تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 215 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزيز اين نقشي ها چيه؟؟؟؟؟؟؟اول بايد از رو همون ديوار بپري اون دوتا سرباز جلو پله ها رو بكشي.
    2.ميري تو اب بعد از اون چوب ها ميگيري طوري كه سرباز متحركه نفهمه.نزديك كه شد اسله رو تيغ ميكني بعد با يك كليك اونو با تيغ ميكشه و به داخل اب ميندازه.بعد ميري اونور كشتي كه سرباز متحرك ها رو بكشي.از كشتي ميگيري ميري بالا (مثل قبلي)صبر ميكني تا سرباز ها بيان جلوت يكيش كه كشتي سري خودتو ميندازي تو اب.بعد دوباره ميري بالا و دومي ذرو ميكشي.بعد دوباره برميگردي و سرباز اينور كشتي رو با تير ميكشي بعد اون دو تا تبري از كشتي ميان پايين و كشيك ميدن.بي سر و صدا از پشت اون دو تا رو هم ميكشي كه هدف خودش از كشتي مياد پايين.اونم با گلوله حرومش ميكني. به همين سادگي به همين خوشمزگي.
    ولي ميدونم گيج شدي هيچي نفهميدي بهتره از نقاشي دوستمون استفاده كني.

2. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

عزيز اين نقشي ها چيه؟؟؟؟؟؟؟اول بايد از رو همون ديوار بپري اون دوتا سرباز جلو پله ها رو بكشي.
    2.ميري تو اب بعد از اون چوب ها ميگيري طوري كه سرباز متحركه نفهمه.نزديك كه شد اسله رو تيغ ميكني بعد با يك كليك اونو با تيغ ميكشه و به داخل اب ميندازه.بعد ميري اونور كشتي كه سرباز متحرك ها رو بكشي.از كشتي ميگيري ميري بالا (مثل قبلي)صبر ميكني تا سرباز ها بيان جلوت يكيش كه كشتي سري خودتو ميندازي تو اب.بعد دوباره ميري بالا و دومي ذرو ميكشي.بعد دوباره برميگردي و سرباز اينور كشتي رو با تير ميكشي بعد اون دو تا تبري از كشتي ميان پايين و كشيك ميدن.بي سر و صدا از پشت اون دو تا رو هم ميكشي كه هدف خودش از كشتي مياد پايين.اونم با گلوله حرومش ميكني. به همين سادگي به همين خوشمزگي.
    ولي ميدونم گيج شدي هيچي نفهميدي بهتره از نقاشي دوستمون استفاده كني.
    شما هر جور میخوای عمل کن ولی این به نظرم اونقدر باید برای کسی اسون باشه که جرات کرده ac 2 بازی کنه!

به هر حال راه های بسیار زیادی داره بازی برای این که یه مرحله رو برید.. هر کس به یه روش میره... از هر کسی که رد کرده بپرسید میبینید روشش با اون یکی متفاوت بوده.
    من فقط برای روشن شدن مطلب برای دوستمون کشیدم عکس هارو وگرنه علاقه ای نداشتم نقاشی کنم!

4. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم نگفتم شما كار بدي كردي و حرف شما درسته.بازي اپن ورلد همينه ديگه.اصلا به نظر من بايد تو اين بازي خودت فكر كني و حرفه اي عمل كني.(يعني ما هم حرفه اي هستيم.)

6. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان مطلبی گفته بودم مبنی بر اینکه دسته اتزیو در بازی قطع میشه. ببخشید. شرمنده. طبق جدید ترین عکسی که دیدم. این سلاح های جدید هر کدوم به شخصیت خاصی ربط داره. و اون سلاحی که برای دست های قطع شده هست. کلا برای یک شخصیت دیگه بازی هست.

احتمالا بازی بعدی چند شخصیت رو میشه کنترل کرد حتی برای یکی دو مرحله.

ولی چون بازی قرار حالت multi player هم داشته باشه امکان داره که این شخصیت های جدید با سلاح های خاصشون فقط در حالت چند نفره اینترنتی قابل انتخاب و استفاده باشند و در بازی تک نفره شخصیت شما فقط اتزیو باشه

8. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من تو یه جایی گیر کردم
    یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
    و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morrigan_neit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    somewhere in the earth

پيش فرض

=)) با این نقاشیه خیلی حال کردم)

دمت گرم)

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو سکانس 14 مموری 1 یه جا گیر کردم که در مورد codex pages هستش و باید اونو کامل کنم
    این مرحله را باید چه جوری رد کرد یکی یه راهنمایی کنه ممنون میشم
    اینم عکس از مرحله .

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

=)) با این نقاشیه خیلی حال کردم)

دمت گرم)
    جدی میگی یا مسخرمون میکنی؟

سلام دوستان
    من تو سکانس 14 مموری 1 یه جا گیر کردم که در مورد codex pages هستش و باید اونو کامل کنم
    این مرحله را باید چه جوری رد کرد یکی یه راهنمایی کنه ممنون میشم
    اینم عکس از مرحله .

شما باید تمام codex page هارو توی تمام شهر ها هستن بگیرید.
    باید کل شهر هارو بگردید و همشون رو پیدا کنید.
    بعد میتونید واردش بشید.

13. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توی منو بازی یه قسمت هست بنام The Truth من بازی رو تموم هم کردم اما وقتی وارد اونجا میشم هیچی نیست
    پایینش یه دکمه هست که نوشته Play
    ؟؟؟؟

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تو یه جایی گیر کردم
    یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
    و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!
    باید رو دیوار بدوی بری بالا بعد سمت راست رو بگیری و دوباره دکمه پرش رو بزنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •