آقا یکی بیاد این مشکل گیم پد رو حل کنه..........
آقا یکی بیاد این مشکل گیم پد رو حل کنه..........
گیم پدت شوک داره؟
اگه اره پس شوکت رو روشن کن بعد اونوقت جهت های دسته رو تنظیم کن درست میشه
منم اول ایتطور بودم
بعد وقتی رفتی تو بازی دیگه شوکت خاموش کن
عزیز خوبی... منو که یادت هست....
داداش اول در مورد بازی بگم که دیوونه شدم ...دمش گرم خدایش... باید اعتراف کرد دیگه ...
من مشکل گیم پد اصلا تداشتم . یعنی با اون همه مشکلات سال های قبل و پست تو ، فک کردم که دیگه بد بخت شدیم...
خیلی خوب راحت بازی می کنم.دسته هم از همین معمولی های بازازه که 4 تومن قیمتشه...
چراغ شوک رو روشن کن و این تنظیمات رو مثل من بزار ..(تنظیمات رو مثل pes درست کردم و همه چی مثل اونه که بخواهیم بریم اونو بازی کنیم قاطی نکنیم مثلا شوت روی دایره میرفت که الان روی مربعه و...)
به این عکس توجه کن...
اینو بدون که خیلی مخلصیم ... از راهنمایی ها و پست های خوبت تشکر ...
فقط یچیزی می خواستم توی پ . خ بگم ولی همینجا می گم...
با دوستان صحبت کن 2 تا تاپیک بزنیم و پچ های fifa و pes رو بذاریم...که اینجا شلوغ نشه...
پارسال اگه اشتباه نکنم گلی بود گل محمدی بود ... نه ؟ که این چنین تاپیکیی رو درست کرده بود .. اگه اشتباه می کنم از دوستمون عذرخواهی می کنم.
موفق باشی...
Last edited by Google Spider; 17-09-2010 at 01:56.
پچی نیومده که یک سری تیم دیگه هم به این دمو اضافه بشه
میلان رو نداره زیاد حال نمیده
از هیچ کدوم تیمهاش خوشم نمیاد...یعنی در کل بغیر از میلان از هیچ تیم دیگه ای خوشم نمیاد
ولی بس که تو کف بودیم دمو رو دانلود کردم
ولی ارزشش رو داشت
حالا پچی اومده؟!
بله یادمه عزیزم ارادتم کامله
این راهنمایی بود کردی
اینارو که خودم می دونم مشکل من این نیست که نتونم فعال کنم مشکل دوتا پریدن جهت هاست وقتی با آنالوگ ها کار می کنم داخل بازی دوبل عمل می کنه یه بار بالا رو می زنم 2 تا میپره من اینو می خوام حل کنم نمیشه. راهی برای این پیدا کردی بگو وگرنه من با گیم پد که مشکلی ندارم. تنها مشکل من همون 2 تایی عمل کردن آنالوگ های چپ و راست هست شک ندارم برای تو هم این مشکل وجود داره ... فقط دقت نمی کنین احتمالا به این قضیه واسه همین هیچ کس فکر نمی کنه که مشکلی هست.. واقعیتش هست
ای بابا.............مثل این که قسمت نبود ما فیفا رو بازی کنیم ! دیشب گذاشتم دانلود ولی 500 مگ رفته بود که قطع شده....فردا هم میخوام برم سفر! حالا امشب هم یه زوری میزنم ببینم چی میشه.
دوستان این طور که من فهمیدم این بازی فقط با گیم پد xbox 360 controller for windows سازگاری داره.درسته؟
خدارو شکر.من این دسته رو دارم!![]()
من که اصلا نتونستم با کیبورد بازی کنم
دریبلینگ و skill moves عملا با کیبورد غیر ممکنه
تا اینجائی که بازی کردم چند تا نکته واسم جالب بود:
چند بار توپ به داور خورد
رونالدو قبل از ضرباتش همون تنفس همیشگیش رو انجام میده
سبک دویدن کاکا عین خودشه
محتوای مخفی: سوال
دوستان کسی جواب منو نداد
کسی نیست جواب بده؟
بازی رو طبق بازی دوستان professional کردم
ولی خیلی راحت گل میزنم مثل اب خوردن
بله . منم با گیم پد ۳۶۰ بازی میکنم و عالی هست . هر بازی هم که گیم ید روش کار کنه رو بدون تنظیم خاصی ساپورت میکنه . قیمت دسته ی سیم دارش هم ۳۵ تومن هست .
اصلاعات بیشتر رو ازینجا بگیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)