تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 162 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1613

نام تاپيک: آرشیو درخواست کـانورتور ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    My House

پيش فرض

تبدیل عکس به فیلم دی وی دی رو میخواستم!

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوست من ممنونم ولي من چه طوري اينا رو دانلود كنم؟

[/CENTER]
    نــــــــه ايـــن قـــرارمـون نــبـود!!

شما گفتي اسمش هم بگيد كافيه!

من هم فقط اسمش رو گفتم و معرفي سايت سازندش

ولي اگر در همون سايت سازنده به قسمت دانلود بريد مي تونيد دموش رو دانلود كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:

توضيح اينكه لينك مستقيم نمي گذارم چون مطمئن نيستم و اگر دانلودش كردي در قسمت درخواست كرك، سريالش رو درخواست بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Video AVI to GIF Converter v2.0.16

کد:
    کد:
    شايان ذكر مي باشه كه اين فقط فايلهاي avi رو تبديل ميكنه واسه بقيه فرمتها بايد اول با يك برنامه ديگه فايلات رو به avi تبديل كني.

در مورد اينكه كسي بهت جواب نميده سه حالت داره:

1- كسي اون برنامه رو نميشناسه و نداره

2- اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره (از استاد ديوي قمي قاپيدم)

3- درخواستت بيش از حد تكراريه با يك جستجوي ساده بهش مي رسي

حالا فكر كن ببين كدومش بوده
    عزیزم ممنون از کمک
    اولا درخواست من تکراری هست ولی جای دیگه ای هم که این درخواست رو کرده بودند همین نرم افزار شما رو معرفی کرده بودند اما این نرم افزار نیاز به کرک یا شماره سریال دارد که در اونجا که درخواست کردم هیچ کدومشون رو نداشتند منم اومدم اینجا درخواست کردم تا شاید یک نرم افزار دیگه ای باشه که حتما هم هست
    دوما خیلی ها این نرم افزار رو می شناسند واین دلیل خوبی نیست
    و اما گزینه بعد
    اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره
    این خیلی امکانش هست
    حالا شما اگه شماره سریالی چیزی از این نرم افزار داری یک لطفی بکن

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

عزیزم ممنون از کمک
    اولا درخواست من تکراری هست ولی جای دیگه ای هم که این درخواست رو کرده بودند همین نرم افزار شما رو معرفی کرده بودند اما این نرم افزار نیاز به کرک یا شماره سریال دارد که در اونجا که درخواست کردم هیچ کدومشون رو نداشتند منم اومدم اینجا درخواست کردم تا شاید یک نرم افزار دیگه ای باشه که حتما هم هست
    دوما خیلی ها این نرم افزار رو می شناسند واین دلیل خوبی نیست
    و اما گزینه بعد
    البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره

خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..

15 مگ هست گفته باشم!

Apex Video Converter Super 5.87

• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
    • VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
    • DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS, JPG, PCX, PSD, PDF, TIFF, WMF, EMF, PNG, J2K IMAGE

کد:
    کرک:
    کد:

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام ...
    بچه ها کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش فایل های ویدئویی رو به ASF کانورت کرد و تمام پارامتر ها قابل دستکاری باشه ؟ همچنین بشه تمام پارامتر های فایل های ویدئویی رو خوند توی پند تا برنامه شد خوبه .

یکی از دوستای من یه دونه از این پلیر ها خریده که ASF چخش میکنه ولی من هر کاری کردم نتونستم کانورتوری گیر بیارم که متناسب با اون پخش کنه سیدی چیزی هم نداره دستگاه . ولی فایلی که ضبط میکنه مشخصاتش اینه :
    width : 320
    height 240

Video
    Data rate : 1888 kb
    Video sample size : 24bit
    stream name : video 2

audio
    bitrate : 1940kb
    audio sample size : 4bit
    channels : mono
    audio sample rate : 8 Kh

من همین قدر تونستم مشخصات فایل رو بخونم اگر کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش اطلاعات بیشتری از فایل بدس آورد و با یه برنامه که همه پارامتر هاش قابل دستکاری باشه بشه کانورتش بی زحمت بگه - ممنون و بای

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره

خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..

15 مگ هست گفته باشم!

Apex Video Converter Super 5.87

• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
    • VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
    • DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
    • Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS,

نوکرتم رفیق حجم زیاد چیه یک شب تا صبح فقط باید کامپیوتر روشن باشه اگه 40 مگابایتم بود دانلود می کردم

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

نــــــــه ايـــن قـــرارمـون نــبـود!!

شما گفتي اسمش هم بگيد كافيه!

من هم فقط اسمش رو گفتم و معرفي سايت سازندش

ولي اگر در همون سايت سازنده به قسمت دانلود بريد مي تونيد دموش رو دانلود كنيد

کد:
    و
    کد:

توضيح اينكه لينك مستقيم نمي گذارم چون مطمئن نيستم و اگر دانلودش كردي در قسمت درخواست كرك، سريالش رو درخواست بده
    سلام.
    خيلي ممنونم كه بهم معرفي كردين ولي به نظر شما تو ايران پيدا ميشه؟.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شهوند جون به دادم برس کجایی پس؟ من این نرم افزار AOA dvd ripper رو می خوام اگه ممکنه کرکش رو هم واسم پیدا کن چون من سر کار می رم زیاد وقت ندارم یه دنیا ممنون.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام.
    یه برنامه بود به نام توتال ویدیو کانورتور که برایه تبدیا به 3 جی پی بود
    کسی لینکشو داره بده؟
    و اینکه نرم افزاری هست یه فایل تصویری رو تبدیل کنه به mp3 ؟

داره خودمونی میشه Mostafa_1384_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام دارید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمک
    OsenXPSuite 2007
    کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •