سلام.
معمولا idm برا فایل های حجیم اخر دانلود چندین دقیقه صبر میکنه تا دانلود به اتمام برسه .
در حقیقت داره فایل رو باز سازی میکنه.
چند(5 دقیقه شاید بیشتر) دقیقه صبر کنید تا دانلود تکمیل بشه.
اگر نشد بگید لینک جایگزین بدم شاید با ترفندی حل شد.
سلام.
معمولا idm برا فایل های حجیم اخر دانلود چندین دقیقه صبر میکنه تا دانلود به اتمام برسه .
در حقیقت داره فایل رو باز سازی میکنه.
چند(5 دقیقه شاید بیشتر) دقیقه صبر کنید تا دانلود تکمیل بشه.
اگر نشد بگید لینک جایگزین بدم شاید با ترفندی حل شد.
Last edited by Amin.P30; 27-10-2010 at 06:46.
دوستان یکی جواب منو بده ... خیلی لازم دارم
انصافا Be a Pro خیلی ضعیف کار شده. همین مورد که از اول می تونی بری تو هر تیمی که می خوای عیب بزرگیه، بدتر از اون اینه که با چند تا بازی برای تیم رزرو، یهو میشی بازیکن فیکس تیم اصلی و اگه تیم بزرگی رو برداشته باشی، یهو یکی از بزرگترین بازیکنای دنیا رو نیمکت نشین می کنی! عیب بعدی اینه که وقتی اومدی تو تیم اصلی، دیگه تعویض تو کار نیست و 90 دقیقه فیکس بازیت میده! این باعث میشه هیجان و لذت بازی خیلی کوتاه مدت بشه!
همین طور منیجر مود هم نواقص زیادی داره. کلا فیفا تو این موارد خیلی کم دقته. هرچی آدم از گیم پلی بازی لذت می بره، اما به خاطر جذابیت و هیجان پایین، زود از این 2 تا مود خسته میشه.
سلام به همه
لطفا کمک کنید
من بازی رو نصب کردم ولی بخش مربوط به تنظیمات گرافیکی بازی رو نمیتونم پیدا کنم.
لطفا بفرماییذ از کجا باید رزولشن بازی رو تنظیم کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید ...
your drive:\ea\Game\fifasetup\fifaconfig
x:\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup/fifaconfig.exe
ما 1 مشکل داریم 2تا دسته میزنیم نمیره تو بازی ارور میده.چی کار کنیم؟
با این کلیدها:
دوتا سوال دارم:
1- چجوری میشه توی ضربات ایستگاهی کات داد به توپ
2-چجوری میشه وسط بازی تاکتیک هارو عوض کرد منظورم دفاع و حمله نیست تاکتیک های مثل پرسینگ و counter attack
لطفا از روی دکمه های کیبورد که ست کردم بگید (مثلا S, R, SPACE....)
کلا سیستم این بازی با نسخه های قبلی فرق داره و نوع فایل ها و فرمت ها استفاده شده فرق داره. کسی که این نرم افزار رو میسازه اسمش رینالدو هست که فعلا داره روش کار میکنهنرم افزار تکسچر ادیتور هست میخوای لینک بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)