تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 190 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1892

نام تاپيک: سریال مسافران

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سریال باحالیه.......................
    اینم نظر منه
    ولی به پا نقد نیش دار مدیری نمیرسه.
    تماس فرت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینم نظر منه
    تماس فرت
    رامبد جوان الان خیلی جوونه
    جز اولین کاراشه (البته کارایی قبلا داشت مثل کت جادویی و ... ) ولی اولین کاریه که واقعا خوب از اب در اومده
    وقت میبره تا پخته بشه و دل و جراتی همچون مدیری رو پیدا کنه...

3. 4 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

اینم نظر منه
    تماس فرت
    اتفاقاً همین تماس فرت ها نقد خیلی خوبی از جامعه داره و من فکر میکنم خیلی صریح تر و رک تر باشه .

5. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

رامبد جوان الان خیلی جوونه
    جز اولین کاراشه (البته کارایی قبلا داشت مثل کت جادویی و ... ) ولی اولین کاریه که واقعا خوب از اب در اومده
    وقت میبره تا پخته بشه و دل و جراتی همچون مدیری رو پیدا کنه...
    رامبد جوان خیلی هم جوون نیست؛ 38 سالشه، غیر از اون، مدت حضورش در این عرصه هم کم نیست، من تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه حداقل 14 ساله که بازیگر حرفه ایه (با تمرکز بیشتر در حوزه طنز)
    و کارگردانی رو هم فکر کنم حداقل یک دهه باشه که باز هم در حوزه طنز بوده.

رامبد یکی از طنز پردازانی بود که خیلی زود راه خودشو به سینما پیدا کرد و در فیلمهایی هم که ایفای نقش میکرد کم و بیش موفق بود.

بهرحال این مدتی رو که مدیری سالها در تلویزیون طنز ساخت، رامبد حسابی تو سینما برای خودش کسی شد و الآن اعتبار سینماییش از مدیری خیلی بیشتره.

ضمن اینکه ارتباطشو با تلویزیون هم قطع نکرد و تقریبا روی یه مسیر اعتدال و به آهستگی پیش رفت، ولی در عوض تونست دووم بیاره و موقعیت خودشو حفظ کنه.

منکر موفقیتها و خدمات مدیری به طنز ایران نمیشم، ولی موافق نیستم که ازش یه بت بسازیم.

به نظر من اینکه بعضیها بهش میگن "پدر طنز ایران" هم درست نیست. . .

دلیلی نداره "مهران مدیری شدن" نهایت دستاورد یه طنزپرداز باشه.

7. 6 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من فط اون تیکه آخرش ر ودیدم که گفت : یه نفر با شباهت به من یه سری گزارشات جعلی در مورد بانک و سود و سهام برای شما ارسال کرده که ما تکذیب می کنیم

رامبد جوان خیلی هم جوون نیست؛ 38 سالشه، غیر از اون، مدت حضورش در این عرصه هم کم نیست، من تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه حداقل 14 ساله که بازیگر حرفه ایه (با تمرکز بیشتر در حوزه طنز)

رامبد یکی از طنز پردازانی بود که خیلی زود راه خودشو به سینما پیدا کرد و در فیلمهایی هم که ایفای نقش میکرد کم و بیش موفق بود.

بهرحال این مدتی رو که مدیری سالها در تلویزیون طنز ساخت، رامبد حسابی تو سینما برای خودش کسی شد و الآن اعتبار سینماییش از مدیری خیلی بیشتره.

ضمن اینکه ارتباطشو با تلویزیون هم قطع نکرد و تقریبا روی یه مسیر اعتدال و به آهستگی پیش رفت، ولی در عوض تونست دووم بیاره و موقعیت خودشو حفظ کنه.

منکر موفقیتها و خدمات مدیری به طنز ایران نمیشم، ولی موافق نیستم که ازش یه بت بسازیم.

همه این نوشته ها تایید می شن!
    Last edited by *Necromancer; 17-11-2009 at 21:34.

9. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

موافقم با قسمت عمده ی حرف هاتون...

اما:

رامبد به دلیل شناخت کمتر نیاز مخاطب ، روند کندی رو در تطابق برنامه اش با سلیقه ی مردم طی کرد...به طوری که الان بعد از گذشت حدود 55 قسمت ، کمی حال و هوای قابل قیاس با کارای جذاب گذشته (مثلاً از مدیری و عطاران) به خودش گرفته...البته یادمون نره که مهران مدیری پس از سال ها ، الان به عنوان یه بت یا الگو شناخته میشه...فراموش نکنیم که از سال 72 اون داره طنز رو به صورت حرفه ای کار می کنه و در این زمینه از هر کس دیگه ای ، بیش تر نیاز مخاطب عام و خاص رو می دونه ، پس نباید رامبد جوان رو با فرد بسیار کاربلدی مثل مهران مدیری مقایسه کرد...
    خیلی خنده دار شده بابای من قبل از ماه رمضون نمیدید اما حالا میبینه
    فکر می کنم همه ی دوستان منفق القول بر همین عقیده هستند که تحول چشمگیری در این یک ماه رمضان پیدا کرد و دیدیم که بعد از اون ، رامبد فهمید که مسائل خانوادگیش (با نسترن و پسرش) و نقش های شریفی و منوچ و کله پزی خیلی برای مخاطبان جذاب نیست (شاید یه جورایی اصلاً بازی رامبد دلچسب نباشه ، هر چند که خیلی دوستش دارم و انرژی ای داره و می ذاره ، تحسین می کنم...) ، واسه همین هم محوریت رو برد سمت حمید لولایی که آدم منفی ایه! (اصلاً مردم ما با آدمای خیلی مثبت حال نمی کنن!) ، و البته در چند قسمت که خیلی هم خوب در اومد ، خانواده ی فضایی ها محور داستان شدند...

اما چه حیف که انقدر دیر سریال داره به اوج می رسه...از پیمان قاسم خانی (بزرگ) انتظار خیلی بیش تری می رفت برای جمع و جور کردن ایرادات سریال در زمان کوتاه تر...الان فکر می کنم اگه قهوه ی تلخ مهران بخواد از زمستون بره رو آنتن ، که شاید هم زودتر بره ، مسافران زمان خیلی زیادی نداره...همون طوری که بیش تر از 90 قسمت کمتر دیدیم سریالی روتین پخش بشه ، این که الان قسمت 60 هست و این جوری 1 ماه دیگه بیش تر رو آنتن نمی مونه

11. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان اگه زحمتی نیست این خط رو خط رو بزارین که دیشب داشتن تماس میگرفتن خط رو خط افتاد بعد اون طرف اومد ...
    بیا عزیز
    لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما چه حیف که انقدر دیر سریال داره به اوج می رسه...
    حرف های خوب و جالبی زدی ولی با این جملت موافق نیستم... به نظر من مسافران به غیر از دو مقطع (قسمت های پایانی پیش از ماه مبارک رمضان و قسمت های مصادف شده با قبل و بعد تولد امام رضا (ع))، در تمامی مقاطع از نظر کارگردانی و فیلمنامه و عملکرد بازیگران واقعا در اوج بوده...
    یکی از نقاط قوت مسافران که به نظر من در کارهای مدیری کمتر دیده شده، استفاده از تمامی کارکتر های فیلم در فیلمنامه هر قسمت است به طوری که طنز سریال به طور صرف بر روی حمید لولایی یا حسن معجونی نیست... در کار های مدیری حتی شاهد بودیم که شخصیت های اول داستان که بار طنز سریال روی آنها قرار دارد، در چندین قسمت متمادی حضور پیدا نمیکردند... با این وجود چیزی از ارزش کارهای مدیری کم نمیشه...

13. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به نظر من مسافران به غیر از دو مقطع (قسمت های پایانی پیش از ماه مبارک رمضان و قسمت های مصادف شده با قبل و بعد تولد امام رضا (ع))، در تمامی مقاطع از نظر کارگردانی و فیلمنامه و عملکرد بازیگران واقعا در اوج بوده...
    اما قبول کنید که اگه بار سریال بخواد روی دوش خود رامبد باشه ، اقلاً با این کاراکتر ، از پسش بر نمیاد...یعنی شاید از لحاظ هنری چیزی کم نذاره ، ولی مخاطب ، حسن معجونی ، نصرا...رادش و حمید لولایی رو بیش تر دوست داره تا رامبد جوان...
    یه نکته ی دیگه هم که فراموش کردم در پست قبل بگم ، اینه که یه خورده تکه های طنز که واقعاً ناب و دلنشین باشه ، در هر قسمت به تعداد انگشتای دست هم نمی رسه...همون طوری که فید بکش رو در این تاپیک هم می تونید ببینید (که بیش تر دوستان که میان صحنه های جالب سریال رو ذکر کنند ، همه روی یک سری صحنه ها توافق دارند که اگه جمع ببندید ، نهایتاً به 6-5 تا می رسه...
    البته در این مورد باز هم نمی خوام با کارای مهران مدیری مقایسه اش کنم ، چون استثناً اون هم در این زمینه تا حدودی ضعف داشت (البته بالا و پایین داشت ، یه سری قسمت ها تک تک دیالوگاش طنز بود واقعاً)...
    به نظرم اگه فیلم نامه نویسا فرصت بیش تر و در نتیجه تمرکز بالاتری روی نوشته شون داشتند ، حتماً شوخی های جذاب به مراتب بیش تری می دیدیم...اما برنامه ریزی ناصحیح در صدا و سیما این طور ایجاب می کنه...مثلاً شما در سینما خیلی دقت بیش تری می بینید در فیلم نامه و دیالوگ...به طور مثال فیلم اخراجی ها رو در نظر بگیرید...کاری به سطح پایینش ندارم ، ولی دیالوگای طنزی که داشت (که پیمان قاسم خانی برای ده نمکی نوشته بود) ، خیلی خیلی زیاد بود ، تا حدی که بار طنز فیلم بیش تر روی همین دیالوگ ها بود تا کاراکتر ها...البته بگذریم که به واسطه ی همین دیالوگ ها ، کاراکتر ها هم طناز می شدند...

مخلص کلام اینکه مسافران خوب و دیدنی شده ، اما افت و خیز زیادی داشته و خواهد داشت...اما نکته ای که به مسافران کمک می کنه تا بیننده ی خودش رو داشته باشه ، موضوعات غیرتکراری و جذاب اونه که به همراه یه تعداد شوخی و طنز نقادانه ، قسمت های جذابی رو خلق می کنه...
     امیدوارم همین روند رو حفظ کنه...

15. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه barcelona120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سریاله خوبیه به خصوص تو زندگی های تکراری و بی هدف ما . تو این برنامه های آبکی این تلوزیون با این اخبارهای رو مخیش{ بحران مالی بحران جهانی جنگ در عراق بمب گذاری در فلان کشتار در بهمان این گرون شد اون رفت بالا این اومد پایین }
    ولی ای کاش هیچ وقت مجبور نبودیم واسه این که دو زار شارژ بشیم پای این تلوزیون بشینیم.
    عجب مزخرفاتی گفتم .

داره خودمونی میشه barcelona120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سریاله خوبیه به خصوص تو زندگی های تکراری و بی هدف ما . تو این برنامه های آبکی این تلوزیون با این اخبارهای رو مخیش{ بحران مالی بحران جهانی جنگ در عراق بمب گذاری در فلان کشتار در بهمان این گرون شد اون رفت بالا این اومد پایین }
    ولی ای کاش هیچ وقت مجبور نبودیم واسه این که دو زار شارژ بشیم پای این تلوزیون بشینیم.
    عجب مزخرفاتی گفتم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •