تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 166 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    آقا از کجا میتونم نرافزارهای قابل نصب روی این گوشی رو بدست بیارم وکلا بهترین برنامه ها واسه این گوشی چیه؟
    ممنون
    شما کلا دو تا راه داری یا این که با گوشی به اینترنت دسترسی داشته باشی و یا بخوایی دنبال فایل های .deb نرم افزار ها بگردی.
    راه دوم اصلا بدرد نمی خوره و نرم افزار های خوبی فایل deb براشون موجود نیست.
    پس فقط راه اول می مونه
    وقتی گوشی به نت وصل شد می تونی به قسمت APP manager بری و از قسمت دانلود نرم افزار هایی که تو مخازن موجوده رو دانلود کنی.
    و یا با خود گوشی به سایت maemo.org مراجعه کنی اون لیست جالبی از نرم افزار ها موجوده که همون جا می تونی نصب کنی.
    اگه با کامپیوتر به اون سایت مراجعه کنی نرم افزار ها رو به صورت فایل .install می تونی دانلود کنی. این فایل رو به گوشی انتقال می دی و گوشی هم باید به نت وصل باشه اون فایل رو اجرا می کنی نرم افزار و پیش نیاز های احتمالیش دانلود و نصب می شن. (فایل .install فقط یه آدرس تو خودش داره برای دانلود نرم افزار اصلی)
    موفق باشی

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها میدونستید موقعی که شارژتون تموم شد میتونید بزارید توی افتات تا انداه قابل استفاده براتون شارژش میکنه برنامشو من دیروز گرفتم خیلی باحاله

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها میدونستید موقعی که شارژتون تموم شد میتونید بزارید توی افتات تا انداه قابل استفاده براتون شارژش میکنه برنامشو من دیروز گرفتم خیلی باحاله
    چه ربطی داره! سیستمی که شما می گی سخت افزاریه و نیاز به سخت افزار خودش را داره و ما در عامیانه بهش می گیم باتر خورشیدی اما دیودهای خاصی هستند که کاملا مستح هستند و به صورت 4 تایی کنار هم قرار می گیرن و اکثرا به رنگ بنفش تولید می شن و روی سطح رویی وسیله قرار می گیرن حالا آیا شما همچین چیزی را روی N900 دیدی؟

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوستان کسی gps گوشی رو راه انداخته؟
    اگه آره ،چطور؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

قابل توجه دوستان ان نهصدی :

[ S60v3 & S60v5 & Maemo 5 ] آموزش اشتراک ( Share ) اینترنت از طریق Bluetooth ، WiFi و کابل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی gps گوشی رو راه انداخته؟
    اگه آره ،چطور؟
    سلام.

شما هم می تونی از Ovi Maps خود گوشی استفاده کنی .. هم برنامه GPXView رو از مخازن دانلود کنی.

برنامه توپیه .. مثل گوگل مپه .. کل دنیا رو داره ولی باید وصل بشی به اینترنت تا نقشه ها رو دانلود کنه.

یه بار که دانلود کنی دیگه نیاز به نت نداره و با جی پی اس موقعیتت رو نشون میده.

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امروز یه چیز عجیب تجریه کردم بعد از این همه فایلهای تصویری که n900میخونه امروز rmvb رو تست کردم اینم رو هم به راحتی میخونه ! ) خیلی عجیبه روی کامپیوتر خونه همین فایلو میزارم صدا دارم ولی تصویر نداره روی گوشی همه چیز اوکیه )) کسایی که با زیرنویس مشکل دارن من الان تمام زیرنویس های فیلها رو دارم البته الان بیشتر فیلم ها زیرنویسش فرمتش srt هست و گوشی خرچنگ قورباقه نشون میده شما میتونید srt رو یه sub تبدیل کنید هر زیرنویس که میخوان توی یک دقیقه .
    اینم لینک این برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من تنظیمات کلی رو بگم تا به مشکل نخورید اول زیرنویس رو به صورت دراکن دراپ میکشین روی مربع پایین برنامه که شماره داره تا زیرنویستون بیاد روش و بعد وارد (formating) و بعد change font و به صورت arial و اندازشم 36 کنید اگرم بخواید رنگ زیرنویس رو تقییر بدید سمت راست برنامه قسمت text مربع اول که سفید این رنگ نوشته های زیرنویس رو تقییر میده بهترین رنگ زده . و در اخر هم به قسمت file (بالای برنامه) برید و گزینه ی save vobsub as رو بزنید و هر جایی که دلتون میخواد سیو کنید بعد از یه لود کوتاه یه پنجره ای باز میشه به اسم choose stream که ازتون زبون زیرنویس میخواد اخرین گزینه fr persian رو بزنید و الان شما یه زینویس sub دارید
    نکته = حتما زیرنویس باید هم اسم فایل تصویری باشه تا زیرنویس بخونه 2_ حتما باید در همون پوشه ای باشه که فیلم هست .
    برای دیدن تمامی فرمت های تصویری برنامه mplayer رو از داخل مخازن دانلود کنید و بعد برنامه sib رو بهترین برنامه پلیر هست زیرنویس هم به راحتی توش بالا میاد البته توی همون قسمت مولتی میدیا مخازن اونایی که برنامه subtitles رو دانلود نکردن دانش کنن و وارد برنامه که داخل سیتینگ هست بشن تیک اول رو بزن و در قسمت encding هم زبون فارسی (persian) رو انتخاب کنن .
    حالا گوشیتون امادست تا تمام فرمت های تصویری رو به همراه زیرنوی بهتون نشون بده .
    موفق باشید
    Flv رو هم بهش اضافه کنید
    Last edited by scott_tomes; 03-09-2010 at 00:02.

داره خودمونی میشه faridmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    in maemo

پيش فرض

سلام

وقتی خواستم آپدیت کنم
    فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
    کدوم ورژنflasherباید نصب کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

وقتی خواستم آپدیت کنم
    فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
    کدوم ورژنflasherباید نصب کنم
    جوابتون رو تو تاپیک آموزش دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام /من گوشیم n900 کسی بلد بگه که واسه ارسال موزیک و ضبط صدا چیکار کنم ؟ نرم افزار هارو از کجا پیدا کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •