آپدیت واسه C7 اومده که ! نکنه نمیدونستین ؟ : دی
واسه N8 هم به زودی...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت واسه C7 اومده که ! نکنه نمیدونستین ؟ : دی
واسه N8 هم به زودی...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
هارد من Transcend با ظرفیت 640 گیگ و FAT هستش
با سلام . گوشی یی که من و شما در رویاهایمان به ان فکر میکنیم هرگز نیامده و نخواهد امد این سیاست شرکتهاست و شاید ضعفشان . همین ایفون با قیمت یک و نیم برابری نسبت به N8 مشکلاتی خاص خودش را دارد که هرگز در N8 نصف ان را نخواهید دید . از بلوتوثش گرفته تا جیلبریک کردن و..... . گالاکسی هم به همین شکل .
بنظر اینجانب N8 بسیاری از امکانات بسیار عالی - کاربردی و برتر که برگ برنده ی اش محسوب میشود را یکجا در خود جمع کرده و برگ برنده اش در امکاناتش است . نمایشگرش هم تابحال هیچ ضعفی نداشته و کنار هم قرار دادن چندین گوشی نمیتواند کاربرد ان را در عمل نشان دهد . مثل اینستکه شما دو تا ماشین را کنار هم بگذارید یکی 400 اسب و دیگری 500 اسب توان داشته باشند چقدر در زندگی عملی خودتان فکر میکنید ان 100 اسب اضافه مهم است ؟ در واقع هیچی
کاربردی بودن N8 واقعاً چشمها را گرد میکند در حالیکه گالاکسی و ایفون فقط ظاهرشان شاید چشمها را گرد کند !
این به شما مربوطست که دنبال کارایی باشید یا نگاه مردم !
بله هست اما ایشون منظورشون این کده ریست هست نه سافت ریست...
پس جایی واسه تردید وجود نداره.
اپدیته pr 1.1 تازه دیشب اومده....---------اون ویدیو اینا اره..اما این تازه دیشب اومد..من هر شب با وایرلس وصل میشم خبری نبوده.........همینکه ساعته اسکرین سیورو عوض میکنه و .....اون ویدیو آپدیت میدونی ماله کی بوده؟----------------------...همین لینکی که گذاشتی تاریخش واسه دیروزه..------------------------------------------------------------------
Last edited by tarfan1364milad; 04-02-2011 at 23:39.
آقا n8 رو با آیفون 4 مقایسه نکنید
گوشی 1.200.000 رو با گوشی 600.000 تومنی مقایسه میکنید؟
البته n8 خیلی قابلیت های خوبی نصبت به آیفون داره ولی باز وقتی 1.200.000 میدی برای یه گوشی حداقل باید یه چیزاییش سر باشه
من میخوام یه گوشی N8 بخرم به نظر شما خوبه؟ یا SATIO ؟
شوخی میکنی...داداشه گلم اصلا مقایسه منطقی نیست..مثه اینه بگی اتاری خوبه یا ایکس باکس!!اصلا اندازه این حرفا نیست..شما امکاناتی چون یو اس بی أو تی جی (اتصاله فلشو هاردو موس و ..) یا دوربین 12 یا سیستم عامل سیمبین 3 رو با ساتیو مقایسه نکن.موفق باشین..
سلام
دوستان این یک برنامه بسیار جالب برای گوشیهای سیمبین 3 مثل ان8 و سی7 و... هست.
این برنامرو که نصب کردین گوشیرو خاموش روشن کنید بعد وقتی گوشی صفخه قفل شد دکمه منو رو بزنید یک چیز جالب پیدا میکنید
حباب هارو که لمس کنید بکشید و هر کدومش یکار جالب میکنه!
البته با نصب برنامه qt هم نصب میشه!
اینم لینک برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با خوده گوشی من آپدیت کردم دوسته خوبم...ورژن شد 13 ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)