تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 126 از 224 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

در کل بازی خوبی بود و نیمه دوم خیلی بهتر و بی نقص تر بازی کردن
    تیم خوبی جمع شده و انشالله که موفق هم میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نیمه دوم ترکوندیم. در واقع بارسلونایی بازی کردیم در وازه بانشون چه قاط زده بود طفلک

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

قطبي: سطح بين‌المللي‌مان را نشان داديم؛ همه از ما مي‌ترسند

افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل امارات اظهار داشت: خوشحالم كه موفق شديم اين تيم را شكست دهيم. اين پيروزي خيلي دلچسب و شيرين بود. ما با 9 تغيير در اين بازي به ميدان رفتيم كه فكر كنم كمتر مربي چنين تصميمي گرفته باشد.
    وي افزود: خوشحالم كه تيمي تشكيل شده كه هر بازيكن آن مي‌تواند نقش بسزايي در پيروزي داشته باشد. ما به هر 23 بازيكن تيم احتياج داريم و با روحيه مقابل حريفان به ميدان خواهيم رفت تا به هدف اصلي و قهرماني آسيا برسيم.
    قطبي عنوان كرد: در نيمه دوم مقابل امارات سطح بين‌المللي تيم را به رخ ساير حريفان كشيديم و نشان داديم كه از مدعيان اصلي عنوان قهرماني آسيا هستيم.

وي درباره ديدار با كره جنوبي گفت: ما 3 روز براي اين ديدار فرصت داريم و بايد با تمام توان مقابل اين تيم ظاهر شويم تا اين تيم را شكست دهيم. قطعا تمركز بالا در اين ديدار حرف اول را خواهد زد.
    سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سؤال كه به نظر مي‌رسد كادر فني كره جنوبي از رويارويي با ايران هراس دارد، گفت: طبيعي است كه همه تيم‌هاي حاضر در اين رقابت از ما هراس داشته باشند. من فكر مي‌كنم هيچ تيمي دوست ندارد با ايران مسابقه دهد.
    قطبي در پايان با تبريك اين پيروزي به تمامي ايرانيان خاطرنشان كرد: هر برد مانند ويتامين است و باعث اعتماد به نفس بازيكنان مي‌شود و مي‌تواند موفقيت را رقم بزند.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    سردبير الخليج: ايران بدون شك مي‌تواند قهرمان جام شود

علي ناجم پس از برتري 3 بر صفر برابر امارات گفت: ايران لياقت حضور در ديدار پاياني را دارد. اگر ملي‌پوشان ايران با همين روحيه در مسابقات آينده ظاهر شوند حتماً كره را شكست خواهند داد.
    وي ادامه داد: وقتي تيم ايران با اين تعداد بازيكن ذخيره مقابل امارات هماهنگ نشان داد و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت، بدون شك مي‌تواند قهرمان جام شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

13.نکته سیزدهم ونحس رو از یکی از بزرگترین عیب های بازیکنانی ایرانی و اون هم کارت های زردی که بیمورد هست.امروز کارتهای زرد ما همش از روی بی تجربگی بازیکنان داده شد ونه از روی باز فنی بازی
    بچه های ما هیچکاری نکردن، داور به نفع گرفت!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

امدم فقط تبریک بگم نیمه دوم عالی بودیم.
    همین!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منم این برد شیرین رو تبریک میگم...
    در مورد دایی هم باید بگم یادمون باشه که بازیکنایی مثل همین غلام رضا رضایی و کریم انصاریفرد و اگه اشتباه نکنم شهاب گردان و چند نفر دیگه رو همین دایی به فوتبال مملکت اوردن و معرفی کردن،حالا هرچی هم گفته باشه نباید الان پشت سرش حرف بزنیم...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تبریک داریم بهتر و بهتر میشیم

كفاشيان: حتماً كره‌جنوبي را هم شكست مي‌دهيم

علي كفاشيان پس از برتري 3 بر صفر تيم ملي ايران برابر امارات گفت: به اين پيروزي نياز داشتيم كه با كسب اين نتيجه دل مردم ايران و تمام خانواده فوتبال شاد شد.
    وي در خصوص پرداخت پاداش به بازيكنان عنوان كرد: با اين پيروزي ملي‌پوشان ايران به مردم پاداش دادند و بهتر است فعلاً در مورد پاداش‌هاي مالي صحبتي نكنيم. ما از پيش برنامه ريزي كرده بوديم كه به دور دوم صعود مي‌كنيم.
    رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اينكه در حال حاضر تنها به قهرماني فكر مي‌كنيم گفت: براي تيم ملي به دنبال جذب يك مربي بزرگ خارجي هستيم تا بتواند تيم را راهي مسابقات جام‌جهاني 2014 كند.
    وي ادامه داد: ايران تنها تيم 9 امتياز مرحله گروهي است كه از اين موضوع بسيار خوشحال هستم. تيم ايران براي قهرماني به اين رقابت‌ها آمده و با اين شرايط حتماً كره‌جنوبي را هم شكست مي‌دهيم.

افاضلي:ايران فيناليست جام پانزدهم است

هومن افاضلي کارشناس فوتبال و مربي تيم اميد ايران اظهار کرد: بازيهاي بسيار خوبي را در جام پانزدهم انجام داديم و در بازي آخر نيز ديده شد که فرقي بين بازيکنان روي نيمکت و بازيکنان اصلي تيم ملي ايران وجود ندارد و همه در يک سطح و در شرايط بسيار خوبي قرار دارند. با اين بازيکنان و پتانسيلي که در تيم ملي ايران ديده مي‌شود، به نظر من ايران يکي از فيناليست‌هاي جام پانزدهم است. برخلاف سالهاي گذشته که تيم ايران يک يا چند سوپراستار در زمين داشت، امسال تيم فوتبال ايران متکي به چند بازيکن نيست و به نظر من حالا مي‌توانيم بگوييم که يک تيم خوب داريم.

وي ادامه داد: بازي در برابر امارات که تيم فوتبال ايران 9 تغيير در ترکيبش داشت، مي‌تواند بسيار براي نيمکت‌نشينان ايران مفيد باشد، چون اين بازي به همه نشان داد که تفاوتي در سطح فوتبالي نيمکت‌نشينان و بازيکنان اصلي و حاضر در زمين تيم ملي وجود ندارد و همه مي‌توانند در يک سطح و با يک پتانسيل در زمين بازي کنند. بزرگترين امتياز تيم ايران در جام پانزدهم اين است که حالا همه بازيکنان تيم شرايط بازيها را لمس کرده‌اند و مي‌توانند به راحتي در بازيهاي بعدي به تيم ملي کمک کنند.

افاضلي درباره ديدار برابر امارات نيز گفت: با 9 تغييري که در ترکيب داشتيم، مقداري زمان لازم بود تا تيم هماهنگ و روند رو به جلوي خود را به دست بياورد که بازيکنان توانستند با حفظ شرايط حاضر در زمين در نيمه دوم فوق‌العاده وارد ميدان شوند و توانايي خود را به صورت کامل به رخ حريف بکشنند. نمي‌توانم بگويم کدام بازيکن از باقي بازيکنان بهتر بود؛ فقط به نظر من بايد قبول کنيم که در مجموع تيم بسيار خوبي داشتيم و توانستيم بازي زيبايي به نمايش بگذاريم.

وي گفت:‌ در ترکيب امروز تيم به نظر من قاسم حدادي‌فرد بسيار خوب بود. آندو عملکرد عالي از خود به نمايش گذاشت و رضايي نيز در نيمه دوم فوق‌العاده عمل کرد. تيم ايران شايسته وارد ميدان شد و شايسته نيز از ميدان خارج شد. اين بازي بيش از اينکه براي ما سه امتياز ديگر به همراه داشت از اين نظر مفيد بود که حالا اندک فاصله‌اي که بين بازيکنان نيمکت‌نشين و بازيکنان اصلي وجود داشت از بين رفت و حالا تيمي داريم که از هر نظر در شرايط کامل و در آمادگي خوبي به سر مي‌برند و حالا مي‌توانيم از هر بازيکني در هر شرايطي و در هر زماني که به وي نياز داشته باشيم، استفاده کنيم.

مربي تيم اميد ايران در ارتباط با آرش افشين نيز بيان کرد: به نظر من عملکرد آرش در زمين عالي بود و نشان داد که بازيکن بزرگي است؛ اما او بايد اين نکته را نيز بايد بگيرد که بازيکني در سن او وقتي فرصتي به اين خوبي به دست مي‌آورد تا در تورنمنتي بزرگ شرکت کند بايد قدر اين فرصت را که به خاطر شايستگي‌اش به دست آورده بداند و به راحتي آن را از دست ندهد. او مي‌توانست در ادامه بازي، درخشش‌هاي ديگري نيز از خود به نمايش بگذارد.

وي در ارتباط با شرايط کلي تيم ملي نيز بيان کرد: نمي‌توان گفت که تيم ملي در کدام منطقه از زمين عملکرد بهتري يا بدتري از منطقه ديگري داشته است. ايران تيمي شايسته نشان داده و در همه مناطق زمين به خوبي توانسته است بازي کند و توپ و ميدان را در اختيار بگيرد. اميدوار هستم اين روند براي ايران ادامه پيدا کند و با اينکه در مرحله بعدي با تيم کره‌جنوبي داريم و در صورت صعود به مرحله بعد بايد به مصاف تيم ژاپن برويم، من تيم ملي ايران را فيناليست جام پانزدهم مي‌دانم.

سردبير الخليج: ايران بدون شك مي‌تواند قهرمان جام شود

علي ناجم پس از برتري 3 بر صفر برابر امارات در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه گفت: ايران لياقت حضور در ديدار پاياني را دارد. اگر ملي‌پوشان ايران با همين روحيه در مسابقات آينده ظاهر شوند حتماً كره را شكست خواهند داد.
    وي ادامه داد: وقتي تيم ايران با اين تعداد بازيكن ذخيره مقابل امارات هماهنگ نشان داد و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت، بدون شك مي‌تواند قهرمان جام شود.

من فکر می کنم اگه کره رو ببریم می تونیم قهرمان بشیم و آرزو می کنم که پیش بینی این 72 تن اشتباه دربیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این شهاب سوتی چقدر سوتی میداد امشب

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

سلام
    بازی خوبی بود مخصوصا واسه من که فقط نیمه دوم رو دیدم
    بعد قرعه کشی یکی از مسولای (سرمربی یا رئیس فدراسیون)فوتبال امارت گفته بود که ما ایران رو رقیب خودمون نمیدونیم!عراق تیم اصلیه!از همین جا درود و سلام خالصانه من تقدیم به اون پیش گو!واقعا هم حریفمون نبودن
    بسی کیفور شدیم!خوشحالی دوستان مستدام

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

کاشکی من جای آرش افشین بودم، بلند میشدم یه کله میرفتم تو دماغ دروازبان امارات!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •