با تشکر فراوان از شما.خیلی خیلی ممنون ولی من این فایل های عوض کردن پوستر رو دانلود کرده بودم.!
منظورم اینه که یه آموزشی بدید که چطوری هر عکسی که خودم بخوام بزارم مثلا عکس خودم رو رو دیوار بندازم.
امید وارم متوجه منظورم شده باشید.![]()
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
با تشکر فراوان از شما.خیلی خیلی ممنون ولی من این فایل های عوض کردن پوستر رو دانلود کرده بودم.!
منظورم اینه که یه آموزشی بدید که چطوری هر عکسی که خودم بخوام بزارم مثلا عکس خودم رو رو دیوار بندازم.
با تشکر فراوان از شما.خیلی خیلی ممنون ولی من این فایل ها رو دانلود کرده بودم.!
سلام به دوستان
من با ASI Loader مشكل دارم توي بازي كه ميريزم هيچ اتفاقي نميافته اگه ميشه كمكم كنيد
من از پچ و كرك 1.3 استفاده ميكنم
سلام آقا محمد رضا میبینم که تو فرمی میشه جواب ما رو هم بدید.
همچنان منتظر جواب دوستان هستيم!!!!
سلام:
من پچ 3و4 رو نصب کردم ،ولی دوربین تو بازی تکون میخوره.
پچ این دوربین رو هم که نصب میکنم بازی خراب میشه و دیگه اجرا نمیشه.مرسی میشم کمک کنید.
سلام:
من نفهمیدم چی شد.یخته بهتر توضیح بدید.
در ضمن 2 تا فولدر هست از کدومش استفاده کنم؟
مرسی
مشکل از کرکه جدیدترین کرک مربوط به پچت رو نصب کن ...
سلام .
وقت بزار اون یکی دو صفحه رو که در مورد این مد حرف زدیم بخون همه چی رو متوجه میشی درمورد همون پوشه ها هم گفتیم . فوقش یه ربع وقت بزار زیاد وقت نمیگیره ...
سلام جواب مارو ندادید!!!!!!!!!!
برای گذاشتن هر عکسی که میخوام. همون داخل فایل IV\pc\data\maps\interiors\generic\brownstones.img وقتی با SPARK IV این فایل رو باز کردم. به جای هر عکسی که میخوام عکس خودم رو بزارم؟؟؟؟؟
در ضمن میخوام بدونم که عکس باید با چه فرمتی و اندازه ای باشه با تشکر!
سلام به تمامی عزیزان من بالاخره تونستم تنظيمات enbseries رو خوب كنم و حالا راضي هستم اما دو مشكل واسم پيش اومده يكي كوم قسمت از enbseries رو تغيير بدم تا چراغ ماشينها براق وخشكل بشن و مشكل ديكه اينكه چمن ها ودرخت ها تيكه تيكه شده شكلش چطوري خوب ميشه؟؟؟؟؟