تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 218 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام امیر خان یه سوال اقا وقتی که با صفحه کیبرد کار میکنیم در روز روشن باز هم نور صفحه کیبرد باید روشن باشه یا نه فقط در جاهای تاریک باید روشن باشه؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام امیر خان یه سوال اقا وقتی که با صفحه کیبرد کار میکنیم در روز روشن باز هم نور صفحه کیبرد باید روشن باشه یا نه فقط در جاهای تاریک باید روشن باشه؟
    راستش دقت نکردم ولی در گوشی قبلی من که 95 بود در نور خورشید خاموش میشد!
    البته خاموش هم نشه نمیتونی تشخیص بدی چون نور آفتاب بینهایت بیشتر هست و کیبورد با بکلایت روشن و خاموش مثل هم دیده میشه!

ولی حالا زیر نور چراغ تست کردم:
    در زیر نور چراغ ها نورشون کمتر میشه و چند ثانیه بعد از اینکه نور قطع میشه روشنایی کیبورد 2 3 برابر بیشتر میشه! ولی خاموش نمیشه!(البته زیر نور چراغ تست کردم نه آفتاب)

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

راستش دقت نکردم ولی در گوشی قبلی من که 95 بود در نور خورشید خاموش میشد!
    البته خاموش هم نشه نمیتونی تشخیص بدی چون نور آفتاب بینهایت بیشتر هست و کیبورد با بکلایت روشن و خاموش مثل هم دیده میشه!

ولی حالا زیر نور چراغ تست کردم:
    در زیر نور چراغ ها نورشون کمتر میشه و چند ثانیه بعد از اینکه نور قطع میشه روشنایی کیبورد 2 3 برابر بیشتر میشه! ولی خاموش نمیشه!(البته زیر نور چراغ تست کردم نه آفتاب)
    امیر خان منم برا همین پرسیدم چون ماله منم اینطوریه ، چون منم N95 داشتم ولی ماله اون خاموش میشد برا همین پرسیدم که نکنه مشکلی داشته باشه!!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

امیر خان منم برا همین پرسیدم چون ماله منم اینطوریه ، چون منم N95 داشتم ولی ماله اون خاموش میشد برا همین پرسیدم که نکنه مشکلی داشته باشه!!
    مثل اینکه همه 95 دارا 97 خریدن!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مثل اینکه همه 95 دارا 97 خریدن!
    شاید ولی من قبل این i900 خریدم برا اینکه نوکیا رو تحریم کرده بودم برا همون دلایل ... ولی دیگه نتونستم دووم بیارم اخرش خریدم ولی از i900 هم نمیتونم دل بکنم ویندوز موبایل هم یه چیز دیگس

در آغاز فعالیت sasan42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من قبلا ساتیو سونی اریکسون داشتم ولی بخاطر اینکه اینترنت ایرانسل را جواب نمیداد عوضش کردم وچندروز پیش N97 اصلی (بدون گارانتی) خریدم. فقط مشکل من :
    1 - نداشتن کیبورد فارسی 2 - نصب نشدن خیلی از نرم افزارها میباشد اگر کسی میتواند راهنمایی کند ممنون میشم

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان من قبلا ساتیو سونی اریکسون داشتم ولی بخاطر اینکه اینترنت ایرانسل را جواب نمیداد عوضش کردم وچندروز پیش N97 اصلی (بدون گارانتی) خریدم. فقط مشکل من :
    1 - نداشتن کیبورد فارسی 2 - نصب نشدن خیلی از نرم افزارها میباشد اگر کسی میتواند راهنمایی کند ممنون میشم
    سلام
    دوست عزیز اول بگم که کارتون خیلی اشتباه بوده.بین این دوتا تو اینترنت وصل شدن هیچ فرقی نیست.
    خوب حالا مشکلاتون.
    کیبورد فارسی باید گوشیتون رو فلش کنید و ورژن فارسی بریزید و یا از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنید که زیاد جالب نیست.
    برای مورد دومم گوشیتونو باید -- کنید به روش فریم ور کوک شده که تویه قسمت -- گوشی های موبایل هست میتونید ببینید.

در آغاز فعالیت sasan42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اول بگم که کارتون خیلی اشتباه بوده.بین این دوتا تو اینترنت وصل شدن هیچ فرقی نیست.
    خوب حالا مشکلاتون.
    کیبورد فارسی باید گوشیتون رو فلش کنید و ورژن فارسی بریزید و یا از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنید که زیاد جالب نیست.
    برای مورد دومم گوشیتونو باید -- کنید به روش فریم ور کوک شده که تویه قسمت -- گوشی های موبایل هست میتونید ببینید.

دوست گرامی در مورد ساتیو همه تنظیمات حتی بصورت دستی را من امتحان کردم و نتوانستم از GPRS ایرانسل استفاده کنم حالا بگذریم . شما لطف کن بگو این گوشی من که اصلا زبان فارسی ندارد چگونه از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنم ؟ ( تا حد امکان میخام فلش نکنم ) در ضمن میشه روش فریم ور کوک شده را توضیح بدهید . ممنون میشم
    Last edited by sasan42; 05-05-2010 at 00:29.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست گرامی در مورد ساتیو همه تنظیمات حتی بصورت دستی را من امتحان کردم و نتوانستم از GPRS ایرانسل استفاده کنم حالا بگذریم . شما لطف کن بگو این گوشی من که اصلا زبان فارسی ندارد چگونه از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنم ؟ ( تا حد امکان میخام فلش نکنم ) در ضمن میشه روش فریم ور کوک شده را توضیح بدهید . ممنون میشم
    در مورد اون اینترنت ساتیو موردتون مشکوکه.اما بگذریم.
    دوست عزیز شما لطف کن به فریم ور فارسی فلش بزن و خودتو راحت کن.چون کیبورد مجازی چیزه جالبی نیست.
    این روش کیبورد مجازی برای 5800 هست که رو گوشی شما هم قاعدتا جواب میده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد فریم ور کوک شده هم مثله همون فریم ور فارسی هست.
    شما وقتی گوشیتونو میخواین فلش بزنید میتونید از یه فریم ور که هم فارسی باشه و هم کوک شده(-- شده) استفاده کنید و فلش بزنید.

داره خودمونی میشه M @ j i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    In My World

پيش فرض

سلام رفقا

راسته که میگن اگه گوشی رو به ورژن 21 آپدیت کنی FM Transmiter گوشی غیر فعال میشه؟......یه نمور توضیح میدین روشن بشم؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •