دوست من کلا این بازی یه کم افت فریم داره ولی شما مشخصات دقیق سیستمت رو بگو...منظورم مدل دقیق گرافیک و سی پی یو تا بهتر بشه نظر داد؟
دوست من کلا این بازی یه کم افت فریم داره ولی شما مشخصات دقیق سیستمت رو بگو...منظورم مدل دقیق گرافیک و سی پی یو تا بهتر بشه نظر داد؟
درود دوست عزیزم کاش یه پچ بزنم درس بشه همه چی بهم ریختس از نظر گرافیکی ضایست
ایا پچی هست؟
3 گیگ ddr2
'گرافیک 9500 gt
cpu 3.4
البته شما هم cpu_ت ضعیفه و هم گرافیکت!
احتمالا هم به خاطر همین لگ داری مخصوصا در صحنه های پر درگیری علت اصلی لگ زدن بازی CPU_ِِِی سیستمت هست!
سلام میدونم تاپیک خوابیده ولی شرمنده یه سوال برام پیش اومده:
این بازی رو نمیشه به صورت مولتی آفلاین بازی کرد؟
آخه بتلفید قبلیها رو میشد به صورت آفلاین مولتی زد (به جای بازیکنهای خودمون و رقیب کامپیوتر بازی میکرد)
وقتی سوالی دارین شرمندگی چی چی آخه؟
خیر... متاسفانه اونطوری نیست.
درود.
تو مرحله ی Snowbling مرحله ای که بعد از کشتن چند نفر میگه آرپیجی پیدا کنی و یه هلیکوپتر میاد... من هرکار کردم نشد ردش کنم.
حتی هلیکوپتر رو هم زدم اما بازم رد نشد... لودبنگ اومد که دوباره برم...!!
باید چیکار کنم تو این مرحله؟
تو این مرحله انگار لاشه یه موشک هست که سربازای دشمن سعی میکنن از بین ببرنش که باید بکشیشون
بعد وقتی هلیکوپتره اومد میری کنار موشک ار پی جی رو بر میداری به سمت هلی کوپتر شلیک میکنی
من مستقیما نمیتونستم هلی کوپتر رو بزنم اونیو که از هلی کوپتر میخواست شلیک کنه رو زدم بعد خود هلی کوپتر رو بعدشم تا جایی که یادمه ماموریت تموم میشد
آقا دمت گرم
بالاخره ردش کردم.
اول اونی که از هلی کوپتر شلیک میکرد رو زدم بعد هم خود هلی کوپتر.
سپاس
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم از همون اول بازی وقتی میخوام موس رو تکان بدم موس میره گوشه بالا سمت راست هر چی هم تکان میدم موس رو افاقه نمیکنه.... کسی مشکل من رو داشته؟
دوست عزیز منم مشکل تو رو داشتم بازی رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد .
دوباره کامل نصب کن ایشالا درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)