تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 284 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من ایران نیستم و تو امریکا iphone 4 از شرکت att گرفتم راستش واسه ریختن آهنگ و.. دوستان جیل رو معرفی کردن ولی من بعدا فهمیدم اگر از جیل استفاده کنم دیگه update هایی که خود apple می فرسته رو اینجا نمی شه استفاده کرد واسه همین از itunes استفاده کردم فایل های صوتی هم با موفقیت روی گوسی ریختم ولی واسه pdf نمی دونم چه کار کنم؟

راستی من کلی رادیو روی گوشیم دارم واسه شما که گفتید رادیو نداره و هر چی نرم افزار تا حالا خواستم راحت از طریق app store گرفتم 95% هم مجانی بودن
    فقط یه پیزی پیدا نکردم من یه نرم افزار قرآن خوب می خوام که بریزم روی iphone کسی چیزی بدرد بخوری داره؟
    برای PDF هم می تونید با همون iTunes منتقل کنید.. به قسمت Books برید و از منوی File ، گزینه Add File to Library رو انتخاب کنید و PDF ها رو انتخاب کنید... نحوه انتقال مثل همون موزیک هاست.

رادیو هم برنامه های رادیو اینترنتی هستند (که البته اگه اینترنت در دسترس باشه خیلی خیلی هم بهتره) ، آیفون ماژول سخت افزاری رادیو نداره.

برنامه های قرآن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

برای PDF هم می تونید با همون iTunes منتقل کنید.. به قسمت Books برید و از منوی File ، گزینه Add File to Library رو انتخاب کنید و PDF ها رو انتخاب کنید... نحوه انتقال مثل همون موزیک هاست.

رادیو هم برنامه های رادیو اینترنتی هستند (که البته اگه اینترنت در دسترس باشه خیلی خیلی هم بهتره) ، آیفون ماژول سخت افزاری رادیو نداره.

برنامه های قرآن:
    کد:
    کد:
    کد:

اولی و سومی که free نیستن nدومی هم نوشته free ولی وقتی می خوام بگیرمش credit card و... می خواد یعنی اینکه بازم free نیست راستش من یه چیزی می خوام که free باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها یکی از دوستان می خواد آیفون 4 بگیره نه به خاطر کلاسش و اسمش فقط برای اینکه نرم افزار های که به دردش میخوره در آیتونز هست و مبتونه بگیره ( در ضمن نمی خواد گوشی رو جیل کنه )
    از آیفون هم هیچی سرش نمیشه اما چون نرمافزارهاش رو فقط اپل داره می خواهد آیفون بگیره
    حالا شما پیشنهاد میکنید که ایفون بگیره یا بره سراغ گوشی دیگه ای
    نرم افزارهایی که میخواد معمولا دیکشنری های تخصصی لانگمن و آکسفورد هست . کلا نرم افزارهای رشته زبان انگلیسی میخواهد
    منتظر جواب شما هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها یکی از دوستان می خواد آیفون 4 بگیره نه به خاطر کلاسش و اسمش فقط برای اینکه نرم افزار های که به دردش میخوره در آیتونز هست و مبتونه بگیره ( در ضمن نمی خواد گوشی رو جیل کنه )
    از آیفون هم هیچی سرش نمیشه اما چون نرمافزارهاش رو فقط اپل داره می خواهد آیفون بگیره
    حالا شما پیشنهاد میکنید که ایفون بگیره یا بره سراغ گوشی دیگه ای
    نرم افزارهایی که میخواد معمولا دیکشنری های تخصصی لانگمن و آکسفورد هست . کلا نرم افزارهای رشته زبان انگلیسی میخواهد
    منتظر جواب شما هستم
    فکر نکنم بیرزه بخاتره چنتا برنامه دیکشنری 4 بخره..
    یه گوشی جاوا هم کلی فرهنگ لقت هست براش..

6. این کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر نکنم بیرزه بخاتره چنتا برنامه دیکشنری 4 بخره..
    یه گوشی جاوا هم کلی فرهنگ لقت هست براش..
    میدونم دیکشنری برای جاوا زیاد هست اما گفتم نرم افزار تخصصی که میخواد برای ایفون هست
    در ضمن مثلا دیکشنری longman contemporary به غیر از نسخه کامپیوتر و ios نسخه دیگه هم داره اگر داره ممنون میشم بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میدونم دیکشنری برای جاوا زیاد هست اما گفتم نرم افزار تخصصی که میخواد برای ایفون هست
    در ضمن مثلا دیکشنری longman contemporary به غیر از نسخه کامپیوتر و ios نسخه دیگه هم داره اگر داره ممنون میشم بگید
    خب میتونه آی پاد بگیره با همون کارکردی که اون میخواد هستش..

9. این کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب میتونه آی پاد بگیره با همون کارکردی که اون میخواد هستش..
    ولی به هرحال آیفون حال و هوای دیگری است!!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اولی و سومی که free نیستن nدومی هم نوشته free ولی وقتی می خوام بگیرمش credit card و... می خواد یعنی اینکه بازم free نیست راستش من یه چیزی می خوام که free باشه
    شما هر برنامه ای که بخواهید از App Store دانلود کنید نیاز دارید ابتدا یک iTunes Account درست کنید و برای درست کردن iTunes Account هم به Credit Card نیاز هست... معنیش این نیست که قراره به خاطر برنامه های Free هم از شما پول بگیره ... کلا این وارد کردن Credit Card برای امکانات One click Buying و ... است.

آموزش ساخت اکانت iTunes بدون Credit Card در انجمن هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به هر حال شما که آمریکا هستید Credit Cardـتون رو وارد کنید، اکثر برنامه ها و بازیهای درجه یک آیفون پولی هستن و ارزش پولش رو هم دارن.

12. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

شما هر برنامه ای که بخواهید از App Store دانلود کنید نیاز دارید ابتدا یک iTunes Account درست کنید و برای درست کردن iTunes Account هم به Credit Card نیاز هست... معنیش این نیست که قراره به خاطر برنامه های Free هم از شما پول بگیره ... کلا این وارد کردن Credit Card برای امکانات One click Buying و ... است.

آموزش ساخت اکانت iTunes بدون Credit Card در انجمن هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به هر حال شما که آمریکا هستید Credit Cardـتون رو وارد کنید، اکثر برنامه ها و بازیهای درجه یک آیفون پولی هستن و ارزش پولش رو هم دارن.
    مرسی من از طریق خود app store سرچ کردم یکم وقت برد ولی خوب یه قرآ خوب free پیدا کردم

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من آیفون 4 دارم با چه برنامه ای میتونم برم تو زیر شاخه ها
    مثلا تم نصب کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •