خوب شما احتمالا باید کلا بازی رو UNINSTALL کنی و GAME LAUNCHER رو هم UNINSTALL کنی بعد بازی رو دوباره از اول نصب کن. بعد دستورات گفته شده در پست اول همین تایپیک رو مو به مو اجرا کن و فایل ها رو دانلود کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
خوب شما احتمالا باید کلا بازی رو UNINSTALL کنی و GAME LAUNCHER رو هم UNINSTALL کنی بعد بازی رو دوباره از اول نصب کن. بعد دستورات گفته شده در پست اول همین تایپیک رو مو به مو اجرا کن و فایل ها رو دانلود کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
شما کلا پوشه یوبی رو که دانلود کردی اکسترکت کن
و تویه
C/PROGRAMFILESبریز
اصلا نمیخواد توش بری ببینی چه خبره
اگه پست شماره :خونده باشی میبینه که یه پوشه کرک هست و توش 2 تا کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا کاری به پست اول و دوم هم نداشته باش
تویه اون پوشه که من برات قرار دادم کرک دوم هست
میتونم کلا برات پوشه کرک خودم رو اپلود کنم میخوای؟
اگه مال خودتو آپلود کنی که خیلی ممنونت می شم.
سلام.. من بازي رو خريد.. مال بازي كام هست.. طبق راهنمايي داخلش و اينجا نصبش كردم بازي رو هم اوردم بالا بدون هيچ دردسري.
منتها اصلا صداي كاراكتر ها و حركت لب ها مطابقت نداره و بعد از اينكه نصف جمله رو ميگم ديگه صدا قطع ميشه و فقط لب ها تكون ميخوره.. گرافيك رو هم تا اخر كم كردم اما اصلا هيچ فرقي نكرد..
گرافيكم nvidai 8500gt 512mb of ram
رم 2gb
ويندوز seven
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
درایور کارت گرافیکی و کارت صوتی آپدیت هستن ؟
بله دقيقا .. كارت صوتي كه دقيقا واس ويندوز 7 دانلود كردم 1 ماه پيش.. گرافيك هم بله.
سلا آقا یه سوال .من بازی رو داشتم بازی می کردم توی فلورانس فکر کنم بودم که رسیدم به یه کلیسا در کنار شهر که ازین view point ها داشت وقتی رفتم روی پشت بام کلیشا یه حرف روی دیوار با رنگ سفید نوشته شده بود که بعد که دکمه E رو زدم رفت با اون آزمایشگاهه و همه داشتن با هم صحبت می کردن .....تو صحبت هاشون فهمیدم که اینها یه سری کد مخفی هستند که باید رمز گشایی بشند و برای رمز گشایی یه سری عکس به آدم نشون میده و می گه 5 تا از اونهایی که به هم مربوط می شن رو باید به ترتیب پیدا کنی .من پیدا کردم مربوط بود به ان که یه سری آدم داشتند سیب می خوردند ......بعدش یه تکه فیلم 1 ثانیه نشون داد ..........و تموم شد
می خواستم ببینم کسی هم این کد ها رو پیدا کرده یا نه .اصلا چی هستند و به چه کاری میان..........
ممنون
ای خدا مردیم و رفتیم این بازی بالا نیومد. . . آخه یوبی سافت خدا بگم چیکارت کنه . . . ببینیم سر Assassin's-Creed-3 چه بلایی میاری . . .
لابد برای شماره 3 باید بریم بشینیم تو نمایندگی خود یوبی سافت بازی کنیم .!
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
من که هنوز نتونستم بازی رو بالا بیارم ببینم چی به چیه وگرنه کمکت میکرد. . .شرمنده
Last edited by Loaded_nigga; 10-04-2010 at 15:42.
دوستاك اگر كسي راه حلي واس مشكل من داشت تو رو خدا كمك كنه !:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)