دوستان تبریک من رو هم با تاخیر پذیرا باشید .
خیلی خوشحالم آلمان لوله شد و هیچ حرفی واسه گفتن نداشت.
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
راستی سایت چرا هیلتر شده ؟![]()
دوستان تبریک من رو هم با تاخیر پذیرا باشید .
خیلی خوشحالم آلمان لوله شد و هیچ حرفی واسه گفتن نداشت.
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
راستی سایت چرا هیلتر شده ؟![]()
فکر کنم کار آلمانیا باشه آخه همشون عاشق فیلتر و هیلتر و هیتلر ند.
می تونی به جای com از ir یا net استفاده بکنی که هیلتر نیستن.
دمت گرم کاش زودتر خبر دار میشدم .
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
آره از اینا هیچ بعید نیست .
امیدواریم قهرمانی اسپانیا با آقای گلی ویا همراه باشه![]()
اینا هم یه خط در میون فیـــلتــر میشدن : دی
واقعا دمت گرم. دو روز بود که افسردگی گرفته بودم.
5 ستارهها ترسي ندارند
از هلند بترسيد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راست میگی بعد از بازی اسپانیا میخواستم بیام ببنینم این آلمانیها کجا هستن ولی نتونستم . .
نمیدونی بعد از بازی چه قدر خوشحال بودم .
جایزه ویژه برای ماتادورها: نوشیدنی به اندازه وزن بازیکن
یورنته بازیکنی است که بیشترین حجم را دریافت می کند، چون 88 کیلوگرم وزن اوست
سایت گل- همان طور اتفاقی که در پایان رقابتهای یورو2008 رخ داد و به منظور انگیزه دادن به بازیکنان تیم ملی اسپانیا در آستانه فینال رقابتهای جام جهانی، کمپانی کروس کمپو، شرکت تولید نوشیدنی درنظر دارد تا به بازیکنان، مربی و اعضای کادر فنی تیم ملی اسپانیا به اندازه وزنشان نوشیدنی هدیه کند.
مسئولان این کمپانی در صحبتهایی اعلام کردند که بی توجه به نتیجه ای که در دیدار فینال جام جهانی به دست بیاید، اسپانیایی ها 5.058 بطری نوشیدنی را دریافت خواهند کرد.بدین ترتیب 1686 کیلوگرم ، به اندازه وزن تمام بازیکنان و مسئولان تیم ملی اسپانیا برای ماتادورها کنار گذاشته شده است.
این روزها روی باسکول رفتن از هر نکته دیگری هیجان انگیزتر به نظر می رسد. فرناندو یورنته با 88 کیلوگرم چاق ترین بازیکن اسپانیاست .
په په رینا که در رقابتهای یورو2008، 95 کیلو وزن داشت، اکنون 85 کیلویی شده است.
پس از او نیز آلبیول (80 کیلو)، کاسیاس، کاپدویلا و مارتینس (79 کیلو)، والدس ، مارچنا و پویول (74 کیلو)، آربلوا (76 کیلو)، آلونسو (75 کیلو)، تورس (74 کیلو) ، راموس و بوسکتس (73 کیلو)، پیکه (70 کیلو)، ویا و فابرگاس (69 کیلو)، چابی(68 کیلو)، سیلوا (67 کیلو)، اینیستا (63 کیلو)، ماتا (61 ) و ناباس (60 کیلو) وزن دارند
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
حمله هکرهای آلمانی به وب سایت فدراسیون فوتبال اسپانیا
حمله هکرها به وب سایت اصلی فدراسیون فوتبال اسپانیا اندکی پس از پیروزی ماتادورها مقابل آلمان صورت گرفت و مسئولان سایت مجبور شدند تا این وب سایت را برای ساعاتی ببندند
سایت گل- طبق اعلام مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، وب سایت این فدراسیون مورد حمله هکرهایی از آلمان قرار گرفت. این حمله اندکی پس از پایان یافتن دیدار دو تیم اسپانیا و آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی که با پیروزی 0-1 ماتادورها همراه بود صورت گرفت.
مسئولان وب سایت این فدراسیون متوجه شدند که این حملات از آلمان انجام شده و مجبور شدند تا این وب سایت را برای مدت کوتاهی ببندند تا بتوانند با برطرف شدن مشکلات آن را مجددا بازگشایی نمایند.دسترسی به این وب سایت همچنان مقدور نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)