آقا سرعت منم وحشتناک اومده پایین . ( مشهد ) فکر کنم از دیروز اینجوری شده .
قبلا با 250 دانلود می کردم ولی الان 20 - 10 داره دانلود می شه .![]()
آقا سرعت منم وحشتناک اومده پایین . ( مشهد ) فکر کنم از دیروز اینجوری شده .
قبلا با 250 دانلود می کردم ولی الان 20 - 10 داره دانلود می شه .![]()
سلام.
منم مشهدم و دقیقا واسم همین مشکل پیش اومده.
امروز (7 مرداد ماه سال 1389) که وارد اینترنت شدم سرعت مثه همیشه نبود و به طور وحشتناکی افت پیدا کرده بود با IDM تست زدم دیدم Transfer rate شده 19 - 10 درحالی که همیشه بین 260 تا 300 بود.
واقعا اگه صبانت وضعیت رو درست نکنه من اولین صبانتی خواهم بود که به شاتل چینج میکنم.
شاد باشید![]()
Last edited by skimoo_m; 29-07-2010 at 15:46.
اگه منظورت منم حرف صبانت هست یک بار دیگه تیکه بندازی ادبت میکنم فکر کردی نمیدونم
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
به قول بعضیها ما که سرعت اینترنت مون کم هست جیره خور ها ما دروغ گو هستیم راست میگه حتمآ اون دروغ گو ما با سرعت 50 مگ با صبانت دانلود میکنیم دوست من من 1 ماهه سرعت روزانه ام 4 هست و صبانت تهران میگه با اهواز هست و اهواز میگه با تهرانه
Last edited by t2download; 29-07-2010 at 17:56. دليل: سکوت
یه سوال در مورد صبانت
من تو چند جا دیدم که بیشترین دانلودی که با شبانه صبانت داشتن 2.8 بوده که من هم دقیقا بیشتر از نتونستم بگیرم
به نظر شما شبانه رو هم محدود کردن به این حجم
دوست من باور نکن خود شرکت صبانت اهوازگفت اگه اشتراک 128 داری شبانه بیشتر یک گیگ دانلود نمیشه کرد هر کسی گفته دانلود 2 گیگ کردم دروغ گفته و من روزانه سرعتم 5 هست تا 7 و شبانه 2 و روزها هر 10 دقیقه یک بار سرعت 0 میشه
بعضی دوستان چون از صبانت پول میگیرن میان تبلیغ میکنن ما 2 گیگ دانلود داشتیم شبانه و چون من دارم واقعیت رو میگم از ترس پاپوش واسه ما درست میکنن و 2 اخطار واسه این دوستان گرفتم و به خدا میسپارم این ها رو من نمیبخشم این ها رو
ممنون برای فوش دادن شما
و اخطار گرفتن بی دلیل من دوست من لطفآ رعایت کنیدببینم من حرفی نزنم چی میشه من سکوت میکنم شما هم تیکه ننداز و فوش نده لطفآ
Last edited by t2download; 29-07-2010 at 17:42. دليل: سکوت
من تو کرمانشاه هستم سرعت شبانه رو تا یکماه پیش 1 فایل رو تکی با 60 میگرفت اما اگه چند تا رو میذاشتم با 200 میگرفت (سر جمع). توی این یک ماه سرعت روزانه رو که 250 بود آوردن 70 و شبانه رو که نزدیک به 1 ماه هست بیدار نمیشم نمیدونم چطوره
قبلا بیشترین حجمی که دانلود کردم 2.8 بوده و این رو نه از رو تبلیغ میگم (چون اصلا من خوشم از این شرکت ها نمیاد) که براشونم بیام تبلیغ کنم
من بیشتر حرس این رو میخورم که چرا ایرانیها باید بیشترین سرعتشون 128 باشه و کسانی که نه تو خارج بلکه تو پاکستان و افغانستان و... هستن باید سرعتشون از ما بیشتر باشه حالا خارجیها جای خود
خدا مرگ سریع بده به وزیر ارتباطات الهی آمین
آخ آخ نکنه تو هم جیره خور صبانتی که توانستی بالای 1 گیگ دانلود کنی
بچه ها اگه از پستهای بعضیاحالتون بد میشه شما هم اینکاری کنین که من کردم خیلی حال میده((عکس زیر))
![]()
حالت خوبه عزیزم
منظورت از این عکس چیه که گذاشتی ؟؟؟؟
یه توضیح بدی عالی میشه
دوست من باشه من اشتباه میکنم ولی باقی دوستان چی دوست من همه که مثل شما با سرعت بالا دانلود ندارن این رو قبول منید
و من بخدا با شرکت صبانت و نمایندگی اهواز تماس گرفتم و این حرف رو زد به خدا که بالای 1 گیگ امکان دانلود نیست شاید اون آقا اطلاعاتش کامل نبوده
و من 2 هفته هست هم ایمیل دادم روزانه هم روزانه با نمایندگی صبانت اهواز شرکت فارا تماس گرفتم یوزر و پسورد دادم ولی رسیدگی نمیکنن 2 هفته وقت کمی نیست و تهران میگه مشکلت رو با اهواز در میون بزار سرعت من روزانه 5 تا 7 هست و هی 0 میشه
شما استاد و بزرگ من من چیکار کنم و یک تست شبانه از سرعت دانلود و حجم دانلدتون بزارید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)