ویندوزاتون چیه؟
ویندوزاتون چیه؟
من که ایکسپیم.
(نمی شد حالا بدون پرسیدن هم xp رو می گفتی هم ویستارو هم سونو؟شاید بعد از ما کسی دوباره این مشکلو پیدا کرد!)
نه نمیشد
XP: شما برو تو start بعد connect to بعد show all connection بعدش اونجا local area connection داره اونو فعال کن و حله حله.
اگه نبود باید این کارارو انجام بدی:
از داخل سی دی درایور مادربردت lan driver رو نصب کن تا Local Area Connection در قسمت
show all connections ظاهر بشه.
كرك كامل اين بازي رو كسي داره لينكش رو بذاره ؟ بعد 2 ماه كه بازي رو نصب كردم با كرك خود بازي نمي تونم وارد بازي بشم و همش مي خواد به سرور وصل بشه . نمي دونم ديگه چيكار بايد كرد .
QUOTE=meragj2;5069763]کسی نیس جواب ما رو بده ؟[/QUOTE]
باید اخرین نسخه کارت گرافیکت رو نصب کنی و بعدشم سعی کنید این بازی رو تو 7 اجرا کنید.
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
اینها هم فقط کرک بازی هستند البته نسخه 1 فکر کنم باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدrapidshare.com/files/382081378/Splinter.Cell.Conviction.Crack-SKIDROW.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مگه مال adsl نیست؟ همینجوری هم فعاله دیگه!
![]()
راستي دوستان نمي دونم چرا وقتي بازي رو مي خوام اجرا كنم ارور يوبي سافت لانجر ميده و نميره تو بازي
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
اين كرك اسكيد رو نود 32 ويروس ميشناسه و نميازه كپي كنم و پاكش ميكنه اگه نود رو هم غير فععال كنم هر وقت فعال ميشه خودش
پاك ميكنه خودكار اون فايل رو . الان دقيقا همين مورد پيش اومد و اون فايل dll مربوط به كرك رو پاك كرد به نظرتون اين اروري كه يوبي لانچر داد از همين مي تونه باشه ؟
بچه ها يكي اين فايل كرك سالم بده بريزيم تو بازي بد جور تو كف موندم .
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
بچه ها لطفا يكي راهنمايي كنه ديگه . ايشالا يك در دنيا 100 در اخرت بهش برسه .![]()
هم درایورم آپدیته و هم ویندوزم seven 64
پچ هم ریختم
هیچ تغییری نکرد
مثلا من rezident evil 5 رو با آخر جزئیات با 4 antialising بالای 30 فریم میگرفتم!
پچ دیگه ای وجود نداره؟
یا مثلا مشکل از کرک نیست؟
چون کرکی که رو بازی بود فکر کنم از نسخه های اولیه skidrow باشه
Last edited by miladddd; 17-06-2010 at 20:38.
دوستان من تا الان هر كاري كردم باز بازي بعد اجاره مي خواد به سرور يوبي سافت وصل بشه . كلافه شدم . بازي رو اپديت هم كردم كركش رو هم ريختم ولي باز بعد اجرا مي خواد به سرور وصل بشه .
لطفا يكي راهنمايي كنه چطور اين مشكل لعنتي رو رد كنم . اعصابم رو خورد كردش .
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
ميلاد جان شما چطور بازي رو از حالت انلاين خارج كردي ؟
من نمي دونم چرا هر كركي ميريزم بازم اول بازي ميره به سرور يوبي سافت و اكانت مي خواد ازم ؟
ممنون ميشم يه راهنمايي كني منو ؟؟
نمي دونم كجاي كار رو اشتباه انجام ميدم .
لطفا يكي راهنمايي كنه در اين مورد .؟ واسه اين بازي امروز هيچ كدوم از بازي هاي جام جهاني رو نديدم از صبح دارم باهاش ور ميرم ولي درست بشو نيست و اين حالت افلاين نميشه .
با سلام
از ديروز بعد مدت ها دوباره دو بازي فرقه اساسين 2 و اسپيلينتر سل رو خواست نصب كنم . اما هر كاري كرد نتونستم اين دوبازي رو كرك كنم . يعني اصلا راه نمي داد و همش مي خواست وصل شه به سرور يوبي سافت .
بازي اساسين رو از روي عصبانيت dvd هاشو شكستم و رفت به فنا .
اما اين كانوكشن رو بايد بازي كنم اخه تا وسط هاي بازي رفته بودم كه خوردم به امتحانات و پاكش كردم . حالا كه دوباره نصبش كردم اصلا با هيچ كدوم از كرك هاي موجود كه يكيش همون انواع كرك اسكيد رو بازي كرك نميشه و همش وقتي ميخواي از منو شروع بازي رو بزني مي خواد باز به سرور يوبي وصل بشه و نميره تو بازي .
حالا نمي دونم چيكار كنم . راهي به غير از كرك اسكيد رو هستش كه بشه اين بازي رو افلاين بازي كرد . ؟
اگه نيست بگيد اين بازي روهم بشكنم خيال خودم رو راحت كنم .
اگه هم هست ممنون ميشم مرحله به مرحله كرك كردن اين بازي رو يكي از اساتيد بخش راهنمايي كنه مرسي . منتظر كمك فوري هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)