یعنی واقعا غیب غیب میشه یا یه کم چیزی معلومه ؟!این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده!
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی!![]()
![]()
یعنی واقعا غیب غیب میشه یا یه کم چیزی معلومه ؟!این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده!
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی!![]()
![]()
اگر راه بری خیلی راحت دیده میشی اما اگه بدوئی سخت دیده میشی تا طرف بیاد به خودش بیاد میکشیش !
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
از زمین تا آسمون
فرق این دوتا رو میشه از رو اسمشون تشخیص داد چرا این سئوال رو پرسیدی ؟!!!
نسخه بتا یعنی نسخه آزمایشی که توسط سازنده بصورت رایگان جهت رفع ایرادهای احتمالی و آشنایی گیمرها با بازی و رفع نقایص اون پیش از عرضه نسخه اصلی به بازار میاد واسه همین یک نمونه اولیه هستش و بهیچ وجه با نسخه کامل شده قابل مقایسه نیست. از همه نظر
میشه به این هم جواب بدید؟؟؟
از زمین تا آسمون
فرق این دوتا رو میشه از رو اسمشون تشخیص داد چرا این سئوال رو پرسیدی ؟!!!
نسخه بتا یعنی نسخه آزمایشی که توسط سازنده بصورت رایگان جهت رفع ایرادهای احتمالی و آشنایی گیمرها با بازی و رفع نقایص اون پیش از عرضه نسخه اصلی به بازار میاد واسه همین یک نمونه اولیه هستش و بهیچ وجه با نسخه کامل شده قابل مقایسه نیست. از همه نظرخوب از کجا بدونم؟؟!!!!
من فکر کردم این نسخه به طور دزدکی وارد بازار شده و سازنده بازی هم ازش شاکی بودهاونی که شما میگی Demo هست اینی که من نصب کردم بازی کامله فقط گزینه های گرافیکش کامل نیست و صدا هم بعضی جاها اجرا نمیشه با این وجود گرافیک جالبی داشت
منکه صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد اونو بگیرم هرچند هنوز گیرم نیومده
من هنوز این بازی رو نخریدم میخواستم بدونم ارزش بازی کردن داره یا نه؟
اگر سیستم قوی داری بهترین بازی امسالت میشهمن هنوز این بازی رو نخریدم میخواستم بدونم ارزش بازی کردن داره یا نه؟![]()
دوست عزیز نسخه ی بتا هست..دمو قزیش فرق می کنه با اینی که شما میگیاونی که شما میگی Demo هس
گرافیکش دوستان تو همین چند پست اخر توضیح دادن...کلآ بازی 2 تا حالت بیشتر نداره واسه تنظیمات گرافیک که به صورت پیش فرض هستناینی که من نصب کردم بازی کامله فقط گزینه های گرافیکش کامل نیست
نسخه اصلی 2 هفته هست که اومده!منکه صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد اونو بگیرم هرچند هنوز گیرم نیومده
100%من هنوز این بازی رو نخریدم میخواستم بدونم ارزش بازی کردن داره یا نه؟
امید تو هنوز تو نصب آپدیت گیر کردی ؟سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
نصب کن ، نهایتش دیگه halo-cod:mw2-ac:bh اجرا نمیشه![]()
دوستان یه چندتا باگ خوشکل واستون گذاشتم ببیند که واسه خودم پیش اومد وقتی بازی رو اجرا کردم این اتفاقات جالب افتاد...
فقط شرمنده جایی نتونستم آپ کنم که هیتلر نباشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)