:« من نمی توانم از محوطه ای که برای مربیان تعیین شده خارج شوم ولی دیگران می توانند.من نمی توانم توپ را از چنگ بازیکنی که می خواهد توپ را پرتاب کند دربیاورم ولی دیگران چرا.»

آقای خاص در مورد شکست 0-5 تیمش در نوکمپ خیلی ساده می گوید:« این بازی خیلی آسانی برای برگرداندن ورق بود. یک تیم خیلی برتر بود و به پیروزی هم رسید و تیم دیگر خیلی ضعیف تر بود و باخت. »

مربی رئال پیغامی مملو از انرژی مثبت ارسال کرده است، این در حالی است که تیمش در شرایط بدی قرار دارد:« باید ثابت کنیم که مسیرمان را ادامه می دهیم.بازیکنان تیممان باید با شخصیت لازم برای بازی، به زمین بیایند، در حال حاضر بازی کردن مقابل تیم قدرتمندی مثل والنسیا برای ما بهتر است.»

مورینیو در ادامه در مورد احتمال اعمال تغییرات درترکیب تیمش پس از مصدومیت ایگواین گفت:« نمی توانم چیزی را پیش بینی کنم.اگر تنها بنزما را به عنوان مهاجم داشته باشیم و روزی به درب بسته بخوریم، باید سیستم بازی مان را تغییر دهیم.در مورداینکه آیا تیممان در بازار نقل و انتقالات زمستانی شرکت خواهد کرد یا نه، بالدانو باید صحبت کند.»

نام کریس رونالدو به رغم مصدومیتهایی که از دوشنبه شب احساس می کند، در لیست بازیکنان رئال برای دیدار با والنسیا قرار گرفته.مورینیو در این رابطه گفت:« رونالدو شخصیت کافی را دارد و می خواهد برای تیم بازی کند.می ترسیدم که او نتواند تیم را همراهی کند ولی اگر مصدومیت او جدی نباشد،توان لازم برای بازی در زمین را خواهد داشت.

مصدومیت ایگواین:نمی توانم در این رابطه پاسخی بدهم.می خواهم ماجرای ایگواین را دقیقا مثل کاکا دنبال کنم.یادآوری نکنیم که او نیست. برای بازگشت آنها صبر کرد و به آنها زمان داد. کار را به پیزشک تیم سپرد. من همراه با ایگواین به نزد یک پزشک متخصص در مادرید رفتم، چون برای آنکه به درک موضوع به او کمک کنم، می توانستم همراهش باشم.او برای دومین بار، برای تشخیص مصدومیتش به خارج از شهرمادرید رفت ولی تنها برای آشنایی بیشتر با شرایط و من کاری نمی توانستم بکنم.تنها چیزی که برایم مهم است، این است که در حال حاضر نمی توانم روی ایگواین حساب باز کنم.بهتر است که حتی در در اختیار داشتن او، شک هم نداشته باشیم.من الان می دانم که نمی توانم روی او حسابی بازکنم

مسئولیت پذیری بنزما:می تواند بازی کند یا نه؟ باید ببینیم.کریم در دیدارهای اخیر تیم بد نبوده و مشارکتش با سایر بازیکنان تیم همیشه مثبت بوده است.او در دو دیدار اخیر تیم بازیکن فیکس بوده و در دیدارهای آتی هم دقایقی برای بازی در اختیار خواهد گرفت که دیگر نتواند بگوید که زمان نداشته.حال باید دید که چه خواهد شد

مارسلو و اوزیل زیرضرب؟: اصلا از عملکرد اوزیل و مارسلو ناامید نشده ام و به طور کلی از عمکرد تیم، حتی خودم که مسئول تیم هستم ناامیدم.من اصلا نمی خواهم از فرد خاصی نام ببرم.اگر اوزیل را تعویض کردم، به این دلیل بود که فکر کردم که این کار،بهترین کار برای تیم است. مارسلو هم که یک کارت زرد داشت و می خواستم بیش از هرکس دیگری مراقب او باشم.زمانی که بازیکنان را تعویض می کنم، به خاطر مشکل داشتن آنها نیست، بلکه به خاطر سبک و شرایط بازی است.هر دوی این بازیکنان شنبه شب برای رئال بازی خواهند کرد.

کد:
    2010/12/3
    Last edited by R O O T; 03-12-2010 at 21:13.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

گاهی وقتها یه مدافع گوشیه محوطه جریمه خطا می کنه و پنالتی میشه...به همین راحتی...حالا اون بازیکنه میتونه بگه ای بابا...اینجا که خطرناک نبود...حتی اگه خطا هم نمی کردم این طرف نمی تونست گل بزنه؟

یکم منطق هم خوب چیزیه...+ یکم جنبه!!
    حرفات رو قبول دارم ولی میگم چرا اینقدر به این پنالتی گیر میدید؟؟؟؟؟؟؟چون تو موقعیت خطرناکی هم نبود که بخوای بگین گل 100% مون رو خراب کرد،یه خطای معمولی رو(اگر خطا باشه)نگرفته...اه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حرفات رو قبول دارم ولی میگم چرا اینقدر به این پنالتی گیر میدید؟؟؟؟؟؟؟چون تو موقعیت خطرناکی هم نبود که بخوای بگین گل 100% مون رو خراب کرد،یه خطای معمولی رو(اگر خطا باشه)نگرفته...اه
    اگه قبول دارین، پس دیگه این صحبتی که میکنید چه معنی داره؟ گاهی یه مهاجم، جلو 4تا مدافع هست، بهش تنه میزنن پنالتی میشه... یا اصلا میبینی یه وینگر دریبل میکنه میاد تو، خطا میشه پنالتی میگیره با این که یه مشت مدافع داخل محوطه بودن...

کلا قانون پنالتی مشخص هست... دیگه جای اما و اگر نداره.

ضمن اینکه، با صحبت های بقیه دوستان کار ندارم، خودم میگم: برد حق بارسا بود، بهتر بازی کرد، رئال چندین ضعف داشت. اما حق رئال این نبود، داوری خوب نبود. برای هر دو طرف، ولی ضرر رئال بیشتر بود.
    Last edited by kasra_khan2003; 04-12-2010 at 00:01.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بحث من سر روند بازیه...کلا رون بازی جوری پیش رفت که انقدر رئال بد بازی کرد و خیلی زود روحیشونو باختن...

2 تا گل بد خوردن و واقعا دستپاچه بازی کردن...بعدش اومدن یکم از اون حالت در بیان ..یه چنتا حمله هم کردن که قضیه پنالتی و اون گل آفساید پیش اومد که دیگه همه چیو وا دادن...

حرف من اینه که اگه داور اشتباه نمی کرد همچین نتیجه سنگینی شکل نمی گرفت...ولی خوب منم پیش بینی می کردم که بارسا ببره...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه هفته 14 رقابتهای لالیگا

هفته چهاردهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری 3 دیدار آغاز می شود....

هفته چهاردهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز می شود که به نحوی این سه بازی، جزو حساس ترین بازیهای این هفته هستند.

بارسلونا در حالی در پامپلونا میهمان اوساسوناست که تیم کاماچو مدتهاست در دیدار خانگی مغلوب حریف خود نشده است. هرچند که آنها مقابل صدرنشین رقابتها کار سختی را برای حفظ رکورد شکست ناپذیری شان پیش رو دارند.

رئال مادرید هم شنبه شب درورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان والنسیا خواهد بود.

در حال حاضر و در پایان هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا، بارسلونا با 34 امتیاز صدرنشین جدول است.رئال مادرید با 32 امتیاز در رده دوم قرار دارد.ویارئال (27)، اسپانیول(25) ،والنسیا(24) ، مایورکا(21)، اتلتیکو مادرید(20) و سویا(20) هم در رده های بعدی هستند.

برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 13 آذر(4 دسامبر)

*لوانته – اتلتیکو مادرید (ساعت 20.30)

* اوساسونا- بارسلونا (ساعت 22.30)

*رئال مادرید – والنسیا (ساعت 0.30)

یکشنبه 14 آذر(5 دسامبر)

* آلمریا – ساراگوسا (ساعت 19.30)

*اسپانیول- خیخون (ساعت 19.30)

*ختافه – مایورکا (ساعت 19.30)

*مالاگا- راسینگ سانتاندر (ساعت 19.30)

*ویارئال - سویا(ساعت 21.30)

* رئال سوسیداد- اتلتیک بیلبائو (ساعت 23.30)

دوشنبه 15 آذر(6 دسامبر)

*دپورتیوو لاکرونیا – ارکولس (ساعت 23.30)

کد:
    بارسا درفکر تمدید 5 ساله قرارداد گواردیولا برای دفع تهدید چلسی

سایت گل- سران باشگاه بارسلونا آماده اند تا به مربی جوانشان پیشنهاد تمدید قراردادش برای مدت 5 سال را ارائه کنند تا بدین ترتیب از پیشنهادات کاری متعددی که برای گواردیولا ارائه می شود، جلوگیری نمایند.

روزنامه دیلی میل در گزارشی به این نکته اشاره کرده که انتظار می رود که سران باشگاه بارسا به مربی 39 ساله شان پیشنهاد تمدید 5 ساله قراردادش را ارائه دهند تا بدین ترتیب از حضور او در پروژه بلند مدت بارسا مطمئن شوند.چرا که علاوه بر چلسی، سران باشگاه های اینتر و منچستر هم به دنبال جذب مربی جوان بارسا هستند.

این در حالی است که چلسی شرایط سختی را در رقابتهای لیگ برتر پشت سر می گذارد. آنها در پنج دیدار اخیر خود در لیگ برتر تنها به یک پیروزی دست یافته اند و در نهایت یونایتد توانست از آنها در جدول رده بندی رقابتها پیشی بگیرد.

بدین ترتیب ممکن است رومن آبراموویچ به فکر کنار گذاشتن مربی ایتالیایی تیمش و به خدمت گرفتن مربی جوان اسپانیایی باشد و از سوی دیگر سران بارسا نیز که از ارزش واقعی مربی شان مطلعند، به آسانی پپ را از دست نخواهند داد.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیش بازی: اوساسونا- بارسلونا؛ بازی با آتش در زمین مملو از برف

سایت گل- اوساسونا که از ماه مارس تاکنون در دیداری خانگی تن به شکست نداده است، شنبه شب در خانه میزبان صدرنشین رقابتها خواهد بود. بارسا نیز پس از گل بارانی که در نوکمپ به راه انداخت، به دنبال کسب نتیجه قابل قبولی پس از این نمایش خیره کننده است.

این در حالی است که زمین چمن شهر پامپلونا، با برفی به ارتفاع 8 سانتی متری پوشیده شده است

شنبه شب سخت ترین مصاف اوساسونا دست کم در نیم فصل اول رقابتهای این فصل لالیگا رقم خواهد خورد. شاگردان کاماچو درورزشگاه رینو دناواررا میزبان بارسلونای صدرنشین خواهند بود و این درحالی است که اوساسونا از ماه مارس تاکنون در خانه اش تن به شکست نداده است
    برف به طور کامل سطح زمین را پوشش داده و همین باعث شد تا جلسه تمرینی روز جمعه شاگردان کاماچو در داخل سالن سرپوشیده دنبال شود. البته مسئولان برگزاری بازیها اعلام کردند که هیچ احتمالی برای لغو این بازی وجود ندارد

از جنبه ورزشی، اوساسونا پس از کسب 3 پیروزی پی در پی در ورزشگاه ناواررا که در 12 دیدار اخیرش در لالیگا دراین زمین تن به شکست نداده و با 7 پیروزی و 5 تساوی کارش را به پایان برده، به استقبال بارسا می رود و البته ماموریت این بار آنها سخت تر از همیشه است.شاگردان کاماچو این بار باید بارسلونایی که در دو دیدار اخیرش به 13 گل رسیده است را مهار کنند.

البته قرمزپوشان هم کارهای تاکتیکی شان را به خوبی انجام داده اند.

آنها فصل گذشته در ورزشگاه رینودناواررا به لطف گل به خودی پیکه در دقیقه 93 به یک امتیاز دست یافتند.

اوساسونا در حال حاضر 5 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد و کاماچو به دلیل مصدومیت شانس استفاده از کارلوس آراندا، دامیا آبیا و روبرتو لوپس (روپر) را نخواهد داشت.

از سوی دیگر بازیکنان بارسا نیز پس از پیروزی پرگل مقابل رئال مادرید با روحیه و انگیزه فراوانی گام به میدان خواهند گذاشت

ترکیب احتمالی دو تیم

اوساسونا: ریکاردو، نلسون، سرخیو، میگل فلانیو، مونرئال،پونیال، نکونام،خوانفران،پاندینی، کامونیاس و لکیچ

بارسلونا: والدس، آلوس، پیکه، پویول، آبیدال، چابی، ماسچرانو یا بوسکتس،اینیستا، پدرو، ویا و مسی

داور: فرناندو تیسیره را ویتیه نس

مسی مقابل اوساسونابه میدان می رود ؛ مصدومیت ناشی از تکل راموس برطرف شد

سایت گل- پس از تکل خشنی که سرخیو راموس در جریان دیدار دوشنبه شب ال کلاسیکو، برروی لیونل مسی رفت، شک و شبهاتی در مورد احتمال حضور این ستاره در دیدار شنبه شب تیمش مقابل اوساسونا وجود داشت ولی اخبار منتشره حاکی از آن است که مسی امروز به تمرینات تیمش بازگشته و آماده است تا در دیدار شنبه شب به میدان برود.

ستاره آرژانتینی بارسا به دلیل مصدومیتی که در دیدار مقابل رئال مادرید گریبانگیرش شده بود، چند روزی را به تمرینات بازیابی می پرداخت. تکل خشن سرخیو راموس باعث شده بود تا یکی از عضلات پای مسی دچار گرفتگی شود. بدین ترتیب نام مهاجم آرژانتینی بارسا در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای دیدار شنبه شب ورزشگاه رینو دناواررا مقابل اوساسونا قرار گرفت

بدین ترتیب مسی،یکی از نوزده بازیکن بارسلونا خواهد بود که به پامپلونا سفر خواهد کرد. نام تیاگو آلکانتارا از لیست بازیکنان بارسا خط خورده است

صبح روز جمعه، تعدادی از بازیکنان بارسا، با تاخیر برسر جلسه تمرینی این تیم حاضر شدند و دلیل این تاخیر، تصادف یک کامیون در مسیر کمپ تمرینی بارسلونا در شهرک ورزشی بود.این باعث شد که تعدادی از آنها از صرف ناهار در این مجموعه جا بمانند.

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بحث من سر روند بازیه...کلا رون بازی جوری پیش رفت که انقدر رئال بد بازی کرد و خیلی زود روحیشونو باختن...

2 تا گل بد خوردن و واقعا دستپاچه بازی کردن...بعدش اومدن یکم از اون حالت در بیان ..یه چنتا حمله هم کردن که قضیه پنالتی و اون گل آفساید پیش اومد که دیگه همه چیو وا دادن...

حرف من اینه که اگه داور اشتباه نمی کرد همچین نتیجه سنگینی شکل نمی گرفت...ولی خوب منم پیش بینی می کردم که بارسا ببره...
    راست میگی اگه پنالتی(اگر بود؟)واسه رئال گرفته میشد روند بازی عوض میشد ولی اتفاقیه که افتاده،برای مثال اگه همون ضربه ی اول مسی که به تیر خورد هم گل میشد بازم بازی با یه روند دیگه پیگیری میشد...
    در کل قسمت بود که بازی اینطوری تموم بشه دیگه...
    Last edited by LiverBarca; 04-12-2010 at 11:29.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درست یادم باشه اون صحنه والدز اول توپ رو زد. حالا اینکه تصویر بعدش رو که به هم پیچیدن قرار بدیم فکر نمی کنم جز برای گمراه کردن باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •