ببخشید دوباره مزاحم شدم به نظرتون هاردم ویروسی نشده؟از دیسک نجات انتی ویروس استفاده کنم چطوره؟
ببخشید دوباره مزاحم شدم به نظرتون هاردم ویروسی نشده؟از دیسک نجات انتی ویروس استفاده کنم چطوره؟
سلام.
من واسم یه مشکل اساسی پیش اومده. وقتی هاردم رو به کامپیوتر وصل میکنم چراغش روشن میشه و موتورش کار میکنه ولی هیچ چیزی توی ویندوز نشون نمیده. روی چندتا سیستم امتحان کردم همه جا همین مشکل رو داشت.
تا دیروز خیلی خوب کار میکرد نمیدونم واسه چی از امروز اینجوری شده !
تو رو خدا هر کی میدونه کمک کنه آخه تمام اطلاعاتم روشه.
مدل هادم اینه : Western Digital Passport 500 gig
سلام.منم يك هارد 2 ترابيات داشتم .با يه كسي ديگه هارد به هارد كردم.بعد به سيستم وصل كردم شناساي مي كرد .بعد هنگ مي كرد.حلان درايو هارو شناساي نميكنه.ولي اسمشو داخل منيجر مياره.لطفا اگه كسي ميدونه .بگه.خواهش مندم.لطفا دوستان.اگه كسي ميدونه به اين شماره 09385116775 يا ايملم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده.مرسي
Last edited by fisal1370; 12-02-2012 at 14:39. دليل: اضافه كردن متن
دوستان تشریف بردن تعطیلات!
سلام عزيزم
شما بايستي در تاپيك زير مشكلتون رو مطرح ميكرديد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به توصيفاتي كه كرديد فكر كنم هاردتون اكسترنال و از نوع پرتابل هست . لطفا برنامه disk management رو اجرا كنيد و ببينيد آيا پارتيشن هارد اكسترنالتون ديده ميشود يا خير .
اگر پارتيشن هاردتون ديده ميشود نوع فرمت آن چي هست ؟ آيا RAW شده يا unallocated شده است . در هر صورت اگر پارتيشن شما raw يا unallocated شده باشد نياز به فرمت مجدد هست كه اطلاعاتتون خواهد پريد . پس پيشنهاد ميشود قبل از فرمت با استفاده از نرم افزارهاي ريكاوري اطلاعات ابتدا داده هاي مهم را در جاي مطمئن ذخيره و ريكاوري كنيد و سپس هارد اكسترنالتون را فرمت كنيد .
براي دسترسي به برنامه ديسك منجمنت كافيس دستور DISKMGMT.MSC را در ran وارد كنيد .
اگر پارتيشني در برنامه ديسك منجمنت ديده نميشود از اتصال محكم و صحيح كابلها مطمئن بشيد . كابل رو به پورت usb پشت كيس متصل كنيد و از رابط استفاده نكنيد .
سلام من یه هاردmaxtor diamondmax17مدل 6G160P0 که داشتم ازطرق چک دیسک ویندور بدسکتور میگرفتم کامپیوترریست شد دیگه هاردم بالا نیومد و هاردمو نمی شناسه یعنی تو بایوس0 نشون میده ولی اسمش شده MAXTOR SHASTAکه اصلا بالا نمیاد هارد به هاردم با کامپیوترهای دیگه هم کردم ولی باز نشناخت لطف کنید راهنمایی کنید
با سلام
بنده دو تا هارد سیگیت دارم
ST31000520AS__firmware cc32
ST32000542AS__firmware cc34
خدا بخواد هر دوتاشون هم دارن بدون مشکل کار میکنند
ایا نیازی هست که فریمور این دو هارد رو آپدیت کنم؟
اخرین فریمور هم تو سایت سیگیت دیدم برای این دو cc35 بود
راستی هارد دوترا بایتی تا کله پره ایا با آپدیت فریمور امکان پریدن اطلاعات هستش؟
متشکرم
Last edited by barcelona_92; 19-02-2012 at 03:12.
دوست عزیز سری که درد نمیکنه چرا میخوای دستمال ببندی؟
به سیگیت اعتباری نیست یه موقع میبینی هاردت پرید
منم فیرم ورش رو دانلود کردم و اجرا کردم و سیستم ری استارت شد و صفحه آپدیت اومد و تایید کرد که مدل هارد درسته
بعد رفت واسه آپدیت ولی وسطش هارد بوق زدو هنگ کرد سیستم و دیگه هارد دتکت نشد.
مال منم فیرم ور CC34 بود که ورژن جدیدش CC3D بود که اینطور شد.
به نظرم نکن اینکارو. ریسکه.
به هر حال خود دانی. موفق باشید.
سلام ، خسته نباشید دوستان
من یه هارد مکستور 320G دارم . تو setup و بایوس هارد رو میشناسه ولی تو ویندوز دیده نمیشه . در ضمن وقتی که سیستم رو یک بار ریستارت کردم دیگه تو بایوس هم نمیشناسه ، باید یه بار کابل هارد رو در بیارو و دوباره وصلش کنم . لطفاً کمکم کنید . ممنون
Maxtor
DiamondMax 22
STM3320614AS
Firmware : MC1H
دقیقا مشکل من هم همینه و همین هارد رو هم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)