اشتباه شد ! پاک ... !
اشتباه شد ! پاک ... !
Last edited by امير موسر; 04-07-2010 at 07:36. دليل: اشتباه !
آقا من فروم رو گشتم جوابمو پیدا نکردم.
1-وقتی تو tlad مرحله high dive رو رد میکنم تو لودینگ گیرمیکنه 2-همینطور وقتی میخوام تو اون یکی شخصیت فکر کنم Tboalt بود وارد اولین ماموریت mom house رو انجام بدم تو لودینگ گیرمیکنه 3-تو همین شخصیت بعد از یه مدتی شروع کرد به گیج زدن وتصویر انگار مست باشه هی تاب میخوره
کرکم همونیه که موقع نصب خودش داشت که ریزور 1911 هست.بازیم خوب اجرا میشه و بجز موارد فوق مشکلی مثل افت فریم و... نداره.
دکمه ی پایین اونجا که چهار تا دکمه اس
من خودم الان دارم با اون مرحله ی اول یوسف امیر هی ور میرم!
سلام
توی مرحله ی No.3 که با موری و بروسی باید بریم یه جایی وقتی میرسیم به اونجا میره توی لودینگ و لود نمیشه!
چیکار باید بکنم؟
پچ 2 رو نصب کن
ها مه سیو ایی بازیه وخام. ها ایه
ببخشید اما اگه فارسی می تونید صحبت بفرمایید ، بهتره !
خیلی ممنون![]()
جان...؟؟؟؟!!!!ها مه سیو ایی بازیه وخام. ها ایه
میشه لینکش رو بزارید؟!
کرک هم داره؟اگه داره بزارید
راستی چه جوری میشه دوست دختر گرفت؟!
من هرچی توی اینترنت قرار میزارم و دکمه ی date رو میزنم نمیشه!یعنی میشه ولی نه کسی بهم زنگ میزنه نه جایی توی نقشه میاد نه هیچی
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
باید دانس کنی باهاشون میری توی کلاب و دانس می کنی البته با لوئیس با جانی نمی دونم میشه پیدا کرد یا نه. اسم اون دختر هم که باید دانس کنی و بعدش بری توی یه اتاق عمل کارای بد بد کنی بعدشم باهاش قرار بذاری و شماره تلفن بگیری تینا هست![]()
اینو که میدونم ولی وقتی باهاشون دانس میکنی نمیشه باهاشون بیرون رفت فقط میره توی خونشون و دوباره کارهای بدبد!باید دانس کنی باهاشون میری توی کلاب و دانس می کنی البته با لوئیس با جانی نمی دونم میشه پیدا کرد یا نه. اسم اون دختر هم که باید دانس کنی و بعدش بری توی یه اتاق عمل کارای بد بد کنی بعدشم باهاش قرار بذاری و شماره تلفن بگیری تینا هست![]()
من یه چیزی میخوام که بشه مثل نسخه ی قبل باهاشون بیرون رفت
در واقع میخوام باهاشون date کنم یعنی توی اینترنت قرار بزارم
چون هرکاری میکنم و دکمه ی date رو میزنم نه توی نقشه چیزی میاد نه کسی زنگ میزنه نه هیچی
میخوام بدونم بعد از اینکه دکمه ی date رو زدم چیکار کنم؟
راستی به سوال قبلی هم جواب بدید:
پست 1262میشه لینکش رو بزارید؟!
کرک هم داره؟اگه داره بزارید
Last edited by B.J.U; 04-07-2010 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)