خوب خدا رو شكر
-براي hotel mode هم كافيه كليد هاي گفته شده رو در حالتي كه Hdtv تون روشن هست بزنيد
خوب خدا رو شكر
-براي hotel mode هم كافيه كليد هاي گفته شده رو در حالتي كه Hdtv تون روشن هست بزنيد
سلام من یه ال جی مدل LG LED 5300 خریدم زیرنویس فیلم هارو نشون نمیده و میرم منو و اونجا هم زبان زیر نویس غیر فعال هستش در حالی که همون فیلم رو روی مدل LED 4500 امتحان میکنم زیرنویس رو میاره می خواستم اگه میشه یاه کمکی واسم بکنین یا اصلا چطور میشه اونو آپدیت کنم راستی خیلی سایت باحالی دارین امید وارم همیشه پایدار باشین
-عزيز بايد اينجا مطرح كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که روی 6960 تیونر دیجیتال رو فعال کردن و همزمان شبکه های ایران رو روی بدر هم دارن (کیفیت شبکه ها از اینتلست 902 کمی بهتر شده روی بدر) لطفا بگن که کیفیت صدا و تصویر در کدومش بهتره؟
دوست عزيز كيفيت در م ا ه و ا ر ه بهتره در ديجيتال رزولوشن576 است در صورتيكه در م ا ه و ا ر ه 720 با خروجي كامپوننت
دوستان سلام با خوندن مطالب قبلی چند سوال راجع به led برام پیش اومد مخصوصا سری 6 اولا دوستان خیلی میگفتند درخشش نسبت به ال سی دی وزاویه دیدش کمتر از ال سی دی هست میخواستم ببینم درسته؟ سوال دوم میگن خیلی زود داغ میکنه؟ سوال سوم عجیبه در سری 6 فقط یک کامپوننت داره ویک av منتظر جوابم شما هستم
-در مورد برايتنس و درخشندگي بيشتر هست در مورد زاويه ديد تفاوت فاحشي نميكنه ولي خوب ادنكي توي ال سي دي سري 6 به نظرم بهتر هست
-داغ كردن هم شايد بخاطر اسليم شدنش ميكن ولي من مشكلي ندارم باهاش
-در مورد ورودي ها دگه الان همه hdmi هست و بقيه در حال فراموشي
آیا ال ای دی های سری 7 توانایی گیرنده های دیجیتال در تهران را دارا می باشند ؟ درصوت دارا بودن روش فعال نمودن آن را توضیح دهید ؟ با تشکر
من یه مشکل با 6960 دارم مگه این تی وی 100 هرتز نیست ولی وقتی سینما خانگی رو وصل میکنم مینویسه 50 هرتز. مشکل از کجاست؟
در مورد داغ شدن پشت پنل،اینو بگم که من ساعتها tv رو روشن گذاشتم،خدا رو شکر اصلا گرمایی که بعضی دوستان ذکر میکنند رو حس نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)