با اندروئید 4 دیگه مشکل فارسی به کل حل میشه .. بصورت پیشفرض ساپورت میشه و فونت زیبایی هم داره
با اندروئید 4 دیگه مشکل فارسی به کل حل میشه .. بصورت پیشفرض ساپورت میشه و فونت زیبایی هم داره
مگه الان آندروید 4 روی این گوشی نصب میشه. نسخه آپگرید 4 رسمی برای دیزایر اچ دی اومده؟
من مبتدی مبتدی مبتدیم. بگید چیکار کنم؟
خیر هنوز ریلیز نشده ولی اچ تی سی قولش رو داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اینکه بخوام sence گوشی رو بیارم پایین میشه روت کرد؟
اگه گوشی اوت باقی بمونه و آن روت نشه ، براش مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا ویروس بگیره و فایلاش بپره یا چیزه دیگه ...
الان اگه بخوام فارسیش کنم و منتظر اندروید 4 نباشم چیکار کنم؟
دوستان په کوشین؟ جوابی چیزی
سلام من این گوشی رو در اصفهان خریدارم به قیمت 450
صفر نهصدو سی و شش هشصدو چهل و دو چهل و شش هفتاد و نه
بالاخره كي اندرويد 4 براي DHD مياد؟چون تو سايت htc هم تو ليست گوشيهايي كه به اندرويد 4 آپديت ميشن بود
واقعا HTC گل گاشت اپدیت 4 برای dhd خیلی عالیه اینو میگن ساپورت
ولی کسایی که الان گوشی رو دارن به نظر من بچه ها روت کنین ، رام های زیادی الان با اندروید 4 برای گوشیتون هست که هم مشکل فارسیتون حل میشه هم از اندروید 4 استفاده میکنین حتی رام با سنس 4 هم برای desire HD اومده
با این قیمت گیرت نمیادسلام من این گوشی رو در اصفهان خریدارم به قیمت 450
Last edited by sAeEd_kHaAn; 02-04-2012 at 10:20.
شما اندرويد 4 رو گوشيت نصبه؟خودت رام ريختي يا رسميه؟مگه اومده براي dhd؟چون مال من 2.3.5 هست هنوز آپديت براش نيومده و ميگه گوشيم آپ ديت هست
كي فكر ميكنين براي dhd هم اندرويد 4 رسمي ميادو با همين گوشي ميشه آپديت كرد.چون من.نميخوام رام بريزمو روت كنمو اينا ميخوام رسمي باشه
آره من رام 4 رو گوشیمه ولی گوشیم sensation هست![]()
به طور رسمی واسه dhd هم 4 قطعا میاد عزیز اما زمانش دقیقش اعلام نشده
الان کاستوم رام زیادی هم با اندروید 4 و هم با سنس 3.6 و حتی سنس 4 برای dhd هست من پیشنهاد میدم که گوشیتونو روت و کاستوم رام نسب کنید (رام بازی خودش دنیایی جذابی داره)
اگه راهنمایی جهت اموزش روت و نصب رام خواستین در خدمتم پ خ بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)