اگه ايكس 1 اين جوري بوده بعيد نيست ايكس 10 هم اينجوري باشه...آخه این دوستم گوشی X1 داشت ساخت سوئد زده بود
خط توليد مفصلي زدن اونجا
اگه ايكس 1 اين جوري بوده بعيد نيست ايكس 10 هم اينجوري باشه...آخه این دوستم گوشی X1 داشت ساخت سوئد زده بود
خط توليد مفصلي زدن اونجا
در سایت Sony Style گفته شده که x10 مولتی تاچ هست!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای خدا اینا چرا این جورین!!!
سلام.
اینکه پکشون با هم فرق داشته باشه چیز عجیبی نیست به هر حال این مورد تو تمام اجناس از ماشین گرفته تا....وجود داره شما مثلا" یک پرادو میخوای بخری اونی که واسه اروپا یا کشورهای عربی یا آمریکا میسازن با هم آپشن هاشون فرق میکنه.اما اینکه کیفیت ساختشون فرق داشته باشه منم فکر نمیکنم اینطور باشه چون اونی هم که تو چین میسازن تحت لایسنس سونی اریکسون و با نظارت کامل اوناست و فقط بخاطر اینکه قیمت ساخت پایین تر در بیاد تو چین میسازن.همونطور که شرکتهای دیگه مثل اپل هم همین کارو میکنه.![]()
فناوری بلوتوث که تا 25 متر برد داره. من این گوشی رو تا همون 25متر بدون دیوار تست کردم جواب داد، اما کافیه یه قدم بری اونور ترهنزفری بقدرت MW600 من ندیدم عجب بردی داره تا 10 متر بدون دیوار راحت انتن میده با دیوار هم آنتن میده(کاملا قطع نمیشه، میره و میاد
) ولی ییشتر از اون رو دیگه شرمنده، باید WiFi بزنی
فقط اگه مشکل نشون دادن زمان و اسم آهنگ توی این HF حل میشد دیگه رو دست نداشت. خدایی روی لباس خیلی جذابهالبته فقط مشکیش!!!
این خبر از سایت ---------.ir هست . دوستمون farhang زحمت ترجمشو کشیدن . گفتم بچه های p30 هم بدونن .
مُلتی تاچ (Multi-Touch) برای Xperia X10 تایید شد!!!!!؟؟؟
با تشکر از وحید جان برای پیدا کردن این خبر مسرت بخش.
دوستان در یکی از تبلیغ های جدید گوشیه X10 که به مناسبت آغاز فروش این گوشی در آمریکا منتشر شده است، صریحا به موضوع Multi-touch اشاره شده است:
ترجمه:
با استفاده از یک صفحهء قابل توسعهء (منظور نرم افزاریه) چهار اینچی و مُلتی تاچ، گوشیه X10 عکس ها و فیلم های شما طوری نشون میده که دهنتون باز بمونه. تمام پیکسل ها پُخته و دارای رنگهای طبیعی که وقتی کف دستتون میگیرید انگار که زندن. و با دسته بندی عالی، بیشتر از اینکه دنبال عکس یا فیلم مورد نظر بگردید از تماشاشون لذت میبرید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال داشتم من خیلی وقته تاپیک را دنبال نکردم پس اگه سوال تکراری و زیاد تکرار شده ببخشید
وقتی ایکس 10 امومد با ورژن 1.6 گفته شد که آپیدت به ورژن 2.1 هم باش می اد ولی تا اونجای که من اطلاع دارم گفته شده که نمی اد .... میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا خیر یعنی ایکس 10 تا ابد به ورژن 1.6 خواهد ماند ؟!!!
کی گفته نمیاد؟؟!!
قرار هست تا قبل پابان september اپدیت شه!!
11 روز هم موندهقرار هست تا قبل پابان september اپدیت شه!!
یعنی مطمئنا می آد ؟؟؟براش؟
یکی از دوستام دیروز داشت در مورد X10 بد میگفت
میگفت سونی اریکسون تو ساپورت نرم افزاری و آپدیت خیلی بده مثل سامسونگ بعدش گفت تا آپدیت 2.1 اخر مهر براش بیاد
htc گوشی هاشو به 2.2 آپدیت کرده
ولی در کل زنده باد X10 من یکی از طرفداران دو آتیشه سونی اریکسون هستم
مخصوصا گوشی X10 مشکی
علت اینکه الان گوشی سامسونگ i8910 دارم بخاطر وجود فیلمبرداریHD هستش در ثانی با نرم افزار قوی Convert to X DVD میشه همه فیلمبرداری هاشو بصورت پخش روی دستگاه خانگی در آورد همین کاری که به فکر من زد و انجامش دادم
قیمت X10 بدجور زده بالا
قیمت امروز 30 مرداد پک معمولی 523 هزار تومان و فول پکیج هم 590 هزار تومان رنگ مشکی
خدا میدونه تهران قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)