تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 135 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1345

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان هرمزگان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام

متاسفانه همه طرح های کمپین سقف دانلود شبانه داره . من طرح 1 مگ تا 4 مگ گرفتم . شب اول با سرعت خوبی دانلود کرد اما فقط همون شب اول دانلود کرد . شب های باقی یا از حجمم کم شد و یا وقتی ساعت 2 مودم ریستارت کردم ، کلا اینترنتم قطع شد . مسخرس
    جالبه که به اپراتور های 2020 زنگ میزنی هر کدوم جواب متفاوتی میدن . یکی میگه این طرحی گرفتی اصلا شبانه نداره . یکی میگه شبانه داره سقف نداره . یکی میگه ..........

واسشون پیام گذاشتم اگه مشکلم حل نشه تو سامانه 195 شکایت میکنم . هر چند بعید میدونم کاری انجام بدن
    سرعت دانلود در روز و شبانه رایگان چقدره ؟

2. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سرعت دانلود در روز و شبانه رایگان چقدره ؟
    والا شب اول که دانلود رایگان داشتم سرعت تا 410/420 میرفت . به طور میانگین 360/370 بود .
    روز زیاد دانلود نذاشتم . تقریبا مثل شب بود . تغییری نمیکرد .
    دیروز زنگ زدم 2020 طرف میگفت قراره سرعت واقعی بدن برای این طرح . گفت بالاتر میره احتمالا

4. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

والا شب اول که دانلود رایگان داشتم سرعت تا 410/420 میرفت . به طور میانگین 360/370 بود .
    روز زیاد دانلود نذاشتم . تقریبا مثل شب بود . تغییری نمیکرد .
    دیروز زنگ زدم 2020 طرف میگفت قراره سرعت واقعی بدن برای این طرح . گفت بالاتر میره احتمالا
    یه سوال داشتم
    برای استفاده از طرح شبانه باید مودم رو ساعت ۲ خاموش روشن کنیم یا نیازی نیست ؟

6. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

یه سوال داشتم

سلام
    انجام بدید بهتر هست
    ولی شخصا هیچ وقت نیاز ندیدم اینکارو کنم

8. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام

متاسفانه همه طرح های کمپین سقف دانلود شبانه داره . من طرح 1 مگ تا 4 مگ گرفتم . شب اول با سرعت خوبی دانلود کرد اما فقط همون شب اول دانلود کرد . شب های باقی یا از حجمم کم شد و یا وقتی ساعت 2 مودم ریستارت کردم ، کلا اینترنتم قطع شد . مسخرس
    جالبه که به اپراتور های 2020 زنگ میزنی هر کدوم جواب متفاوتی میدن . یکی میگه این طرحی گرفتی اصلا شبانه نداره . یکی میگه شبانه داره سقف نداره . یکی میگه ..........

واسشون پیام گذاشتم اگه مشکلم حل نشه تو سامانه 195 شکایت میکنم . هر چند بعید میدونم کاری انجام بدن
    سلام منتظر پیگیری شکایتت هستیم خبرش همینحا اعلام کن اخرش یفهمیم سقف دانلود شبانه داره یا نه ؟ ممنون
    اگه سقف دانلود شبانه داره پول الگی ندیم بیام پکیج256تا8مگ بگیریم بقیه پول واسه حجم اضافه بدیم طبق توضیخاتشون هیچ فرقی با پکیح دیگشون نداره

10. این کاربر از amo_omid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

یه سوال داشتم
    سلام

والا خودمم نمیدونم .من قبل از این چندین بار طرح های شبانه رایگان گرفتم . طرح یکساله نقره ای داشتم . طرح های ماهانه شبانه رایگان داشتم .
    هیچ موقع مودم ریستارت نکردم برای دانلود شبانه . همیشه لیست دانلود رو آماده میکردم توی idm تنظیم میکردم از ساعت 2:05 تا 5:58 . حتی 1 مگابایت هم کسر نمیشد از حجمم .
    اما الان نمیدونم چه مرگشه . دیشب ساعت 1:50 دقیقه مودم رو روی اون خطی که طرح کمپین شارژ کردم ، کانفیگ کردم . وصل بود . تقریبا تا نزدیک به 3 وصل بود . چندتا دانلود کوچیک انجام دادم امتحانی
    بعد مودم رو ریستارت کردم . دیگه اصلا اینترنت وصل نشد .یعنی چراغ های مودم همش روشن بود اما هیچ سایتی باز نمیکرد !!! حتی سایت مخابرات چه آدرس آنلاینش و چه آدرس آفلاینش هیچ کدوم باز نمیکرد . یعنی میشه گفت از ساعت 2 به بعد ( شاید تا 6 که دانلود شبانه تموم میشه ) اینترنت من قطع بود .حتی.همون موقع زنگ زدم 2020 یارو میگفت اینترنتت وصله و هیچ مشکلی نداره !! واسه همین میگم احتمالا سقف دانلود داره و وقتی سقف دانلودت تموم شه اینترنت شبانه وصل نمیشه .

