اینجا کسی نیست به سوالات من جواب بده
اینجا کسی نیست به سوالات من جواب بده
سلام بچه ها.من تو یه Review خوندم که earphone (همون اسپیکری که باهاش صدای طرف مکالمه رو میشنویم) به طور ناقص نصب شده!
یه جا دیگه هم گفته ال سی دیش کمی انحراف داره!
اینا درسته؟
بعد یه سوال دیگه: کیفیت عکسبرداریش از N73 Me کمتره؟
ال سی دیش انگار موج داره. من خودم زیر نور تست کردم.
راجه به ایرفون چیزی نشنیدم. کیفیت عکسش هم در همون حد هست.
به نظر من که کیفیت عکسش پایین تره. خصوصا تو شب که اصلا قابل مقایسه نیست :d (البته من n73me رو ندیدم. n73 منظورم بود)
Last edited by behzad_abd; 20-03-2009 at 10:36.
با توجه به فلش زنونش چرا باید اینطوری باشه! خب با آخرین آپدیت (فکر کنم 20 و ...) بهتر نشده؟
فلاش 5800 که زنون نیست ...... Led هست .......![]()
دوستان من اگه با گارانتی های اصلی مثل نیا یا اتصالات گوشی رو بگیرم، می تونم بابت یه سری مشکلاتی که بعضی از دوستان داشتن خیالم راحت باشه؟ مشکلاتی مثل هنگ کردن،سرعت پایین گوشی یا ایرادات دیگه؟ مهم نیست قیمتش بی خود بالاست فقط می خوام خرید مطمئن بکنم...
هیچ فرقی نداره. گوشی همون گوشیه از فضا که نیاوردن. من که اصلا به هیچ گارانتی اطمینان ندارم چون کاری واسه آدم انجام نمی دن. کی گفته این گوشی سرعتش کمه ؟یا هنگ می کنه؟ شما گوشی رو بخر در اولین فرصت آپدیتش کن اونوقت مثل تراکتور واست کار می کنه.
جدا که گوشی شاهکاریه
برعکس ظاهرش خیلی هم خوش دسته
سلام دوستان. من برنامه x-plore رو نصب می کنم ولی تو همون صفحه اول یه ok میاد که باید روش کلیک کنی.، ولی کلیلک نمی شه. و بنابراین نمی شه وارد برنامه شد. باید چیکار کنم؟ ورژن دیگه ای از این برنامه x-plore دارین که با 5800 سازگار باشه؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)