تو ويندوز ويستا رو نميدونم ولي اين مال xp هستاقای خدائی عزیز و دوستان سلام
ممنون میشم این مسیر رو در ویندوز ویستا بهم بگین که فریمور رو کدوم مسیر بریزم که NSU بشناسه
تو ويندوز ويستا رو نميدونم ولي اين مال xp هستاقای خدائی عزیز و دوستان سلام
ممنون میشم این مسیر رو در ویندوز ویستا بهم بگین که فریمور رو کدوم مسیر بریزم که NSU بشناسه
دوستان اگه وقتي گوشي قفله دكمه وسط يعني همون وسط چهار جهت را فشار بديد و چند ثانيه نگه داريد يه ساعت قشنگ با تاريخ و با نوز زياد مياد كه خيلي وقتا بدرد ميخوره برا فهميدن ساعت بدون باز كردن گوشي ( البته اينو يكي از دوستان قبلا اشاره كرده بود ولي منم گفتم بگم شايد خيليا ندونن)
Last edited by mr_khodaei2008; 29-10-2009 at 17:17.
سلام...
قطب نماش چه جوری کار میکنه وقتی بازش میکنم و سرچ میکنم توی فضای باز که هیچ سقفی نیست یه چیزی تو مایه های اینکه توی فضای بسته قرار داری میگه و چیزی نشون نمیده
یه سوال دیگه GPS چه جوری کار میکنه من برنامه smart gps را نصب کردم وقتی میخام موقیعتم را ببینم میگه بلوتوث روشن کن بلوتوثم روشن کنم سرچ میکنه میگه چیزی پیدا نشد مگه GPS نداره که بخواد از طریق بلوتوث بگرده؟
توی برنامه Garmin هم وصل نمیشه که موقعیت را نشون بده توی حالت سرچ زور میزنه تا پیدا کنه؟
بازم ممنون.
ویستا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mamo; 29-10-2009 at 14:20.
شما باید حداقل 2..3 دقیق صبر کنید تا گوشیتون سیگنال های 3 تا ماهواره رودریافت کنه تا بتونه کانکت بشه
و موقعیت شما رو نشون بده
در مورد سرچ بلوتوث هم چه در گارمین و چه در اسمارت کام
شما تنظیمات اون برنامه رو درست انجام ندادین که با بلوتوث دنبال دستگاه جی پی اس میگرده
باید تو سیتینگ دستگاه جی پی اس رو از حالت اکسترنال که با بلوتوث کانکت میشخ
به چیپ داخلی خود گوشی تغییر بدین
سلام دوستان.سلام دوستان
من خریدم این گوشیو، باحاله، اکثر مواردی که دوستمون 2 پست قبل گفتن رو هم قبول دارم ولی هنوز زیاد باهاش کار نکردم، فقط مشکلم اینه که اف ام ترنسمیترش وقتی میخوای بری توش ارور feature not supported میده، ورژنش 11 فارسیه الآن، فعلا نمیخوام آپدیتش کنم، چیکارش کنم؟
در جواب دوستمون بايد بگم:اگه اشتباه نكنم دوستامون تو پي سي وقتي به ورژن11 آپديت كردن مشكلشون با اف ام ترنسميتر حل شده بود.واسه شمام حتما يه آپديت ميخواد.
حرف از آپديت نكردن نزن كه اين گوشي وقتي كه آپديت ميشه جذابترميشه.
به نظرم آپديتش كن آخه اين اف ام ترنسميتر خيلي به كار مياد از شوخي با راننده تاكسيايي كه دارن اخبار گوش ميكنن تا خودت كه ميخواي آهنگ گوش كني.(محظ خنده گفتم)
به قول يونس شاد باشيد
دوستان در مورد GPSبرات گفتن اما در مورد قطب نما میری تو GPS خوده گوشی و یه بار عمودی و یه بارم افقی گوشی رو کامل میچرخونی یعنی دور میدی به همین راحتی قطب نما فعال میشه
سلام دوستان
من به ورژن 20.115 hبا NSU آپدیت کردم به نظرم:
گوشی کند شده ،شتاب سنج کمی کندتر از قبل عمل میکنه،وقتی گوشی قفله و باز میکنی برا استفاده از گوشی کندتر از قبل بالا میاد،دوربین که واقعا فرق کرده اینو زمانی بیشتر متوجه شدم که عکس رو که گرفته بودم ریختم تو PC عالی شده، زبان فارسی رو هم که ساپورت نمیکنه
حالا سوالم اینه که دوستانی که آپدیت کردنبرا نوشتن مسیج فارسی راهی هست؟
جدا" ؟گوشی کند شده ،شتاب سنج کمی کندتر از قبل عمل میکنه،وقتی گوشی قفله و باز میکنی برا استفاده از گوشی کندتر از قبل بالا میاد،دوربین که واقعا فرق کرده اینو زمانی بیشتر متوجه شدم که عکس رو که گرفته بودم ریختم تو PC عالی شده
پس من آپدیت نکنم !
با تغییر کد پروداکت !حالا سوالم اینه که دوستانی که آپدیت کردنبرا نوشتن مسیج فارسی راهی هست؟
سلام
دوستان ، قیمت روز این گوشی رو می خواستم .
اون اوایل که خیلی از مشکلات ریز و درشت این گوشی می گفتند ، می خواستم بدونم حالا که قصد خریدش رو واسه یکی از دوستان دارم این مشکلات به حداقل رسیده یا خیر ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)