جدیدم که همین چند لحظه پیش ثبت کردم،
دو دقیقه و بیست و هفت ثانیه!!!
البته در هنگام قاطی کردن از الگوریتم هایی استفاده کردم که به راحتی درست نشه!!
البته روبیکم دیان شینگ تیون شده است!!!
لطفا بگید اگه بخوام زیر یک دقیقه بزنم چه کار باید بکنم؟؟
جدیدم که همین چند لحظه پیش ثبت کردم،
دو دقیقه و بیست و هفت ثانیه!!!
البته در هنگام قاطی کردن از الگوریتم هایی استفاده کردم که به راحتی درست نشه!!
البته روبیکم دیان شینگ تیون شده است!!!
لطفا بگید اگه بخوام زیر یک دقیقه بزنم چه کار باید بکنم؟؟
چهار بازی که به نظر من باعث تیون ابعاد مختلف ذهن میشه:
شطرنج+تاتریس+سودکو+روبیک
کاش مسابقات روبیک هم جایی میان ورزشها پیدا کند،و هر کسی به جای psp یا آیپاد تاچ یک روبیک هم همراه خود داشته باشد!!!
سلام
بنده با روش مبتدی 32 ثانیه زدم ! آفرین تا اینجا اومدی خیلی خوبه . سعی کن تا 35 برسونی بعد برو سراغ F2l و ...
فعلا فقط باید تمرین کنی تا سرعت دستتو بالا ببری
موفق باشید![]()
تو ایران و تو مشهد که داره تقریبا میشه ورزش.تو مشهد یه کمیته روبیک تو تربیت بدنی تاسیس کردن.اینم آدرس سایتشه همون بچه هایین که فروردین مسابقات گذاشتن. [
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by uniqe86; 24-09-2010 at 14:33.
سایتی که حل روبیک 4در4را دارد معرفی کنید ممنون
منظور ایشون حتما اینه که چند روش مبتدی رو با هم ترکیب کردن و استفاده می کنن .روش ریمیکسی دیگه چجوریه
روش های مبتدی اکثرا یک هسته دارن اونم حل لایه به لایه هست .
معمولا فرقشون تو لایه آخر هست .
با این روش میشه زیر 30 و حتی زیر 20 زد . من کلیپی از اریک آکرزدیک دیدم که این کارو می کنه . رکورد شخصی من با این روش 26 و خورده ایه (بدون شانس البته)من با روش حل مبتدی رکوردم 42.5 ثانیه است، یعنی بدون استفاده از F2L OLL PLL خودش یه کاریه!
به هر حال 42 رکورد خوبیه و نشون میده شما از ترفند های انگشتی قابل قبولی استفاده می کنی .
نزن این حرفو برادر منالبته در هنگام قاطی کردن از الگوریتم هایی استفاده کردم که به راحتی درست نشه!!
ایشالا اگه حرفه ای تر شدی می فهمی که قاطی کردن خیلی تو حل تاثیر نداره . ممکنه زمانتون رو کم کنه نه زیاد (مگر خیلی کم )
فقط باید تمرین کنی . سعی کن فیلم روبیکر های سریع رو ببینی و دقت کن که چطور از دستشون استفاده می کنن . تقلید کن تا بتونی از انگشت هات بهتر استفاده کنی . البته من تو فکر ساختن یه آموزش در این باره هستم (البته من این حرف رو اوایل تابستون زدم و واسه بدقولی از همه معذرت میخوام)لطفا بگید اگه بخوام زیر یک دقیقه بزنم چه کار باید بکنم؟؟
ولی مطمئن باش با تمرین راحت میتونی بکنی
به نظر من روبیک زمانی باعث (به قول شما) تیون ذهن میشه که سرعتی حل کنی . منظورم با سرعت های خیلی بالاست.چون شما باید تو صدم ثانیه تصمیم بگیری و الگوریتم هارو بخاطر بیاری یا تو بعضی از متود ها باید تو صدم ثانیه الگوریتم تو ذهن خودت بسازی .چهار بازی که به نظر من باعث تیون ابعاد مختلف ذهن میشه:
شطرنج+تاتریس+سودکو+روبیک
نه اینکه روبیک رو از رو چند الگوریتم ساده حل کنی .
(نظر شخصی)
سایتی که حل روبیک 4در4را دارد معرفی کنید ممنونموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
او کسی که با روش مبتدی زیر 30 بزنه حتما خیلی فرمول های میان بر رو در روش حل مبتدی اضافه کرده که در این صورتم تقریبا از حالت مبتدی بودن در میاد و میشه گفت یه جور حرفه ایه و گرنه فکر نکنم فقط با سرعت دست بشه این کارو کرد ! میشه؟
من خودم به آموزشی که ازش یاد گرفتم 6 فرمول رو از یکی دو تا آموزش دیگه و 4 فرمول رو از خودم اضافه کردم![]()
البته 2 تا فرمولم به مر حله ی آخر یعنی جایگشت لبه ها از خودم اضافه کردم![]()
آره میشه . ببین من 26 ثانیه رو با مبتدی کامل نزدم . کل روش این بوده :
کراس + گوشه ها + لبه ها + کراس تو لایه آخر + OLL + جایگشت گوشه ها + جایگشت لبه ها
سلام .میشه یه مارک روبیک 4*4*4* خوب معرفی کنید .آخه من که چندتا دیدم خیلی زود از هم میپاشن یا خیلی گیر میکنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)