فکر می کنم مشکل change نشدن خودکار ip برای دانلود رو فهمیده باشم:
دوستانی که خودشون مودم رو کانفیگ کردن اگه خاطرشون باشه در زمان تنظیمات گزینه های VPI و VCI به ترتیب 0 ، 35 رو وارد میکردیم و البته کانکشن هم به صورت PPPoE تنظیم میشد ، با این کار میتونستیم یوزرنیم و پسوورد رو داخل خود مودم وارد کنیم و به عبارتی مودم AutoConnect میشد و خودش میتونست به صورت خودکار به اینترنت وصل یا قطع بشه (دقیقآ همون حالتی که در شروع ساعات شبانه رخ میده) ، خوب حالا این حرفام یعنی چی؟!
امروز که تنظیمات مودم خودم رو چک میکردم در کمال تعجب دیدم که این اعداد تغییر کردن و مودم بر روی Bridge Mode تنظیم شده!!!! (VPI=1 , VCI=32) در این حالت هیچ یوزرنیم و پسووردی در داخل مودم ذخیره نمیشه و تنها از طریق وارد شدن به ویندوز و ساخت کانکشن اتصال میشه به اینترنت متصل شد درست چیزی شبیه به دیال اپ!
فکر می کنم دلیل اینکه شب ها مودم به صورت خودکار change نمیشه همین باشه به حالت بریج رفته، حالا دوستان تنظیمات مودم خودشون رو چک کنند و ببینند که این مطلب برای اونهام صادقه یا نه؟ البته توصیه میکنم تا قطعی شدن این مطلب تنظیمات رو دستکاری نکنید! البته من خودم مودم رو ریست کردم و دوباره با همون تنظیمات قبلی (0،35) کانفیگش کردم. امشب اگه مثل قبل به صورت خودکار ای پیم چینج شد میشه مطمعن بود که مشکل از همین جا بوده.