فعلا سوتی نگیرید ، با عرض تسلیت واسه حذف آرژانتینمون ، یک دقیقه سکوت
فعلا سوتی نگیرید ، با عرض تسلیت واسه حذف آرژانتینمون ، یک دقیقه سکوت
Last edited by EhsanEricsson; 04-07-2010 at 01:07.
یه چند تا سوتی از خیابانی
ژابی الونسو اهل بارسلونا هست (درحالی که اهل باسک هست )
ازپیلیکئتا در ترکیب مارسی خوش درخشید (درحالی که تازه از اوساسونا به مارسی رفته و یه بازی هم انجام نداده)
![]()
پس چی ؟! قبل و بعد از هر مسابقه با 25 نفر مصاحبه میکنن که دقیقآ 25 نفرشون بسیار راضی هستن و بهترین برنامه ای هست که توی عمرشون دیدن و کوچکترین انتقادی ندارن و ... ! یعنی محض رضای خدا حتی 1 نفر نیست که بگه چرا دکورتون انقدر تاریکه یا چرا فلان گزارشگر این طوریه ! حتی 1 نفر !! البته اگه دقت کنین بعضیا بعد از تعریف میخوان بگن "ولی ..." که همون ثانیه حرف طرف قطع میشه ! lolمردک جاودانی ویژه برنامه ی معرفی اسپانیا تموم شده ، اومده میگه مطمئناً بینندگان عزیز لذت بردن !!!!
بابا کم از این بیچاره خیابانی سوتی بگیرید (گرچه خنده در وکنیمدوباره) ولی خوب بیچاره گناه داره
آرژانتینم حقش بود حذف بشه ... چرت بازی میکرد ... اصلا بازی نمیکرد !! آلمان خیلی خوب بازی کرد ... سیستماتیک
میگم من اون بازیو ندیدم یکی عکسی از لباس دونگا بده لطفا![]()
انصاف داشته باشید خداییش!مزدک هم با گزارش جانب دارانه ی امروزش کاملاً از چشمم افتاد![]()
من به عنوان یه آرژانتینی، واقعا لذت بردم از بازی آلمان اونم در حالیکه تیم محبوبم رو داشت گلبارون میکرد!
خداییش باید هم تعریف کرد از این تیم!
قهرمانی حقشونه...
البته بگم که مزدک امروز عجیب گزارش میکرد! چندتا سوتی عجیب هم داد که ازش بعید بود!
بابا من با اینکه آرژانتین رو دوست دارم و از آلمان بدم می اومد ، امروز همه جا تعریف آلمان رو می کردم...
ولی تو هم انصاف داشته باش که حتی قبل از گل آلمان و وقتی بازی یک هیچ بود ، مزدک به شدت ذوق زده بود! یعنی به شدت تابلو بود که طرفدار آلمانه و خوشحاله از پیروزی تیمش...
به هر حال اون مزدکی که همیشه سراغ داشتیم نبود...
هر وقت چیزی رو نمیفهمه اینطوری میکنه اگه بخواد یک دفعه داد بزنه بعد 1 دقیقه پنالتی که ضایه میشه نفهمیده پس 3گیری میکنه بحسابه خودش
جواد خياباني: من الان حاضرم با شما يا هر كسي ديگري درباره هر تيمي مناظره كنم. من كم نمي آورم. شما بگو دروازه بان فرايبورگ اهل كجاست؟
خياباني- ما خودمان تلاش كرديم كه مسابقات اروپايي به صورت زنده پخش شود. حالا اين خودش شده مشكل ما. سطح سواد مردم بالا مي رود و وقتي كه خياباني مي آيد ، گزارش كند همه ميگويند چقدر بي سواداست.
خياباني - من خودم روي صدا خيلي حساسيت دارم. به عادل فردوسي پور هم همان روز اول گفتم كه \" تو بايد بروي و صدايت را درست كني. اين صدا صداي خوبي نيست.\" حتي كارشناس صدا هم به او معرفي كردم. گفتم نبايد كلماتش را اين قدر كش بدهد.هميشه به عادل مي گفتم بايد خودت براي خودت فردوسي پور بشوي ، نه اينكه سعي كني شبيه خياباني باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)