سلام امیر خان یه سوال اقا وقتی که با صفحه کیبرد کار میکنیم در روز روشن باز هم نور صفحه کیبرد باید روشن باشه یا نه فقط در جاهای تاریک باید روشن باشه؟
سلام امیر خان یه سوال اقا وقتی که با صفحه کیبرد کار میکنیم در روز روشن باز هم نور صفحه کیبرد باید روشن باشه یا نه فقط در جاهای تاریک باید روشن باشه؟
راستش دقت نکردم ولی در گوشی قبلی من که 95 بود در نور خورشید خاموش میشد!
البته خاموش هم نشه نمیتونی تشخیص بدی چون نور آفتاب بینهایت بیشتر هست و کیبورد با بکلایت روشن و خاموش مثل هم دیده میشه!
ولی حالا زیر نور چراغ تست کردم:
در زیر نور چراغ ها نورشون کمتر میشه و چند ثانیه بعد از اینکه نور قطع میشه روشنایی کیبورد 2 3 برابر بیشتر میشه! ولی خاموش نمیشه!(البته زیر نور چراغ تست کردم نه آفتاب)
امیر خان منم برا همین پرسیدم چون ماله منم اینطوریه ، چون منم N95 داشتم ولی ماله اون خاموش میشد برا همین پرسیدم که نکنه مشکلی داشته باشه!!![]()
مثل اینکه همه 95 دارا 97 خریدن!![]()
شاید ولی من قبل این i900 خریدم برا اینکه نوکیا رو تحریم کرده بودم برا همون دلایل ... ولی دیگه نتونستم دووم بیارم اخرش خریدم ولی از i900 هم نمیتونم دل بکنم ویندوز موبایل هم یه چیز دیگس![]()
دوستان من قبلا ساتیو سونی اریکسون داشتم ولی بخاطر اینکه اینترنت ایرانسل را جواب نمیداد عوضش کردم وچندروز پیش N97 اصلی (بدون گارانتی) خریدم. فقط مشکل من :
1 - نداشتن کیبورد فارسی 2 - نصب نشدن خیلی از نرم افزارها میباشد اگر کسی میتواند راهنمایی کند ممنون میشم![]()
سلام
دوست عزیز اول بگم که کارتون خیلی اشتباه بوده.بین این دوتا تو اینترنت وصل شدن هیچ فرقی نیست.
خوب حالا مشکلاتون.
کیبورد فارسی باید گوشیتون رو فلش کنید و ورژن فارسی بریزید و یا از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنید که زیاد جالب نیست.
برای مورد دومم گوشیتونو باید -- کنید به روش فریم ور کوک شده که تویه قسمت -- گوشی های موبایل هست میتونید ببینید.
دوست گرامی در مورد ساتیو همه تنظیمات حتی بصورت دستی را من امتحان کردم و نتوانستم از GPRS ایرانسل استفاده کنم حالا بگذریم . شما لطف کن بگو این گوشی من که اصلا زبان فارسی ندارد چگونه از کیبورد مجازی فارسی استفاده کنم ؟ ( تا حد امکان میخام فلش نکنم ) در ضمن میشه روش فریم ور کوک شده را توضیح بدهید . ممنون میشم![]()
Last edited by sasan42; 05-05-2010 at 00:29.
در مورد اون اینترنت ساتیو موردتون مشکوکه.اما بگذریم.
دوست عزیز شما لطف کن به فریم ور فارسی فلش بزن و خودتو راحت کن.چون کیبورد مجازی چیزه جالبی نیست.
این روش کیبورد مجازی برای 5800 هست که رو گوشی شما هم قاعدتا جواب میده:
در مورد فریم ور کوک شده هم مثله همون فریم ور فارسی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما وقتی گوشیتونو میخواین فلش بزنید میتونید از یه فریم ور که هم فارسی باشه و هم کوک شده(-- شده) استفاده کنید و فلش بزنید.
سلام رفقا
راسته که میگن اگه گوشی رو به ورژن 21 آپدیت کنی FM Transmiter گوشی غیر فعال میشه؟......یه نمور توضیح میدین روشن بشم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)