منظور من کلا همون درپوش باطری بود!!!نه چیز دیگه ای... یه آزمایش بکنین ببینین کیفیتش بهتر می شه یا نه!
شاد باشین![]()
منظور من کلا همون درپوش باطری بود!!!نه چیز دیگه ای... یه آزمایش بکنین ببینین کیفیتش بهتر می شه یا نه!
شاد باشین![]()
بابت اینکه چند بار سوالمو تکرار کردم اما دریغ از یک ...![]()
دوباره میگم:
1.چجوری میشه مسیجا رو به عنوان یه فایل تکست از گوشی برداشت؟
2.فایلای ورد که میریزم درهمه عجیب قریبه انگار عربیه.این برنامه رو نصبیدم نمیشه Office suite
3.با PDF هم مشکل داره وقتی که زوم میکنم بخونم چپ و راست نمیره. Adobe reader LE
به امید یک جواب![]()
سلام به دوستان
من تازه وارد این کلوپ شدم
یه سوالی دارم: وقتی هندزفری رو به گوشی وصل میکنیم 4 تا گزینه میاد
میشه که اینا رو توضیح بدین![]()
سلام
به تالار پی30ورلد خوش اومدیانشالله مدیر شدنت رو ببینم
به کلوپ 5530 هم خوش اومدی...
هدفون: وسیله نصب شده به عنوان هدفون کار می کنه
خط خروجی: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خروجی تلویزیون: کابل تلویزیون رو بزنی و این گزینه رو گزینش کنی، می تونی کل گوشیت رو روی تلویزیون ببینی
جعبه موسیقی: هنگامی که گوشی رو به ضبطی، پلیری چیزی وصل می کنی این گزینه رو بزنی کیفیت پخش برای اون ها فوق العاده بالا میره.
پیشنهاد من اینه که هر وقت هدفون رو وصل می کنی جعبه موسیقی رو گزینش کنی؛ چون آهنگ ها رو با کیفیت رویایی پخش می کنه...
شاد باشین![]()
دستت درد نکنه
با چه کابلی به تلویزیون وصل میشه ؟ مگه اصلا به تلویزیون وصل هم میشه ؟
میشه کابل مثلا اسپیکر رو بهش وصل کنم ؟ یکم لق لق میزنه توش اما بازم صدا میاد . مشکلی که براش پیش نمیاره ؟ ( یا کابل هدفون کامپیوتر )
یه سوال هم در مورد دوربین , وقتی می خوای عکس بگیری یه کم که روی دکمه ی عکس برداری فشار میاری یه حالت زوم میگیره و تصویر واضح میشه (فکر کنم همون فوکس اش میشه , درسته ؟) ولی وقتی دکمه رو کامل فشار میدی اون کیفیت اون موقع رو ندارهچرا ؟ راه حل نداره ؟
مثلا من تو شب می خواستم از آسمون عکس بگیرم , اون حالت اولیه خوبه تقریبا اما وقتی کامل دکمه رو می رنم و عکس رو میگیره عکس افتضاح میشه![]()
......و احتمالا مصرف باطريشم رويايي ميشه!![]()
دوست عزیز من واقعا جواب سوالاتو نمی دونم..چجوری میشه مسیجا رو به عنوان یه فایل تکست از گوشی برداشت؟
2.فایلای ورد که میریزم درهمه عجیب قریبه انگار عربیه.این برنامه رو نصبیدم نمیشه Office suite
3.با PDF هم مشکل داره وقتی که زوم میکنم بخونم چپ و راست نمیره. Adobe reader LE
ولی فکر کنم یه نرم افزار باشه اس ام اس رو تبدیل به فایل تکست میکنه بعد میتونی با بلوتوث بفرستی جای دیگه.
من تا حالا پیدی اف و ورد رو گوشیم نریختم و جواب سوالاتو نمیدونم واقعا
در کل این بهتره یا 5800؟؟؟؟دوربینش چند عکس میزارین؟؟؟؟؟برنامه های 5800 به این می خوره؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
صدای این بهتره یا 58؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد ببيني چي مي خواي از گوشي ... از لحاظ امكاناتي دو تا تفاوت محسوس دارن .. يكي اينكه 5800 جي پي اس داره و 5530 نداره و دوم اينكه 5800 باطريش بهتر از 5530 هست اما اين رو هم اضافه كن كه 5800 خيلي زياد شده و به نوعي خز شده .... من خودم همين دو سه روز پيش 5530 خريدم و ازش راضيم ... كلا زياد با هم تفاوت ندارن يعني اصلا تفاوت ندارن ... برنامه هاي 5800 به 5530 هم مي خوره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)