به نظرتون خوب جایی مطرح کردید![]()
به نظرتون خوب جایی مطرح کردید![]()
سلام دوستان من میخوام یه مک بوک بخرم . با بودجه 1.200 تا 1.400 چیزی گیرم میاد ؟
کارمم فقط کارای معمولیه نه برنامه نویسی و نه گرافیک فقط یه چیزی برای نگهداری اطلاعات شخصیه . بنظرتون میرزه یا یه نوت بوک با ویندوز بگیرم ولی ارزونتر ؟؟
شما اگه نظرتون با مک بوک مثبت کدوم بگیرم پرو یا مک بوک ؟؟ ( تو این مورد اگه پرو قیمتش با لاتر اشکال نداره ولی برام بصرفه با توجه به کارایی که باهاش دارم . )
خودم با قیافه مک بوک سفید حال کردم .
انتظارمم از لپتاپ فقط وزن کم با عمر باتری زیاد . برای کارای دیگه یه پی سی و یه دل xps دارم ولی وزنش بالاست .
مرسی .![]()
با سلام به شما دوست عزیز و تازه وارد به انجمن
شما هم میتونی مک بوک بگیری هم مک بوک پرو.با بودجه 1.200 تا 1.400 چیزی گیرم میاد ؟
کارمم فقط کارای معمولیه نه برنامه نویسی و نه گرافیک فقط یه چیزی برای نگهداری اطلاعات شخصیه . بنظرتون میرزه یا یه نوت بوک با ویندوز بگیرم ولی ارزونتر ؟؟
شما اگه نظرتون با مک بوک مثبت کدوم بگیرم پرو یا مک بوک ؟؟ ( تو این مورد اگه پرو قیمتش با لاتر اشکال نداره ولی برام بصرفه با توجه به کارایی که باهاش دارم . )
خودم با قیافه مک بوک سفید حال کردم .
من برند دیگه توصیه نمی کنم . هم مک بوک بوک کارتون رو راه میندازه و هم مک بوک پرو . این دیگه بر میگرده به سلیقه ی خودتون. ولی با نظرتون موافقم . تو این رنج مک بوک وایت عالیه . در ضمن مک بوک بدنه ی ضد خش داره
انتظارمم از لپتاپ فقط وزن کم با عمر باتری زیاد . برای کارای دیگه یه پی سی و یه دل xps دارم ولی وزنش بالاست
مک بوک وایت هر دو انتظارتون رو داره . باطریش هم 10 ساعت شارژ نگه میداره .
خواهشمرسی .![]()
سلام دوستان با عرض خسته نباشيد به همگي ميخوام بدونم قيمت روز مك بوك اير چنده؟
ممنون
بچه ها الان خفن تیرین لپتاب اپل موجود در ایران چیه؟ از لجاظ کانفیگ منظورمه
با سلام به شما
مک بوک ایر دو مدل داره :
MC233LL/A : قیمت : 1750 ( الماس )
MC234LL/A : قیمت : 2100 ( الماس )
مدل MC373LL/A دارای بهترین کانفیگ هست .
CPU : CORE I7 620M 4M L3
RAM : 4GB DDR3
VGA : GT330 512 MB
HDD:500 GB
MOLTI TOCH TRACKPAD
قیمت 2600
توجه دوستان
اینجور که من فهمیدم اگر یک فروشگاه(برای خرید سیستم های اپل)به شما معرفی نامه بده
بانک مهر میتونه به شما وام 24تا12ماهه بده البته تاسقف مبلغ کالا
قیمت 374 تهرون کسی داره ؟ با تخفثف ؟
------------------------------------
شیراز پر رو زل زده تو چشام می گه 1570 تومن بدون تخفیـــف می دم![]()
1470 الماس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)