دوست عزیز پارس کامتل که دیگه معروفه جاش!!!!
تهران اتوبان کردستان ،خیابان بیستم ،نبش آزادگان،پلاک 37
تلفن :88638214-21
ضمنا به نظر من بهتره از اینجا بخرین
با اینکه دل خوشی از پارس کامتل ندارم ،اما اطمینان دارم که حداقل لوازم جانبیش تقلبی نیست
دوست عزیز پارس کامتل که دیگه معروفه جاش!!!!
تهران اتوبان کردستان ،خیابان بیستم ،نبش آزادگان،پلاک 37
تلفن :88638214-21
ضمنا به نظر من بهتره از اینجا بخرین
با اینکه دل خوشی از پارس کامتل ندارم ،اما اطمینان دارم که حداقل لوازم جانبیش تقلبی نیست
نه بابا ، اگه قفل صفحه هم ، کد می خواست که من روانی می شدم ... من همیشه تو کیفش میزارم وقتی تو جیبمه ، اینجوری هم جاش امن تره و هم صفحه اش لمس نمیشه .
دوستان به نظرتون کوکی ارزش خرید داره؟
شنیدم با یه ضربه میشکنه![]()
من نشنیدم ... اون رفیق شما اگر لگد کرده باشه یا مشت زده باشه یا از دستش پرت شده باشه رو آسفالت احتمالا درست گفته ...
یکم ظریفه...ولی نسبت به امکاناتش مفته...![]()
من كه چند ماهه دارم و هنوز خوشبختانه نشكسته. درسته مثل بعضي گوشي ها از سنگ و آهن نيست ولي ديگه با يه ضربه هم نميشكنه. در مورد اينكه ارزش خريد داره بايد ببيني انتظاراتت چيه. من كه با كلي وسواس سراغ گوشي هايي مثل SE W950 , SE P1i رفته بودم، حالا اين گوشي راضيم كرده.
سونی رو بیخیال من موهام تو ال جی سفید شده(شوخی)
راستی این گوشی فارسی هم داره؟
در مورد اين قضيه هم بارها صحبت شده كه مشكل آنتن دهي مال زمانهاي عهد بوقه. ولي در كل به نظر من آنتن دهيش عاليه. بعد از كلي گوشي احساس ميكنم كوكي يكي از بهترينها تو آنتن دهي هست.
در مورد اين قضيه هم مفصل صحبت شده. بله فارسي و سي و چند زبان ديگه هم داره. ساپورتش كامله و تشخيص دست خط فارسيش هم خيلي خوب كار ميكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)