تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 283 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو ویندوز که مشکلی ندارم ولی هر کاری کنی صددرصد لینوکس نمیشه باز یه فرقایی داره
    مثلاً همین پرمیشن فایلها اصلاً تو ویندوز معنی درست و حسابی نداره ولی من یه مدته تو یه سرور که پشتیبانی دو تا سایت رو دارم (سایت خودم هم دارم منتقل میکنم به اونجا) این پرمیشنه درست و حسابی یقمو گرفته! این سروره اصرار داره که safe mode رو روشن کنه منم باید هر جور شده آپلود فایل داشته باشم که چون safe mode روشنه خیلی شدید به پرمیشنها گیر میده حالا آپلود فایل هم بیخیال شم image resizer دارم که باز مشکل پرمیشن پیدا میکنه!
    جدای از این میخوام تو اسکرپتام بتونم با برنامه های لینوکسی کار کنم که باید قبلش کاملاً با طرز کار و پارامترهاشون آشنا بشم تا تو سرور به مشکل نخورم

ویندوز که (برا بازی) ؟ بیتر هست : بیتر نیست; من اگه این داداش کوچیکه رو نداشتم این adsl رو قبللاً داشتم الان خیلی وقت بود که مهاجرت کرده بودم

راسی نیما میگم حالا با usb منتقل کنم بعد تو شبکه به مشکل نمیخورم بدون نصب اون فایله؟ آخه این یارو باید بشه سرور من تا سایتها رو آپلود کنم ولی برنامه هام همه میندوزیه و باید تو ویندوز کار کنم!

2. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

تو ویندوز که مشکلی ندارم ولی هر کاری کنی صددرصد لینوکس نمیشه باز یه فرقایی داره
    مثلاً همین پرمیشن فایلها اصلاً تو ویندوز معنی درست و حسابی نداره ولی من یه مدته تو یه سرور که پشتیبانی دو تا سایت رو دارم (سایت خودم هم دارم منتقل میکنم به اونجا) این پرمیشنه درست و حسابی یقمو گرفته! این سروره اصرار داره که safe mode رو روشن کنه منم باید هر جور شده آپلود فایل داشته باشم که چون safe mode روشنه خیلی شدید به پرمیشنها گیر میده حالا آپلود فایل هم بیخیال شم image resizer دارم که باز مشکل پرمیشن پیدا میکنه!
    جدای از این میخوام تو اسکرپتام بتونم با برنامه های لینوکسی کار کنم که باید قبلش کاملاً با طرز کار و پارامترهاشون آشنا بشم تا تو سرور به مشکل نخورم

ویندوز که (برا بازی) ؟ بیتر هست : بیتر نیست; من اگه این داداش کوچیکه رو نداشتم این adsl رو قبللاً داشتم الان خیلی وقت بود که مهاجرت کرده بودم

راسی نیما میگم حالا با usb منتقل کنم بعد تو شبکه به مشکل نمیخورم بدون نصب اون فایله؟ آخه این یارو باید بشه سرور من تا سایتها رو آپلود کنم ولی برنامه هام همه میندوزیه و باید تو ویندوز کار کنم!
    با NTFS PErmissions مشکلت حل نمیشه ؟!

---
    چرا نمیتونی ؟ مشکل کجاست ؟ اگه تولز و ایناشه راهی نداری باید دوباره دانلود کنی وگرنه خب شبکه نمیشه !
    سند و ریسیو داری ؟ پینگ میشه ؟

---++----

آموزشهای شبکه لینوکس تو اون آفلاینات پیدا نمیشه ؟ هر جا اسم CBT یا training signal دیدی هر مبحثی ویندوزی یا لینوکسی سریع بگیرش من چند گیگی دانلود کردم چند ده گیگی مونده !

راسی read me این دو تا برنامه رو بخون کم چیزی نیستن ! : virtual box که خیلی چیز میز نوشته بود - paralel که تو پست قبلی نوشتم !

4. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه خوب تو ویندوز هر کاری کنم فکر نکنم این CHMOD دقیقاً همونی که میخوام بشه!
    الان سند و ریسیو که نداره پینگ مینگم نمیشه! لامصب حجم کاملش هم حدود 450 مگ میشه که یعنی دوباره باید شب دانلودش کنم چون پهنای باند روزانم دیگه به این طور دانلودا قد نمیده! این ubuntu ها رو که با تورنت دانلود کردم هر شب (7 ساعت) حدود 350 مگ دانلود میکرد حالا http باشه یه کم سریعتره ولی بازم نمیشه یه شبه اونو دانلود کرد
    با این حساب باید قید این VMware رو بزنم چون بدون شبکه که به دردم نمیخوره بازم یه کم بگردم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه

الان دارم سایت این پارالل رو میبینم. این همون سازنده پلسک نی؟! اینجوری که ادعا کرده 20% سرعت ماشین مجازیاش از VMware بیشتره. شبکه هم داره با ubuntu هم مشکل نداره
    اینم ظاهراً 100 مگی حجمش هس ولی بازم بهتره از 450 مگه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخ جون 19 مگابایتی هم داره رفتم برا دانلود

** ویرایش
    پارالل دانلود کردم ولی زیاد خوشم نیومد. دقیقاً مثل microsoft virtual machine بود! اونی که نوشته بود 20% از VMware سریعتره یا چاخان بوده یا اینکه اون نسخه های حجیمش اینطوریه!

ولی نیما اون یکی که گفتی راهنماشو نگاه کنم حرف نداره
    Sun VirtualBox رو میگم. مجانی (همون صلواتی) هست از نظر کارایی در حد همون VMware هست با شبکه هم مشکل نداره حجمشم حدود 60 مگ بیشتر نیس دیشب دانلود کردم امروز سرورم راه افتاد
    Last edited by neopersia; 22-06-2009 at 14:57.

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين موضوع را كه مي خوام بگم قبلا در موردش بحث كرديم
    ولي مي خوام يك بار ديگه مطرح اش كنم

اگر يك سايت و دومين داشته باشيم كه مدت ها فعال بوده
    الان بخواهيم نام دومين را عوض كنيم
    از نظر سرچ و ايندكس شدن در گوگل وضعيت چطوري مي شه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اين موضوع را كه مي خوام بگم قبلا در موردش بحث كرديم
    ولي مي خوام يك بار ديگه مطرح اش كنم

اگر يك سايت و دومين داشته باشيم كه مدت ها فعال بوده
    الان بخواهيم نام دومين را عوض كنيم
    از نظر سرچ و ايندكس شدن در گوگل وضعيت چطوري مي شه ؟
    والا این روزا که گوگل حسابی زده به سرش!
    دو تا سایتو دارم بهینه سازی میکنم تو این دو سه هفته سه بار رنکشون عوض شده! یعنی اولش کم شد دوباره زیاد شد الان دوباره کم شده! مطلبی هم اضافه نشده که روی رنک تأثیر منفی بزاره!

ولی راهش فکر کنم همونه که قبلاً گفتم. یعنی باید تک تک صفحات دامنه قبلی به معادلشون تو دامنه جدید ریدایرکت بشن. اینجوری گوگل متوجه میشه که دامنه عوض شده و اگر خوش شانس باشی تأثیر منفی نمیزاره ولی اگرم بد شانسی بیاری و تو این اوضاع خراب اینترنت موقعی که گوگل میاد صفحات قدیمی رو میخونه و ریدایرکت میشه صفحات جدید رو نتونه باز کنه ممکنه شر درست کنه!

برا ریدایرکت فکر کنم سی پنل یه گزینه داره (windcard redirect) اگر لازم شد بگو تا چک کنم ببینم تو کدوم قسمتشه. اگر هم بخوای میشه با htaccess ریدایرکتش کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا این روزا که گوگل حسابی زده به سرش!
    دو تا سایتو دارم بهینه سازی میکنم تو این دو سه هفته سه بار رنکشون عوض شده! یعنی اولش کم شد دوباره زیاد شد الان دوباره کم شده! مطلبی هم اضافه نشده که روی رنک تأثیر منفی بزاره!

ولی راهش فکر کنم همونه که قبلاً گفتم. یعنی باید تک تک صفحات دامنه قبلی به معادلشون تو دامنه جدید ریدایرکت بشن. اینجوری گوگل متوجه میشه که دامنه عوض شده و اگر خوش شانس باشی تأثیر منفی نمیزاره ولی اگرم بد شانسی بیاری و تو این اوضاع خراب اینترنت موقعی که گوگل میاد صفحات قدیمی رو میخونه و ریدایرکت میشه صفحات جدید رو نتونه باز کنه ممکنه شر درست کنه!

برا ریدایرکت فکر کنم سی پنل یه گزینه داره (windcard redirect) اگر لازم شد بگو تا چک کنم ببینم تو کدوم قسمتشه. اگر هم بخوای میشه با htaccess ریدایرکتش کرد
    يعني تك تك صفحات جدا ريدايركت بشه ؟ يا كل سايت ؟
    اگر تك تك باشه كه خيلي زياد مي شه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تک تک صفحات باید ریدایرکت بشه!
    یعنی اینجوری باید ریدایرکت کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار نیست برای هر صفحه یک کد ریدایرکت نوشته بشه که زیاد باشه! اون wildcard redirect که گفتم همینه. میاد یه دونه دستور htaccess مینویسه که به صورت خودکار هر درخواستی رو که به دامنه قدیمی میره ریدایرکت میکنه به دامنه جدید با همون پارامترها. یعنی همون طور که تو مثال بالا گفتم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تک تک صفحات باید ریدایرکت بشه!
    یعنی اینجوری باید ریدایرکت کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار نیست برای هر صفحه یک کد ریدایرکت نوشته بشه که زیاد باشه! اون wildcard redirect که گفتم همینه. میاد یه دونه دستور htaccess مینویسه که به صورت خودکار هر درخواستی رو که به دامنه قدیمی میره ریدایرکت میکنه به دامنه جدید با همون پارامترها. یعنی همون طور که تو مثال بالا گفتم
    خب كد نويسي هم نخواد خيلي مي شه

برحسب كل يك دايركتوري نمي شه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از چه نظر زیاد میشه؟ یا من متوجه نشدم یا اینکه منظورمو بد رسوندم.
    البته میشه فقط فایلهای یک یا چند تا دایرکتوری رو ریدایرکت کرد ولی اصل کار فرقی نمیکنه!
    یه دونه کد htaccess میخواید که باید توی پوشه اصلی سایت قرار بگیره!
    بزار من الان یه دونه نمونه پیدا می کنم تا بهتر منظورمو برسونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •