من چند بار امتحان کردم ولی فقط new game داشت .
من چند بار امتحان کردم ولی فقط new game داشت .
مگه میشه آفلاین بازی کرد میشه توضیح بدین کرکش رو هم بی زحمت بزار
دروغی به اسم تاریخ (نقد بازی Call of duty Black Ops)
این جمله, اولین جمله ای است که ابتدای اولین پیش نمایش از بازی COD Black ops شنیده شد . پس این گونه نتیجه می گیریم که پایه و اسا س بازی در دل تاریخ پنهان شده و اسراری از ان را بر ملا می سازد که قبلا در اینگونه بازی ها شاهد ان نبودیم.
از نظر من بازی COD .B.O شاهکار و انقلابی در بین تمام بازی های اول شخص است و به سایرین رقبا ی خود نشان داد که هنوز داستان ها یی بسیار خاص و منحصر به فرد وجود دارند که بتوان از این داستان ها بازی هایی با بالانس فوق العاده ساخت .
اگر خیلی تیز و نکته سنج باشید و به تمامی دیالوگ ها و مکالمات در بازی دقت کنید شاید بتوانید کل داستان بازی را برای اولین بار که بازی را تمام می کنید (چون خودم بازی را ۲ بار تمام کردم فکر می کنم بازیخور ها ی دیگر نیز به ۱ بار تمام کردن این بازی قانع نباشند) متوجه شوید. شاید کمی در داستان بازی بزرگ نمایی کردم ولی خوب در نگاه کلی داستان خیلی هم پیچیده نیست ولی طرز به تصویر کشیدن داستان با هنری خاص ممکن است داستان را برای خیلی از مخاطبین پیچیده کرده باشد.......
متن کامل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو اینجامگه میشه آفلاین بازی کرد میشه توضیح بدین کرکش رو هم بی زحمت بزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون دهنت من میگم شما که کل داستان بازی رو فهمیدید بیاید برای بقیه تعریف کنید.من خودم یه چیزایی حالیمه از بازی ولی می خوام واقعا از جزئیات اون سر در بیارم چون اینجوریه که بازی لذت بخش میشه.پس هرکی واقعا داستان بازیرو به طور کامل می دونه بیاد برای ما هم تعریف کنه.
شما برو داخل محل سیو بازی سیوهارو پاک کن
۱ مرحله برو بعد برای ادامه بازی اون کارو انجام بده.
محل سیو بازی:
X:\Call of Duty - Black Ops\players\save
دوستان كمكم كنيد![]()
... خواهش ميكنم
... .
سلام ، خوب دوست عزیز این که تابلو هست شما باید Direct X سیستمون رو باید Update کنین ، یعنی جدیدترین نسخه Direct X رو باید دانلود کنین ...
و نصبش کنین
من تو اون مرحله ای که کابل برق رادار رو قطع میکنه میخواد از رو پل رد بشه گیر کردم
آرپیجی زنه میادو فرتی میزنه، نمیشه از پل رد شد
ایراد از کرکه؟
نه دوست عزیز باید با سرعت بیاید و پرش کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)