سلام.این گوشی تو تهران چنده؟
سلام.این گوشی تو تهران چنده؟
قيمتشو تو تهران نميدونم ولي تو ديجيتال كالا زده بود 399 تومن در ضمن كسي يه هندزفري خوب واسه اين گوشي پيدا نكرده ببينم هندزفري 5800 و xperia x10 چطوره؟
مال 5800 و x1 خوب هستند
نه قبلا تست کردم کار نمیکنهببين اين به دردت مي خوره
از اونجایی که گوشی سونی هست برو سوراغ هدفونایه سونی سری ex سونی هم کیفیت عالی ای داره هم قیمت مناسب قیمتش حدود 27 تومنهاگه میخواین بیشتر خرج کنین nc22 عالیه از 75 تا 90 تومن قیمتشه من همینو گرفتم عالیه قابلیت حذف نویز هم دارهوقتی میزاریش و انتی نویز رو روشن میکنی به غیر از آهنگ چیزی نمیشنوین
ببخشید اگر سوالم یک کمی ممکنه ساده و اینا باشه.فقط میخوام وقتی میرم توی مغازه ضایع نشم و کامل در جریان باشماین exمارکش سونی هست یا سونی اریکسون؟
خبر ندارم ولي احتمال زياد سوني هست چون اقا حميد موقعي هم كه مي خواسته اسم گوشي رو بگه گفته سوني
سلام
نه دوست عزیز منظور ایشون هدفون هست
هدفون مارک فابریک گوشی سونی اریکسون هست اما خود شرکت سونی هم هندزفری های جدا میفروشه.
تکراری که نیست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم.
دو روزه برای یکی ایکس 6 خریدم. میخوام با اون مقایسه اش کنم . اگر کسی عملکرد هر دو رو دیده جواب بده.
از لحاظ صدا؟ از لحاظ سرعت؟ وضوح و کیفیت تصویر؟ از لحاظ عملکرد تاچ اسکرین؟ و از لحاظ دوربین و فلاش دوربین
Last edited by REZAt1980; 30-06-2010 at 13:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)