بعد رفتم ریز مصرف گرفتم اصن ریز مصرفشون دیگه مسخره تر از بقیه . من دقیقا مطمئنم هرچقدر دانلود میکنم توی ریزمصرف دو برابر نمایش میده . من شب اول نهایتا 4 گیگ دانلود کرده باشم . ریز مصرف که میگیرم میزنه 8 گیگ !!!! برای روز های دیگه هم همینطور .

حالا یه موضوع دیگه اینکه وقتی ریز مصرف میزنم مثلا برای ساعت 2 تا 3 دو سه بار مصرف دانلودم رو حساب کرده .
    عکسشو ببینید :

قسمتهایی که جدا کردم رو ببینید ساعت و تاریخ . دقیقا ساعت شروع و پایان یکی هست . قبلا اینطوری نبود . بود ؟
    البته از ساعت 3 به بعد دیگه وصل میشدم اما عملا نت قطع بود هیچ دریافتی نداشتم .
    دوستان بی زحمت شما هم ریز مصرفتون چک کنید ببینید همچین چیزی واسه شما هم هست یا نه .
    از ساعت 2 تا 3 تقریبا یه 70/80 مگی دانلود داشتم . مقداریش شبانه حساب شده یه مقدارش روزانه . اصن معلوم نیست مخابرات چیکار میکنه !!

سلام منتظر پیگیری شکایتت هستیم خبرش همینحا اعلام کن اخرش یفهمیم سقف دانلود شبانه داره یا نه ؟ ممنون
    اگه سقف دانلود شبانه داره پول الگی ندیم بیام پکیج256تا8مگ بگیریم بقیه پول واسه حجم اضافه بدیم طبق توضیخاتشون هیچ فرقی با پکیح دیگشون نداره
    والا تا حالا 10/20 بار زنگ زدم 2020 هیچکی جواب درست و حسابی نمیده . اصن اطلاع ندارن . یکی میگه این طرح شبانه نداره . یکی میگه داره . یکی میگه سقف نداره . یکی میگه داره ...
    همین اعصاب آدم خراب میکنه . وگرنه پول به جهنم
    توی پنل هم براشون پیام گذاشتم جواب دادن زنگ بزنید 2020 .
    دیگه من نمیدونم چیکار کنم . اگه مرکز استان هستید و کسی میشناسید یه تحقیقی کنید .

الان میخوام توی سامانه 195 درخواستمو بدم . ببینم چی پیش میاد .

12. 3 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

دوستان ، چی شد ؟ ریز مصرف گرفتید ؟

............
    یعنی یه ریز مصرف گرفتن اینقدر سخته ؟

دیشب تماس گرفتم مخابرات بندر گفت به هیچ وجه سقف دانلود نداره طرح شما . گفت خیلی تا حالا این طرح دریافت کردن و بدون مشکل دارن دانلود شبانه رایگان انجام میدن !
    گفت مشکل شما هم به زودی حل میشه .
    Last edited by emadd69; 11-09-2016 at 14:06.

14. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    من هنوز طرح کمپین ندارم طرخ قدیمی دارم دانلود شبانه داره ریز مصرفم که چک کردم مثل شما چنبار برام نشون میده
    ساعت و تاریخ مثل هم میتونه باگ نرم افزاری از طرف خودشون باشه یا با هر بار که مودم روشن خاموش میکی مصرفت نشون میده من زیاد به ریز مصرف دقت نمیکنم برام ملاک حجم اصلیه که با دانلود شبانه کم نمیشه
    دیروز رفتم نماینده فروش خضوری در مورد کمپین سوال کردم گفت که همه سقف دانلود شبانه داره میدونستم جوابش همینه تو گوشیم عکس اون 2تا طرخی که ستاره نداشت نشونش دادم گفت نمیدونم حلاصه بهت بگم خودشونم نمیدون چی به چیه تازه بهم میگفت سرعت از صبح تا ظهر سرعت فول داری یعنی اگه 4مگی فول داری ظهر تا شب نصف میشه سرعت شب تا صبخ سرعت واقعی از256کیلو تا 2مگ که گرفتی سرعتت همین میشه اقا ما با کلی سوال اومدیم بیرون اخرشم نفهمیدم چی به جیه

16. این کاربر از amo_omid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام

توی قسمت پشتیبانی پنلم در مورد دو برابر نشان دادن حجم دانلودی سوال پرسیدم .

جواب :

با سلام کاربر گرامی - چون به زودی مبلغ میزان حجم استفاده شده از سایتهای داخلی ارزانتر از سایتهای خارجی خواهد شد این مصرف جداگانه نمایش داده میشود .

.........

شما چیزی فهمیدید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نه .نکونه اینترنتم سهمیه بندی شده خودمون خبر نداریم
    عماد مشکل حجم شبانت حل شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •