تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 1049 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام علیکم ، من 2 سال پیش یه DVD پلیر سونی گرفتم حدود 200 تومن فقط پلیر خالی بود یعنی باند نداشت حالا تصمیم دارم براش اسپیکر بگیرم تا 500 می خوام هزینه کنم به نظرتون اسپیکر بگیرم یا سینماخانگی ؟؟ اتاقی که میخوام بزارم توش زیاد بزرگ نیست حدود 20 متره (یه کم اکوستیک هم هست با موکت و پشم شیشه )ولی می خوام یه چیزی باشه که هر کی میاد تو اتاق سر گیجه بگیره یعنی بلندیش برام مهم نیست فقط surround بودنش و کیفیتش برام مهمه.اگر اختلاف شدید باشه تا 600 هم میتونم هزینه کنم.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام علیکم ، من 2 سال پیش یه DVD پلیر سونی گرفتم حدود 200 تومن فقط پلیر خالی بود یعنی باند نداشت حالا تصمیم دارم براش اسپیکر بگیرم تا 500 می خوام هزینه کنم به نظرتون اسپیکر بگیرم یا سینماخانگی ؟؟ اتاقی که میخوام بزارم توش زیاد بزرگ نیست حدود 20 متره (یه کم اکوستیک هم هست با موکت و پشم شیشه )ولی می خوام یه چیزی باشه که هر کی میاد تو اتاق سر گیجه بگیره یعنی بلندیش برام مهم نیست فقط surround بودنش و کیفیتش برام مهمه.اگر اختلاف شدید باشه تا 600 هم میتونم هزینه کنم.
    با تشکر.
    مبلغ 550 هزینه کنید r30 بدون پلیر بخرید و آنچه است که مورد نظر شماست

3. 2 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

[QUOTE=safarimr;4997262]به خریدت اصلا شک نکن و این سیستم عالیست. اتفاقا من هم که گرفتم یکی از سیمای باند عقب قطع بود و سیم جدید خریدم و مشکل حل شد
    برای من که rs30 است اگر روی کنترل دکمه پایین پاور که فکر کنم ----- را نوشته بزنی یک سری از دکمه های کنترل فعال می شود از جمله باس و تریب که دکمه های سفید پایین است . یکی از دکمه هایی که فعال می شود تست باند و ساب است که تک تک باندها را تست می کند و روی صفحه نام هریک را می زند این تست را انجام بده و نیاز شد باز هم به نمایندگی زنگ بزن
    مبارک باشه[/QUOTE

ممنون دوست عزیز .امروز زنگ زدم و مشکل صدا رو که فقط از دو تا باندای جلو می اومد حل کردم با دکمه advance وقتی بری روی action این مشکل حل میشه . ولی دوست عزیزم با یه سری مشکلات جدید روبرو شدم. اولا که عصر رفتم و یه کابل اپتیکال خریدم البته به اتفاق دوست عزیزم dada-zebel دو متری خریدم 17000 تومن مارکش همون . daior اگه یادم مونده باشه که میگفت ژاپنی ولی مالزی میزنه . آوردیم خونه و دی وی دی رو از طریق کابل اپتیکال به آمپ وصل کردم .یه مشکل من همون چیزیه که شما نوشتین یعنی نه میتونم تریب و نه باس رو کم و زیاد کنم وکلا یک سری از دکمه ها اصلا کار نمی کنن که به گفته شما فردا امتحان میکنم چون یه دکمه پایین پاور داره که رسیوره . دومین مشکل من اینه که تو منوی اصلی از طریق صفحه تلویزیون میشه رفت؟ من از تفکیک صدای سیستم خودم اصلا خوشم نیومد.منظورم تفکیک ساز هاست نه تفکیک سینمایی . حالا نمی دونم که تنظیماتش رو بلد نیستم یا اینکه همین طوریه . آهان یه چیز دیگه وقتی ما از usb استفاده کردیم کیفیت به نظرم بهتر شد . مگه usb از اپتیکال بهتره ؟ ولی اصلا نتونستیم track ها رو عقب یا جلو کنیم . اینم یه مشکل . تو اکو لایزر سیستم ما میتونیم خودمون ست بدیم ؟ منظورم اینه که خودمون مید و زیر و بم رو تنظیم کنیم یا نه فقط باید با تنظیمات پیش فرض کار کرد ؟ دوستان تواولین فرصت که من بدبخت طرز کار سیستم رو بلد شدم یه تست درست و حسابی میکنم و برای همه عزیزان ریویو میذارم . متاسفانه وقت خوندن دفتر چه اش رو هم ندارم . لطفا اگه از دوستان این سیستم رو دارن به من هم یاد بدن . من تو این جور زمینه ها یه کم بیسوادم.

پاینده باشید

5. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .امروز زنگ زدم و مشکل صدا رو که فقط از دو تا باندای جلو می اومد حل کردم با دکمه advance وقتی بری روی action این مشکل حل میشه . ولی دوست عزیزم با یه سری مشکلات جدید روبرو شدم. اولا که عصر رفتم و یه کابل اپتیکال خریدم البته به اتفاق دوست عزیزم dada-zebel دو متری خریدم 17000 تومن مارکش همون . daior اگه یادم مونده باشه که میگفت ژاپنی ولی مالزی میزنه . آوردیم خونه و دی وی دی رو از طریق کابل اپتیکال به آمپ وصل کردم .یه مشکل من همون چیزیه که شما نوشتین یعنی نه میتونم تریب و نه باس رو کم و زیاد کنم وکلا یک سری از دکمه ها اصلا کار نمی کنن که به گفته شما فردا امتحان میکنم چون یه دکمه پایین پاور داره که رسیوره . دومین مشکل من اینه که تو منوی اصلی از طریق صفحه تلویزیون میشه رفت؟ من از تفکیک صدای سیستم خودم اصلا خوشم نیومد.منظورم تفکیک ساز هاست نه تفکیک سینمایی . حالا نمی دونم که تنظیماتش رو بلد نیستم یا اینکه همین طوریه . آهان یه چیز دیگه وقتی ما از usb استفاده کردیم کیفیت به نظرم بهتر شد . مگه usb از اپتیکال بهتره ؟ ولی اصلا نتونستیم track ها رو عقب یا جلو کنیم . اینم یه مشکل . تو اکو لایزر سیستم ما میتونیم خودمون ست بدیم ؟ منظورم اینه که خودمون مید و زیر و بم رو تنظیم کنیم یا نه فقط باید با تنظیمات پیش فرض کار کرد ؟ دوستان تواولین فرصت که من بدبخت طرز کار سیستم رو بلد شدم یه تست درست و حسابی میکنم و برای همه عزیزان ریویو میذارم . متاسفانه وقت خوندن دفتر چه اش رو هم ندارم . لطفا اگه از دوستان این سیستم رو دارن به من هم یاد بدن . من تو این جور زمینه ها یه کم بیسوادم.

پاینده باشید
    در زمینه اینکه میگید مگه فلش از اپتیکال بهتره باید بگم که این مورد به پلیرتون بر می گرده.یه موقع می بینید پلیرتون قدرت اینکه صدای خوبی داشته باشه و تولید کنه نداره و به همین دلیل فلش که مستقیم به آمپ متصل هستش از پردازشگرهای خود آمپ برای تولید صداش استفاده می کنه و صدای بهتری تولید می کنه.
    در مورد اینکه شما خودتون صدای زیر و یا بم رو می تونید تولید کنید یا نه باید بگم 100% میشه.شما یه آمپلی برای سیستموتون تهیه کردید که یکی از کارهای اصلیش و مهمش تنظیمات صدا برای رسیدن به صدای دلخواهتون هست.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ...کسی اطلاعی از تنظیمات سینم خانگی ال جی مدل lh-78 0htsداره؟....
    هرچی تو ستابش وررففتم نتونستم صدای 4تا پایه رو برابر کنم که به صورت دالبی بشه یعنی داخل اسپشیال افکت فقط تو حالت گیم اکولایزر تمام پایها کار مکنه اونم پایه های پشت خیلی ضعیفتر از جلویاس تو بقیه افکتها هم که عقبیها اصلا کار نمبکنه به فروسنده موضوع رو گفتم ..گفت باید وارد تنظیمات مخفی بشی اونم زنگ بزن گارانتی بیان برات انجام بدن...
    میخواستم بدونم دسترسی به منوی مخفی به چه صورت هست .. واصلا همچین چیزی درست هست یانه..
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر.
    دوست عزیز شما با این مبلغ می تونید برید سراغ اسپیکرهای حرفه ای تر از مدل های تجاری توی بازار.متاسفانه چون شما آمپلی ندارید حتما باید یه آمپ هم تهیه کنید.
    به نظر من اگر می تونید تا حدود 700 تومن هزینه کنید و شاید یخورده بیشتر،می تونید یه ست بلندگو جمع کنید به همراه یه آمپلی فایر که صدایی به مراتب بهتر و زیباتر از مدل های تجاری موجود توی بازار هستش.دلیل اینکه هم با این مقدار کم میتونید بلندگوی حرفه ای تهیه کنید اینه که با این مبلغ بلندگویی میشه تهیه کرد که نهایت 300 وات بدون ساب ووفر خروجی صدا داشته باشه که البته برای فضای مورد استفاده شما فوق العاده عالیه.و تفکیک صداش اصلا قابل قیاس با مدل های تجاری موجود توی بازار نیست.
    اگر هم نمی تونید تا این مقدار هزینه کنید همونطوری که دوستان اشاره کردند بهترین انتخابتون مدل rs30 پایوینر بدون پلیر هستش که 550 تومن براتون تموم میشه.و قدرت خروجی بالایی هم داره و باز به مراتب از سیستم های تجاری توی بازار یه سر و گردن بالاتر هستش.

10. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ...کسی اطلاعی از تنظیمات سینم خانگی ال جی مدل lh-78 0htsداره؟....
    هرچی تو ستابش وررففتم نتونستم صدای 4تا پایه رو برابر کنم که به صورت دالبی بشه یعنی داخل اسپشیال افکت فقط تو حالت گیم اکولایزر تمام پایها کار مکنه اونم پایه های پشت خیلی ضعیفتر از جلویاس تو بقیه افکتها هم که عقبیها اصلا کار نمبکنه به فروسنده موضوع رو گفتم ..گفت باید وارد تنظیمات مخفی بشی اونم زنگ بزن گارانتی بیان برات انجام بدن...
    میخواستم بدونم دسترسی به منوی مخفی به چه صورت هست .. واصلا همچین چیزی درست هست یانه..
    ممنونم
    چیزی که فروشنده گفته واقعا چرت گفته .
    شما اگه می خواید محیط دالبی درست کنید باید فیلمی داشته باشید که صدای دالبی داشته باشه و از dollbyprologic II استفاده نکنه.در حالت prologic افکت ها ضعیف هستند و شما هر کاری کنی نمی تونی افکت های پشت صحنه رو قوی کنی.
    اگر هم فیلم با صدای دالبی و یا dts دارید نباید این نکته رو فراموش کنید که بعضی فیلمها توی افکت های پشت صحنه امکان داره ضعیف باشند.بعضی از سیستم ها حالت visual دارند که در این حالت بطور اتومات صدا بین تمام باندها یکنواخت میشه ولی تفکیک صدا کم میشه.
    کلا فاصله شما با باندهای عقبی نباید بیشتر از باندهای جلویی باشه.(این یه قانونه)
    متاسفانه من این سیستم رو ندارم و نمیتونم کمکی به شما بکنم ولی پیشنهادم اینه که بری یکی از نمایندگی های ال جی و به صورت حضوری سوال کنی چون پشت تلفن جوابدرست و حسابی به آدم نمیدن.

12. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز شما با این مبلغ می تونید برید سراغ اسپیکرهای حرفه ای تر از مدل های تجاری توی بازار.متاسفانه چون شما آمپلی ندارید حتما باید یه آمپ هم تهیه کنید.
    به نظر من اگر می تونید تا حدود 700 تومن هزینه کنید و شاید یخورده بیشتر،می تونید یه ست بلندگو جمع کنید به همراه یه آمپلی فایر که صدایی به مراتب بهتر و زیباتر از مدل های تجاری موجود توی بازار هستش.دلیل اینکه هم با این مقدار کم میتونید بلندگوی حرفه ای تهیه کنید اینه که با این مبلغ بلندگویی میشه تهیه کرد که نهایت 300 وات بدون ساب ووفر خروجی صدا داشته باشه که البته برای فضای مورد استفاده شما فوق العاده عالیه.و تفکیک صداش اصلا قابل قیاس با مدل های تجاری موجود توی بازار نیست.
    اگر هم نمی تونید تا این مقدار هزینه کنید همونطوری که دوستان اشاره کردند بهترین انتخابتون مدل rs30 پایوینر بدون پلیر هستش که 550 تومن براتون تموم میشه.و قدرت خروجی بالایی هم داره و باز به مراتب از سیستم های تجاری توی بازار یه سر و گردن بالاتر هستش.
    خوب اگه فضاییمون کنه 700 رو هم میشه کنار گذاشت واسش.
    میشه در مورد ست بلندگو و آمپلی فایر بیشتر توضیح بدید ؟ مارکشون چیه ؟ از کجاباقیمت مناسب میشه تهیه کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در زمینه اینکه میگید مگه فلش از اپتیکال بهتره باید بگم که این مورد به پلیرتون بر می گرده.یه موقع می بینید پلیرتون قدرت اینکه صدای خوبی داشته باشه و تولید کنه نداره و به همین دلیل فلش که مستقیم به آمپ متصل هستش از پردازشگرهای خود آمپ برای تولید صداش استفاده می کنه و صدای بهتری تولید می کنه.
    در مورد اینکه شما خودتون صدای زیر و یا بم رو می تونید تولید کنید یا نه باید بگم 100% میشه.شما یه آمپلی برای سیستموتون تهیه کردید که یکی از کارهای اصلیش و مهمش تنظیمات صدا برای رسیدن به صدای دلخواهتون هست.
    ممنون رایان عزیز . ولی منظور من از تنظیمات زیر و بم فقط این دو تا نبود . ببینید من هد یونیت ماشینم پایونیر 6050 که 7 تا باند اکولایزر دیجیتالی داره و میشه با هر 7 تا باند اکولایزر بازی کرد. و از زیر تا بم رو تو فرکانسهای مختلف کار کرد . متاشفانه کا با این آمپ 819 خیلی سخته . مخصوصا برای من که حضوری نخریدم و با تلفن هم زیاد نمیشه اطلا عات گرفت . فکر کنم یکی دو هفته ای کار داره تا نسبتا با منو هاش آشنا بشم و طریقه کار کردنش رو یاد بگیرم

پاینده باشید

15. 2 کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[QUOTE=pemy;4999473]
    به خریدت اصلا شک نکن و این سیستم عالیست. اتفاقا من هم که گرفتم یکی از سیمای باند عقب قطع بود و سیم جدید خریدم و مشکل حل شد
    برای من که rs30 است اگر روی کنترل دکمه پایین پاور که فکر کنم ----- را نوشته بزنی یک سری از دکمه های کنترل فعال می شود از جمله باس و تریب که دکمه های سفید پایین است . یکی از دکمه هایی که فعال می شود تست باند و ساب است که تک تک باندها را تست می کند و روی صفحه نام هریک را می زند این تست را انجام بده و نیاز شد باز هم به نمایندگی زنگ بزن
    مبارک باشه[/QUOTE

پاینده باشید
    برای شروع حتما از auto mcacc استفاده کن . میکروفن همراه دستگاه رو جایی که میشینید ور در حد ارتفاع گوش شنونده و رو به سقف رو سه پایه قرار بدبد و mcacc رو استارت کنید . یک نکته مهم اینکه حتما خونه باید ساکت باشه دستگاههای اضافی مانند کولر رو خاموش کنید . پنجره ها رو ببندید . بهترین زمان برای استارت mcacc نیمه شب یا صبح زوده . بعد از این کار تفاوت صدا از زمین تا آسمونه . برای دیدن منویی مثل اکولایزر تو manual mcacc قسمتی هست به نام manual EQ که اونجا میتونید تغییرات رو انجام بدبد . من این مدل رو ندارم ولی تو مدل های دیگه پایونیر اگه چند بار دکه advanced رو بزنید به گزینه EXT stereo میرسید که باعث میشه صدا از تمام باندها یکسان پخش بشه که برای مهمونی عالیه و حسابی میترکونه

17. 3 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •