تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 370 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم موافقم که N61JQ در گرافیک از سونی سر تره و شاید برای اجرای بازی مثل Crysis در حالت مدیوم حدود 10 فریم با هم تفاوت داشته باشند .
    البته این هم فراموش نکنید که سونی داره توی یه مانیتور با کیفیت 1920 در 1080 پیکسل داره بازی رو نمایش میده و به کارت گرافیک فشار بیشتر میاره در صورتی که ایسوس داره توی 1300 در 800 نمایش میده ( شاید این اطلاعاتی که من گفتم اشتباه باشه چون توی سایت های خارجی دیدم و برداشتم این شده ) ولی نمیشه انکار کرد که گرافیک ایسوس ضعیف تره و شاید در بین رنک بندی بینگرافیک هایی که برای نوت بوک موجود هست فقط 8 تا 10 پله با هم تفاوت داشته باشند و تقریبا یکی هستند .
    اما از نظر کیفیت رم ایسوس به شدت ضعیف تر از سونی هست و توی رندر من تست کردم کم میاره .
    هاردشون برابره و سی پی یو هم با توجه به این که هردو یک سی پی یو دارن ولی مثل این که سی پی یو ایسوس خیلی با بقیه قطعاتش مچ نیست و به کیفیت مارد برد مربوط میشه و همخوانی نداشتن اینتل ( سی پی یو ) و ای ام دی ( گرافیک ) .
    اما در هر صورت خرید ایسوس به صرفه تر هست و فعلا رم و سی پی یوش در برابر اجرای بازی ها کم نمی یاره چون دیگه قوی ترین بازی بیشتر از 2 گیگ رم نیاز نداره و سی پی یو هم فق 4.0 گیگاهرتز کافی هست .
    در ضمن زیبایی سونی رو هم فراش نکنید که ایسوش هیچ وقت بهش نمیرسه .
    موفق باشید .
    شما دیگه چرا؟ اتفاقآ من هم Crysis warhead رو با جفتشون تست کردم.در حالت مدیوم بله ولی بزار روی حالتهای بالاتر بعد ببین که تفاوتشون به30 فریم هم میرسه اونم با رزولیشن برابر 720×1280 .بعد هم از لحاظ بنچمارک 330m در سطح 4650 هست تازه کمی هم پایینتر.اصلآ تو اندازه های مقایسه با 5730 نیست.من جفت اینهارو با Premiere تست کردم رندر سونی ضعیفتره.نمی دونم شما چطور میگی که Asus خوب نیست.از کی تا حالا رم kingston از hynix ضعیفتر شده ما خبر نداریم و از کی تا حالا کیفیت مادربورد اسوس پایین اومده و قطعات روش مچ نمیشه.در ضمن زیبایی کاملآ به سلیقه شخصی برمیگرده اما من هم میگم که F116 از N61 زیباتره.اما مگه لپ تاپ رو برای نمایش میخرن!!!!!
    Last edited by Vaioman; 26-05-2010 at 13:49.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درکل من نمیخوام برند Asus و Sony رو با هم مقایسه کنم(کار احمقانه ایه).مقایسه بر سر لپتاپ f116 سونی و N61jq اسوسه.

4. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درکل من نمیخوام برند Asus و Sony رو با هم مقایسه کنم(کار احمقانه ایه).مقایسه بر سر لپتاپ f116 سونی و N61jq اسوسه.
    موقعی که قصد خرید لبتاب داشتم یه مدت با خودم ور رفتم که یکی از مدل های ایسوس که کانفیگ و قیمت مناسب تری رو داره وردارم ، ولی واقعا نتونستم چنین کاری انجام بدم. نمی دونم چرا ولی نتونسم ایسوس رو باور کنم، یه دلیل دیگه هم این بود نمی خواستم ریسک کنم چون پولشو به سختی تهیه کرده بودم دلیل دیگشم لبتاب های سونی واقعا طراحی و زیبایی خاصی دارند. آخرش هم f115 رو خریدم خدارو شکر ازش راضیم.

6. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موقعی که قصد خرید لبتاب داشتم یه مدت با خودم ور رفتم که یکی از مدل های ایسوس که کانفیگ و قیمت مناسب تری رو داره وردارم ، ولی واقعا نتونستم چنین کاری انجام بدم. نمی دونم چرا ولی نتونسم ایسوس رو باور کنم، یه دلیل دیگه هم این بود نمی خواستم ریسک کنم چون پولشو به سختی تهیه کرده بودم دلیل دیگشم لبتاب های سونی واقعا طراحی و زیبایی خاصی دارند. آخرش هم f115 رو خریدم خدارو شکر ازش راضیم.
    مدل خوبی خریدی مبارک باشه اما خب دیدگاهها متفاوته.من محدودیت مالی نداشتم فقط یه کانفیگ قوی میخواستم و با کیفیت ، ظاهرش هم اصلآ برام مهم نبود در نتیجه Pro64 رو خریدم و الان هم خیلی ازش راضیم حتی از ظاهر و طراحیش.

8. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما دیگه چرا؟ اتفاقآ من هم Crysis warhead رو با جفتشون تست کردم.در حالت مدیوم بله ولی بزار روی حالتهای بالاتر بعد ببین که تفاوتشون به30 فریم هم میرسه اونم با رزولیشن برابر 720×1280 .بعد هم از لحاظ بنچمارک 330m در سطح 4650 هست تازه کمی هم پایینتر.اصلآ تو اندازه های مقایسه با 5730 نیست.من جفت اینهارو با Premiere تست کردم رندر سونی ضعیفتره.نمی دونم شما چطور میگی که Asus خوب نیست.از کی تا حالا رم kingston از hynix ضعیفتر شده ما خبر نداریم و از کی تا حالا کیفیت مادربورد اسوس پایین اومده و قطعات روش مچ نمیشه.در ضمن زیبایی کاملآ به سلیقه شخصی برمیگرده اما من هم میگم که F116 از N61 زیباتره.اما مگه لپ تاپ رو برای نمایش میخرن!!!!!
    مشکل اینه که شما وقتی داری با ایسوس بازی میکنی اگر که خروجی بازیه 1280 در 1024 باشه خود نوت بوک باید اون رو برای یک صفحه 1366 در 768 تنظیم کنه اما درسونی اگر که روی 1280 در 1024 باشه باید برای نمایش روی یک صفحه 1920 در 1080 تنظیم بشه و فراموش هم نکنیم که سونی صفحه ای 0.4 اینچ بزرگتر داره و این هم خودش تاثیر داره ولی من انکار نمی کنم که گرافیک ایسوس قوی تر هست ولی تقریبا هم سطح هستند .
    البته این سونی کولین مکرا دیرت 2 رو که مشالا پدر سی پی یو و رم رو سرویس میکنه در حالت اولترا بدون هیچ لگی با 35 فریم در ثانیه اجرا می کنه .
    توی رندر هم تنها علتی که میگم سونی قوی تره قوی تر بودن رم و سی پی یو هست چون معمولا رندر کردن کمتر از بازی ها گرافیک نیاز دارند غیر از رندر های خفن مثل رندر انیمیشنی مثل UP که قوی ترین کارت گرافیک ها هم کم میارن و توی پروسس از ایسوس قوی تره .
    اتفاقا من بعضی جا ها هست که میگم ایسوس از همه بهتره ولی سونی رو نمیشه هم قد و قواره ایسوس دونست .
    این جا هم از نظر کیفیت هیچ کم و کاستی از سونی نداره .
    فراموش نکنید که رم سونی سامسونگ هست و نه کینگ استون که اف اس بی اون 1333 هست در صورتی که ایسوس فکر کنم هاینیکس باشه با اف اس بی 1066 که زمین تا اسمون با هم فرق می کنند .
    ایسوس هم کیفیت مادربوردش هیچ مشکلی نداره و بهترینه و من الآن خودم برای پی سی فقط ایسوس رو پیشنهاد میکنم و خودم هم ایسوس دارم .
    مشکل از مادربورد نیست مشکل از اسمبل هست که گرافیک 5730 که ماله ای ام دی هست با سی پی یو اینتل نمی سازه و اینتل رابطه بهتری با انودیا داره و به خاطر همینه که به کسی که می خواد یه سیستم برای گیم ببنده پیشنهاد میکنن هم گرافیگ ای تی آی باشه و هم سی پی یوای ام دی که بیشترین هماهنگی رو دارن با هم .
    البته چیپست HM55 هم باعث این اختلاف شده .
    برای من هم که کارم گرافیک و طراحی وب هست وقتی میشینم پای یه سیستم زمخت حالم گرفته میشه ولی وقتی یه سیستم قشنگ زیر دستم باشه حوصله بیشتری برای طراحی کردن و برنامه نویسی دارم . .
    وگرنه من الآن 1510 دل دارم و برای کار های من هم میکشه و فقط به خاطر زشت بودنش می خوام عوضش کنم .
    مقایسه سونی و ایسوس کار درستی نیست چون هر کدوم یه نقاط قوتی دارند ولی برای گیم ایسوس و برای پردازش و گیم هر دو با هم سونی .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته نمیشه بگشم چون سونی تا حالا کیفیتش خوب بوده پس از این به بعد هم خوبه چون اچ پی هم بازار ونت بوک ماله خودش بود و با یه کم عقل بازی حالا فکر کنم نیمی از بازار هم دستش نیست .
    البته شرکتی مثل سونی با اچ پی خیلی فرق داره چون کل بازار صوت و تصویر جهان دستش هست و به آسونی های اچ پی خودش رو خراب نمیکنه ولی مطمئن ترین شرکت فعلا خودش هست البته بعد از اپل .
    توی رنک بندی های برند های لپ تاپ مگزین هم رتبه سوم بعد از لنوو و اپل در نوت بوک ماله سونی هست و رتبه 5 ام مربوط به ایسوس .
    که البته اپل شکی نیست که از سونی بهتره چون همیشه 10 تا نوت بوک برتر رو که انتخاب میکنند حتما 4 تاش اپل هست ولی لنوو خیلی تعریفی نداره اما کیفیت خوبی داره .
    اچ پی هم فکر کنم 7 بود یا 8 رتبش . .
    موفق باشید .
    من اولش میخواستم apple بگیرم ولی کانفیگ و قیمتش رو که دیدم کمی منصرف شدم
    مثلا apple در حالت کانفیگ برابر با f116 حدود 550هزار تومن تو دبی گرونتر بود
    آیا واقعا این گرونی می ارزه؟

11. این کاربر از GR_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من اولش میخواستم apple بگیرم ولی کانفیگ و قیمتش رو که دیدم کمی منصرف شدم
    مثلا apple در حالت کانفیگ برابر با f116 حدود 550هزار تومن تو دبی گرونتر بود
    آیا واقعا این گرونی می ارزه؟
    اپل به خاطر تکنولوژی صفحه نمایش که هنوز از تکنولوژی مشابه سی آر تی های قدیمی استفاده می کنه بهترین کیفیت مانیتور رو برای گرافیک داره .
    کیفیت هم که دیگه جای تعریف نداره و با سونی و ایسوس تقریبا یکی هست اما در کانفیگ های بالا کم میاره .
    اگر که دقت داشته باشید زیر سری مک بوک پرو جایی برای گردش هوا نیست به خاطر همین الآن که i7 گذاشتن روش دمای سی پی یو تا 100 هم میرسه که یکم خطرناکه ولی مدل های قدیمی بسیار عالی می باشند .
    در حال حاظر به خاطر این که کانفیگ های مشابه اپل رو سونی و ایسوس هم ارائه کردن و شاید قوی تر شاید درست نباشه که اپل بخریم .
    البته برای کلاس گذاشتن چیز بسیار خوبی هست و کاربرد زیادی داره ( آخه من دیدم این دخترا برای کلاس گذاشتن جلوی هم میرن یه 1.500 میخرن که بگن ما هم اپل داریم . دخترا نارحت نشند یه وقتی ها . منظروم هم نبود . فقط بعضی هاشون ) . .
    موفق باشید .

13. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بحث مقایسه ای لپ تهای ایسوس و سونی خیلی شیرین هستش- از این چنین بحثهای رو توی فرومهای مربوط به آیفون آی پد و اچ تی سی زیاد می بینیم که 90 % اونها از روی تعصب هستش ولی یه چیزی رو تکنولوژی به ما یا داد که --- تعصب ---- بردار نیست دیگه نمیشه از آینه ماشین مرسدس بی اعتنا به لکسوس نگاه کرد و اون مکعبهای زشت 14 اینچ با نوشته درشت MADE IN KOREA را زیر کارتنهای شیک سونی مسخره کرد بعد از خداحافظی 486dxII اولین سیستمم رو با ایسوس آماده کردم هنوز بعداز 12 سال میشه روشنشن کرد و لی حالا سیتمی که دارم مادر بوردش گیگاست هرچند لپ تاپ فعلی سونی 4 سال داره منو تحمل میکنه وبدنه سفید صدفیش به زیبائی روز اول نیست ولی هنوز زیباست اما تکنولوژی بی رحم تر از اینهاست کی فکر میکرد رزوی سونی زیر سایه سامسونگ ال سی دی بفروشه و نام بردن از برندهای مثل ایوا و اکائی مثل تعریف کردن خاطره باشه
    بعضی تکنولوژیها نیازبه سابقه چندین ساله رو ندارن چون توی لحظه متولد میشن نگاه کنید به رشد اچ تی سی و اپل در بازار موبایل و گوگل در بازار سیستم عامل موبایل و حرکت سریع لنوو توی لپ تاپ تکنولوژی سرعتش خیلی بالاست پس باید توی لحظه انتخاب بهش نگاه کرد و بهترین رو اگر امسال ایسوس اولین رتبه رو داره خوب امسال سال ایسوسه و سال دیگه باید ببینیم سال کی هستش
    در ضمن رنکینگهای پی سی مگزین خیلی نمی تونه ملاک باشه
    Last edited by reza_amir54321; 27-05-2010 at 01:55.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بحث مقایسه ای لپ تهای ایسوس و سونی خیلی شیرین هستش- از این چنین بحثهای رو توی فرومهای مربوط به آیفون آی پد و اچ تی سی زیاد می بینیم که 90 % اونها از روی تعصب هستش ولی یه چیزی رو تکنولوژی به ما یا داد که --- تعصب ---- بردار نیست دیگه نمیشه از آینه ماشین مرسدس بی اعتنا به لکسوس نگاه کرد و اون مکعبهای زشت 14 اینچ با نوشته درشت MADE IN KOREA را زیر کارتنهای شیک سونی مسخره کرد بعد از خداحافظی 486dxII اولین سیستمم رو با ایسوس آماده کردم هنوز بعداز 12 سال میشه روشنشن کرد و لی حالا سیتمی که دارم مادر بوردش گیگاست هرچند لپ تاپ فعلی سونی 4 سال داره منو تحمل میکنه وبدنه سفید صدفیش به زیبائی روز اول نیست ولی هنوز زیباست اما تکنولوژی بی رحم تر از اینهاست کی فکر میکرد رزوی سونی زیر سایه سامسونگ ال سی دی بفروشه و نام بردن از برندهای مثل ایوا و اکائی مثل تعریف کردن خاطره باشه
    بعضی تکنولوژیها نیازبه سابقه چندین ساله رو ندارن چون توی لحظه متولد میشن نگاه کنید به رشد اچ تی سی و اپل در بازار موبایل و گوگل در بازار سیستم عامل موبایل و حرکت سریع لنوو توی لپ تاپ تکنولوژی سرعتش خیلی بالاست پس باید توی لحظه انتخاب بهش نگاه کرد و بهترین رو اگر امسال ایسوس اولین رتبه رو داره خوب امسال سال ایسوسه و سال دیگه باید ببینیم سال کی هستش
    در ضمن رنکینگهای پی سی مگزین خیلی نمی تونه ملاک باشه
    والا من تعصبی با این موضوع برخورد نکردم چون الآن پشت یه پی سی نشستم که مادر بوردش ایسوس هست و نوت بوکم هم دل هست .
    امسال هم اولین رتبه در نوت بوک ها اپل هست که هیچ شکی هم درش نیست چون واقعا اپل چیز های توپی میزنه و ایسوس رتبه 5 رو داره در حالی که سونی رتبه 3 رو داره .
    ما که پول خرید اپل رو نداریم و لنوو هم که خیلی زشت نوت بوک هاش رو میسازه پس بهترین گزینه بع از اینا همین سونی هست . .
    البته من هم به رنکینگ ها اعتقادی ندارم خیلی ولی می تونند یه ملاک در برابر بقیه ملاک ها باشند .
    سونی رم با اف اس بی 1333 داره ولی ایسوس 1066 هست و زمین تا آسمون با هم فرق می کنند و شاید اگر این تفاوت وجود نداشت قطعا نظرم ایسوس بود .
    موفق باشید .

16. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    میشه بگین فرق وایو f117 و f116 در چیه ؟

یه سوال دیگه اینکه به نظر شما Dell Latitude E6510 بهتره یا یکی از دو مدل بالا.
    با توجه به اینکه E6510 مونیتورش LED و باطریش بیش از 12 ساعت شارژ داره.
    اما نمیدونم گرافیک کدوم بهتره.
    من واقعا واسه انتخاب کم اوردم.
    لطفا نظراتونو بگید تا من زودتر انتخابم رو بکنم.
    من میخام جایگزین pc بشه و حالا حالا ها ارتقا نخواد

18. این کاربر از Nadim 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •