با درود.
میخوام واسه دوستم یه 503 یا 375 بخرم.لطف می کنید بگید که این قیمتها واسه کجاست؟اقلاٌ 100-150 تومان زیر قیمت بازار قیمت داده اید.اگه اینجا نمیشه پاسخ بدبد لطف کنید پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم.
با سپاس فراوان.
با درود.
میخوام واسه دوستم یه 503 یا 375 بخرم.لطف می کنید بگید که این قیمتها واسه کجاست؟اقلاٌ 100-150 تومان زیر قیمت بازار قیمت داده اید.اگه اینجا نمیشه پاسخ بدبد لطف کنید پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم.
با سپاس فراوان.
سلام دوست من
این قیمت های کف بازار هست و بدون گارانتی توجه کنید بدون گارانتی چون با گارانتی نقش نزدیک 250 تومان از این قیمت ها بالاتر و با گارانتی الماس هم نزدیک به 150 الی 170 تومان بیشتر هست
باز اگر تو بازار پیدا نکردید با این قیمت بفرمایید ادرس مغازه هم خدمت اتون میدم
آقا من میخوام نت بوک بخرم .... بینه 3 تا نوت بوک گیر کردم .... "MacBook Pro MC374LL/A" ، "dell Inspiron 5010" ، "VAIO EA3EGX/BJ"
چشم بد جوری این مک پرو رو گرفته ، از طرفی میخوام ویندوز سون هم داشته باشم ، اینم میدونم که میشه روش سون رو نصبید ... ولی من وقتم یه مقدار کمه، تا 2 شنبه بیشتر وقت ندارم ، بعدش میرم دانشگاه به اینترنت زیاد دسترسی ندارم تا قبله عید هم نمیام دیگه... حالا میخوام ببینم میتونم تو این چند روز چیزایی که برا نصبه سون لازمه دانلود کنم و برم یونی درستش کنم ؟ آیا به مشکله اساسی بر نمیخورم؟فارسی ساز و اینا چی؟
شاید یه مقدار سوالام خنده دار باشه برا شما ها ... ولی من که تا حالا تجربه مک ندارم یه خورده میترسم ..مخصوصا وقتی که وقتم هم ندارم .... حالا بعد از 3 سال دوباره اومدم اینجا تا ازتون کمک بگیرم دوباره ....
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
سلام من میخوام یه مک بوک پرو بخرم ولی منتظر این هستم که اپل مدل های جدیدشو عرضه کنه اما هرجا گشتم هیچ چی راجع به مدل های سال 2011 پیدا نکردم میخواستم بدونم اصلا اپل قصد همچین کاریو داره که مدلهای جدید بده؟ و اگه احتمالش هست زمان حدودیش کیه؟ ( منظورم از مدل های جدید اینه که مثلا گرافیک 512 رو به 1 ارتقا بده) ممنون
رفیق از هرجا بخری مخصوصا اگه صبح بری که سرشون خلوته (تو پاساژ پایتخت ) همونجا بخوای برات میریزن.درضمن اگه ویندوز سون رو خودت داشته باشی با فترچه راهنما و راهنما هایی که تو خود مک هست راحت میتونی نصب کنی .بجز ویندوز چیز دیگه ای لازم نداری.
من خودم چون نمیدونستم صبحها باید برم واسه نصب (البته چون از فروشگاه rayapple خریدم) ۲روز رفتم اومدم تا نصب کردن چون من هم اون موقع نمیدونستم نصبش چقدر راحته. اگر میدونستم صبح بهتره همون دفعه اول واسم نصب میکردن.فارسی ساز هم نیاز نداره. ولی کلا اگه مک میخری بهترین کاربری رو وقتی داره که به اینترنت وصل باشه چون راحت آپدیت میشه و راحت نرم افزارای رایگان و پولیشو میتونی دانلود کنی.
سوالتم خنده دار نیست چون خیلی ها همین مشکلات رو قبل از کار کردن با مک دارن . دوست عزیز راه حل مشکلات تو مک خیلی سادست.
(یه پیشنهاد دوستانه اگه همین که خریدی یه هارد اکسترنال وصل کن و Time machine رو فعال کن تا بک آپ بگیره بعدش هر بلای خواستی سرش بیار با یه رییستور ساده از طریق دی وی دی همراه مک میتونی همچیزو به حالت قبل در بیاری)
در نهایت توسیه میکنم صبح بری بخری بدی همونجا رایگان واست نصب کنن خیلی سرشن شلوغ باشه مثل اتفاقی که واسه من افتاد ۲ یا ۳ ساعت طول میکشه وگرنه خیلی سریعتر کارتو راه میندازن.اینجوری خیالتم راحته.![]()
سلام
نظر دوستان در مورد مدل زیر چیه؟
MACBOOK PRO 2010/MC372 - 15''4, Core i5, 2.53ghz
گرافیک این مدل gt330 هست
به نظر شما میشه باهاش بازی کرد؟
مثلا کال آف دیوتی؟
یا جی تی ای وی ؟
کلا چطور دستگاهی هست؟
این مدل کارت تا چه مقدار شر میکنه؟
بنده اين مدل رو دارمهمه بازي ها رو اجرا ميكنه ولي دماش ميره بالا
بهتره صبر كنيد چون سري جديد در راهند![]()
سلام عزیز این بازیارو با مدلای ۱۳ اینچ هم من بازی میکنم. مدل های جدید تا اواخر تابستان ۲۰۱۱ میاد اگه میخوای میتونی صبر کنی البته قیمتش بعد از ورود به ایران معلوم نیست چقدر بشه. اگر چند صفحه قبل رو بخونی در مورد تفاوتهای واضح مدلهای مختلف توضیح دادم.
چقدر باید صبر کنم؟
آخه واسه خرید عجله دارم؟
قیمت مدل های جدید چطوریاست؟ کمتره یا بیشتر؟
اين سوالات مربوط به بخش مشاوره براي خريد هستاگر سوالي داريد اونجا بپرسيد
قيمت ها در اوايل گرونتر و بعد به حد تعادل ميرسهبا عرضه شدن سري جديد قيمت ها مشخص ميشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)