من n61jq دارم. صفحه نمایشش هم خوبه.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
لطفا یکی هم جواب منو بده
من n61jq دارم. صفحه نمایشش هم خوبه.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
لطفا یکی هم جواب منو بده
عزیزم این سونی تا جایی که من میدونم سرعتش 5400هست و usb 3 هم نداره و خب البته گرافیک ضعیفی هم داره ..... من اگه بودم که n61 رو میگرفتم اصلا شک نکن علاوه ب راینها سونی مشکل گرما داره جوری که صدای فنش خیلی زیاد میشه بعضی وقتا گفتم که n61 بگیر . هارد n61 هم 500 گیگی هست . نمیتونی n61jq بگیری؟
خب اگه پاک نمیشه از توی startup در بیار برنامرو ...... باید بری توی start - run
تایپ کنی msconfig ابرگه استارت اپ رو باز کن ..... اسم برنامه هایی رو که نمیخوای بوت بشند رو کنارشون تیک بزن و سیو کن ستینگ رو بعد هم رستارت . دفعه بعد راحت میتونی برنامرو پاک کنی . در خدمتیم.
ممنون دوست من
نمیخوام بیشتر از این براش خرج کنم
یاد هم تفاوتی ندارند فقط cpu فرق معامله هست
ولی امضاتون جالبه
میترسم بمیرم و n61 رو تو دستام لمس نکنم
اره امضام هم جریان ها داره . بگزریم . منظورم سری jq اون مدلی هست که 500 گیگ 7200 هست رو میخوام ... اما شیرازو گشتم نبود دارم میرم تهران.....
خب سرعت هارد هم خیلی مهمه .. همین usb 3 هم همینطور . قبول نداری؟ بعضی از برندها نون اسمشونو میخورن وگرنه همچین اش دهن سوزی هم نیستن . همین اسوس هم تازه داره جای خودشو به عنوان فروشنده لپتاپ تو اسیا باز میکنه . 2 سال پیش به هر کسی میگفتی اسوس میگفت بدرد نمیخوره و فلان . شما الان برو تو یه مغازه امکان نداره از asus بد بگه این هم بخاطر اونه که کمترین خرابی رو داره طبق امار 3 ساله .... نظر با خود شماست .
دوستان یکی از دوستان من میخواد asus k42jc بگیره .... به نظرتون چیز خوبیه؟؟
محاسن و معا یبش چیه؟
تو این رنج چیز بهتری هست؟
ممنون میشم
1. این برنامه رو بر حسب 32 بیت یا 64 بیت بودن ویندوزت دانلود کن.
32 بیت
64بیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. اجراش کن و YES رو بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. از بالای برنامه برو توی تب Uninstall و Uninstall Software رو کلیک کن.
4. مرحله پاک شدن رو با کلیک کردن Uninsall تکمیل کن.
5. ریستارت کن.
![]()
دوستان امروز یه سر رفتم PC Center
دیدم دوباره G73 رو اوردن. کانفیگه کاملشو که 8 گیگ رم داره با 1 ترا هارد میداد 2.500.000!
یه کانفیگه دیگه هم داشت با 500 گیگ هارد و 6 گیگ رم بدون کیف و موس می داد 2.050.000
این دومیه خیلی مشکوک میزنه!
آقا یه گندی زدم هم ریجیستری و هم فایلاش رو دیلیت کردم
منظورت اینه که گند زدی به رجیستری و فایلای TrendMicro Internet Security ؟
مشکلی نداره. سی دی درایو های ASUS رو بزار تو لپ تاپ و فقط TrendMicro Internet Security رو دوباره نصب کن. و مراحلی که در پست قبلیم گفتم رو تکرار کن. اگر گفت که این برنامه رو داری فایل ستاپ رو دستی اجرا کن و Repair رو بزن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)