الان توی سایت نگاه کردم منطقه شما تحت پوشش هست![]()
الان توی سایت نگاه کردم منطقه شما تحت پوشش هست![]()
شما برای ایرانسل کار میکنید؟ خوب اون حتما جون به لب شده بوده که اومده وبلاگ زده و ....
این نقشه که میگین همان نقشه ای هست که تو سایتشون هست؟ اگر اون باشه که همه تهران را زده ولی منطقه ما خیلی خاص هست . دورش کوه هست و فقط از یک طرف به سمت جنوب غرب یعنی شهرک نفت, اقدسیه و نوبنیاد دید داره.
آیا برای Site Survey به منطقه میان برای تست ؟
نه!! من برای ایرانسل کار نمیکنم ولی وجدان دارم و واقعیت رو دربارش میگم. چون 2 ماهه دارم و راضیم.
ایشون یا با ایرانسل مشکل داره! یا اینکه اون موقع که ایشون گرفتن وایمکس هنوز خوب نبوده. الان من مشکلی ندیدم.
همینجا توی چند صفحه قبل دوستان دیگه هم اینو تائید کردن که 2 ماهه عالی شده و روز به روز بهتر میشه. میتونید مطالعه کنید.
اگه نوشته تحت پوشش حتما تحت پوشش هست که گفتن دیگه.
در مورد تست هم اطلاعی ندارم. دوستان دیگه اگه میدونن راهنمایی کنند
خوب من الان بین مبین نت و ایرانسل دو به شک هستم . چون تقریبا یک قیمت هستند باید مزایا و معایب هر کدوم رو بدونم.
مرسی از اطلاعاتی که دادین.
امروز رفتم وایمکس ثبت نام کردم. هنوز اس ام اس واریز پول نیومده.
دوستان که وایمکس ثبت نام کردن چند ساعت بعد از ثبت نام اس ام اس واریز پول اومد؟؟
تست که همون Speedtest.net هست شما به سایت Speedtest برید و گزینه BeginTest را بزنید یا یکی از سرور هایی که روی نقشه هست را بزنید. بعد از چند دقیقه که کیلومتر شمارهمون عقربه ای که سرعت را نشون میده اومد و رفت یک عکس به جاش میاد بعد روی پایین اون عکس گزینه CopyDirectLink را فشار بده و لینکی که کپی میشه را اینجا Paste کن همین .
با سلام
بستگی به شهر و نمایندگی ای که ثبت نام کردین داره
معمولا از 2-3 روز تا یک هفته و بیشتر هست
اما دوستان بعضی یک روزه هم واسشون راه اندازی شده
موفق باشید.
منظور ایشون از تست این بود که بیان تست کنند که آنتن دهی چطوره نه تست سرعت
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
اس ام اس واریز پول برای من همون روز اومد. البته من اینترنتی ثبت نام کردم
2 روز بعد هم اومدن نصب کردن و رفتن. ولی 1 هفته بعد اینترنتم وصل شد.
چون اینتر نتی ثبت نام کردم و مدارک رو روز وصل کردن دادم باید مدارک به دستشون میرسید و توی سیستم ثبت میشد بعد وصل میشد
من حضوری ثبت نام کردم. نمایندگی گفت که امشب اس ام اس واست میاد ولی هنوز که نیومده.
واسه نصب و راه اندازی هم گفت که یه هفته طول میکشه.
درباره مبین نت اطلاعی ندارم! چون توی منطقه پوشش مبین نیستم دنبالش نرفتم.
فقط میدونم که توی تهران مثل ایرانسل پوشش کامل نداره.
اینجا نقشه پوشش مبین نت رو گذاشتن که فکر نکنم شما توی پوشش باشید. باز خودتون ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش داخلی با مودم داخلی آنتن میده پوشش بیرونی فقط باید مودم بیرونی بگیری که گرونتره
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
اینجا هم درباره مبین نت بررسی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)