تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 275 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من با هندزفری خودش امتحان نکردم ولی با هندزفری بلوتوث سونی اریکسون مدل 970 امتحان کردم صدای با حال و خفنی داره اغراق نباشه چیزی از خوده گوشی های سونی اریکسون کم نمیاره
    در ضمن یه سوال
    من این رام ها و رادیو سازگار رو دان کردم آموزش آپگرید اینا رو کجا میتونم گیر بیارم؟

1: سیم کارت و مموری کارت رو در میاری.
    2: گوشی رو میذاری ترجیحا فول شارژ بشه.(حداقل 50 درصد)
    3: روی کامپیوتری که وین ایکس پی حداقل سرویس پک 2 داره اکتیو سینک 4.5 رو نصب می کنی.

4: گوشیت رو هارد ریست می کنی.
    5: کابل usb رو به پورت های پشت کامپیوتر وصل می کنی (به هیچ وچه به پورت جلو وصل نمی کنی) و میگذاری کامل سینک بشن.
    6: فایل RUU مربوط به رام 1.48 رو اجرا می کنی و طبق راهنمایی جلو میری.
    7 : تا اتمام کار دیسکانکت نمی کنی.
    8 : حالا رام شما نصب شده. ترجیحا یک بار دیگه هارد ریست می کنی. البته می تونی اینکار نکنی اما این مساله توسط متخصصین پیشنهاد شده که بعد از نصب رام هم یک بار هارد ریست کنید.
    9: دوباره به کابل وصل می کنی و میگذاری سینک بشه.
    10: مثل همون پروسه نصب رام این بار فایل آپگرید رادیو را اجرال می کنی و ... تمام.
    11: البته بعد از این کار هم دوباره توصیه می کنم هارد ریست کنید.

موفق باشید.

2. 7 کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ممنون سیاوش جان ویندوز حتما باید ایکس پی باشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون سیاوش جان ویندوز حتما باید ایکس پی باشه؟
    تو ویستا هم میشه ولی بجای اکتیو سینک باید ویندوز موبایل دیوایس سنتر رو نصب کنی

5. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام این رام های جدید بریزم (1.61) بهترین جا کجاست ؟
    پولش اگه کسی مدونه چقذر میشه؟

7. این کاربر از mani_jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام این رام های جدید بریزم (1.61) بهترین جا کجاست ؟
    پولش اگه کسی مدونه چقذر میشه؟

سلام.

بهترین جا خونه خودتونه.پشت کامپیوترت.
    برای بار اول باید از یه جا شروع کنی که دفعه بعد بار اولت نباشه و ترست ریخته باشه.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.

بهترین جا خونه خودتونه.پشت کامپیوترت.
    برای بار اول باید از یه جا شروع کنی که دفعه بعد بار اولت نباشه و ترست ریخته باشه.
    نه ترس ندارم اصلا ولی مشکله من اینه که من ADSL که ندارم بعد حجم فایلام بالاست
    شما جایی رو میشناسی که این فایلارو به روز بشه تهیه کرد ؟
    اگه کسی از بچه ها تهران هست و میتونه دانلود کنه به راحتی میتونه به ما هم خبر بده بشه بریم یه جایی قرار بزاریم ازش بگیریم (اگه کسی هستا )

11. این کاربر از mani_jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من فقط به خاطر گرافیک بین این و آیفون دودل موندم سی پی یوش که بالاتره ولی شنیدم قدرت گرافیکیش تقریبا نصف آیفون 3GS هست

حقیقتش قصدم مشغول بودن در سفر هست که زیاد میرم به خاطر کارم ، چون باطری لپ تاپم 2 ساعت کار میده و اصلا ارزش از کیف دراوردن نداره

وگرنه از نظر تعداد زیاد نرم افزار و بازی که بعضیا میگن به اون دلیل آیفون سر هست من یادمه 1 سال اول که آیفون اومد من داشتم همه برنامه ها بدرد نخور و ساده ، حتی بازی درست حسابی تا 1 یا 2 سال نبود(هرچند ایفون معمولی من یک دهم قدرت 3GS هم نداشت)
    وقتی کم کم گوشیای با این قدرت با ویندوز بیاد مسلما برنامه ها یا حتی بازیهای خیلی خفن هم برای ویندوز میاد (هرچند برنامه الانم زیاده) ، آیفونم از روز اول چیزی نداشت

ولی میخوام بدونم این گوشی Open GL اش و کلا از نظر سخت افزاری در حدی هست که بازیای یکم ضعیف تر یا مشابه آیفون تری جی اس رو بشه باهاش بازی کرد وقتی ساخته شدن؟

بعد اینکه مثلا من فیلمهای 700 مگابایتی DVDRip دارم با اندازه 700 در 390 که با پسوند AVI هستند با بیت ریت Bit Rate 960kbps یا 740kbps خواستم ببینم این فایل avi رو بدون نیاز به تغییری در سایز و بیت ریت میتونه باز کنه این یعنی مستقیم بریزم رو گوشی و ببینم حالا با هر برنامه ای (یکی میگفت فیلم HD هم میتونه باز کنه یعنی واقعا فیلم با اون بیت ریت و سایز و باز میکنه؟)؟
    چون میدونین که تبدیل هر فیلم به پسوند دیگه و تغییر تو سایز و بیت ریتش حدود 2 ساعت وقت میبره برا هر فیلم

یک سوال دیگه اینکه آیا کسی میدونه واقعا چند ساعت مداوم میشه با این گوشی فیلم دید (منظورم تست واقعی توسط شخص هست چون چیزی که تو توضیحات گوشی میاد میدونین که Up to هست و زمان واقعی نیست)

عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم و مطمئنا در حوصله کسی نیست جواب به این سوالا ولی واقعا ممنون میشم اگه جند نفر جواب بدن تا با کنار هم گذاشتنون منم جوابی بگیرم

بازم سپاسگذار از وقت شما
    روزگار به کامتون
    یا حق
    Last edited by forexet; 13-12-2009 at 05:57.

13. 3 کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام. من به تازگی فایل فیلم HD با رزولوشن 720 * 1280 با پسوند mp4 رو به راحتی باهاش باز کردم.

avi با کیفیت DVD رو هم براحتی آب خوردن باز می کنه. البته من برنامه divxplayer رو روش نصب کردم که نرم افزار بسیار مفیدیه.

بازی های ppc با اینکه جدیدا" از لحاظ تنوع و کیفیت خیلی رشد کردن ولی به اعتقاد من هنوز به آیفون نرسیده اند.

15. این کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نه ترس ندارم اصلا ولی مشکله من اینه که من ADSL که ندارم بعد حجم فایلام بالاست
    شما جایی رو میشناسی که این فایلارو به روز بشه تهیه کرد ؟
    اگه کسی از بچه ها تهران هست و میتونه دانلود کنه به راحتی میتونه به ما هم خبر بده بشه بریم یه جایی قرار بزاریم ازش بگیریم (اگه کسی هستا )
    شما میتونی به هر نحوی فایلها را تهیه کنی
    و طبق آموزش جلو بری
    مشکلی پیش نمیاد
    اینطوری محدودیتی نداری
    هر وقت خواستی خودت میتونی اقدام کنی
    اگه کسی نیافتی برو از کافی نت دانلود کن
    سلام دوستان
    من فقط به خاطر گرافیک بین این و آیفون دودل موندم سی پی یوش که بالاتره ولی شنیدم قدرت گرافیکیش تقریبا نصف آیفون 3GS هست

حقیقتش قصدم مشغول بودن در سفر هست که زیاد میرم به خاطر کارم ، چون باطری لپ تاپم 2 ساعت کار میده و اصلا ارزش از کیف دراوردن نداره

وگرنه از نظر تعداد زیاد نرم افزار و بازی که بعضیا میگن به اون دلیل آیفون سر هست من یادمه 1 سال اول که آیفون اومد من داشتم همه برنامه ها بدرد نخور و ساده ، حتی بازی درست حسابی تا 1 یا 2 سال نبود(هرچند ایفون معمولی من یک دهم قدرت 3GS هم نداشت)
    وقتی کم کم گوشیای با این قدرت با ویندوز بیاد مسلما برنامه ها یا حتی بازیهای خیلی خفن هم برای ویندوز میاد (هرچند برنامه الانم زیاده) ، آیفونم از روز اول چیزی نداشت

ولی میخوام بدونم این گوشی Open GL اش و کلا از نظر سخت افزاری در حدی هست که بازیای یکم ضعیف تر یا مشابه آیفون تری جی اس رو بشه باهاش بازی کرد وقتی ساخته شدن؟

بعد اینکه مثلا من فیلمهای 700 مگابایتی DVDRip دارم با اندازه 700 در 390 که با پسوند AVI هستند با بیت ریت Bit Rate 960kbps یا 740kbps خواستم ببینم این فایل avi رو بدون نیاز به تغییری در سایز و بیت ریت میتونه باز کنه این یعنی مستقیم بریزم رو گوشی و ببینم حالا با هر برنامه ای (یکی میگفت فیلم HD هم میتونه باز کنه یعنی واقعا فیلم با اون بیت ریت و سایز و باز میکنه؟)؟
    چون میدونین که تبدیل هر فیلم به پسوند دیگه و تغییر تو سایز و بیت ریتش حدود 2 ساعت وقت میبره برا هر فیلم

یک سوال دیگه اینکه آیا کسی میدونه واقعا چند ساعت مداوم میشه با این گوشی فیلم دید (منظورم تست واقعی توسط شخص هست چون چیزی که تو توضیحات گوشی میاد میدونین که Up to هست و زمان واقعی نیست)

عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم و مطمئنا در حوصله کسی نیست جواب به این سوالا ولی واقعا ممنون میشم اگه جند نفر جواب بدن تا با کنار هم گذاشتنون منم جوابی بگیرم

بازم سپاسگذار از وقت شما
    روزگار به کامتون
    یا حق
    در مورد گرافیک و چیپست
    با توجه به سی پی یو و رم بالایی که داره مطمئنا تو هیچ گیمی کم نمیاره
    همچنین من چند تا گیم سنگین به مهدی معرفی کردم
    مهدی عزیز هم تست کرد و فیلمشو بهم داد
    متوجه شدم که سرعتش عالیه
    در این چند گیم گوشی خودم که چیپست گرافیکی داره کم میاورد
    مطمئن باش این گوشی تو هیچ برنامه و گیمی کم نمیاره

اما در مورد اپل و ویندوز
    گیمهای اپل ایفون بیشتر از ویندوز هستند
    به خاطر اینکه در ایفون همه گوشیهاش یک نوع رزولیشن دارند
    و رو همه گوشیها یک گیمی نصب میشه
    اما در ویندوز موبایل رزولیشنهای مختلفی وجود داره
    واسه همین گیمهای مختلف ممکنه رو یک گوشی کار نکنند
    گه رزولیشن را بیخیال بشیم شاید تعداد گیمهای ویندوز بیشتر باشند
    ولی چون نمیشه بیخیال شد واسه همین گفتم که گیمهای ایفون بیشتره

در مودر نرم افزار
    هر دو عالی هستند
    و من برتری خاصی نسبت به همدیگر نمیبینم

در مورد فیلمهای دایویکس
    در گوشی خودمx1 هر فیلم دایویکس را بدون تبدیل کپی میکنم گوشی و خیلی راحت و روون باز میکنه
    فیلمهایی با حجم بالا و بیتریت 1.5
    که شما به یک فیلم با بیتریت نزدیک 1 اشاره کردین
    البته باید کور پلیر را نصب کنید چون خیلی کارو راحت میکنه
    حالا hd2 با سخت افزار بسیار قویتر مطمئنا بهتر عمل میکنه

و در مورد مدت زمان پخش فیلم
    بچه ها با بکلایت 100 درصد تست کردند
    چیزی حدود 3 تا 3.5 ساعت میتونه پخش کنه
    اما اگه بکلایت صفحه را کم کنی فکر کنم تا 5 ساعت جواب بده
    که واسه گوشی با این سخت افزار و صفحه بزرگ عالی هست

17. 7 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا این لئوی ما صداش بلنده ولی متاسفانه کیفیت نداره. سیروس جان اگر از جمین صداش واسه شما کمتر بود قطعا اسپیکرت ایراد داره.
    نه مطمئن هستم مشکل از اسپیکر نیست چون خودم تا حدی با سخت افزار PPC ها آشنایی دارم
    شما خودت با یه PPC تست کن البته باید همزمان با یک فایل تست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •