کامپیوتر وقتی دسته رو به صورت generic شناسایی میکنه، نیازی به درایور نداره.
برای دسته شما هم من درایوری تو اینترنت پیدا نکردم.
با بازی هایی که ویبره دسته فعال میشه، امتحانش کردی؟
و آیا مطمئنی که دسته ویبره داره؟
کامپیوتر وقتی دسته رو به صورت generic شناسایی میکنه، نیازی به درایور نداره.
برای دسته شما هم من درایوری تو اینترنت پیدا نکردم.
با بازی هایی که ویبره دسته فعال میشه، امتحانش کردی؟
و آیا مطمئنی که دسته ویبره داره؟
سلام.من يه xbox controller خريدم به قيمت 25000 تومن.اسمش هم ژاپنيه نمي تونم بخونم
به فروشنده گفتم نيازي به درايو نداره؟ گفـــــــــت نه!!!
حالا اومدم خونه سيستم نميشناسشسي دي هم همراهش نيست!!
بايد چه كار كنم؟
سلام
دوستان 3 روز پیش من یه دسته Xbox 360 همراه با ----- کامپیوتر گرفتم به قیمت 110 تومن !!! (مشکی)
الان 2 تا سوال دارم
1. از کجا بفهمم تقلبیه یا اصل
2. این باتری Duracell که تو جعبش بود چقدر جواب میده و این که بعد از اینکه باتریش تموم شد گیر میاد یا نه؟ پک باتری شارژری خاصی هست یا باتری قلمی های شارژی معمولی جواب میده روش؟
ممنون
سلام
xbox 360 controller for windows (مدل سیم دار) کسی اصفهان سراغ داره؟
سلام دوستان میشه یه مدل گیم پد معمولی معرفی کنید تا حدود 30 هزار تومن
خودم چند مدل از فراسو ها رو دیدم به نظر بد نمیاد![]()
سلام
از اینکه پستهای دوستان رو نخوندم عذر میخوام چون میدونم سوالم تکراریه
به پسر 10 سالم قول دادم که امتحانشو خوب داد بازی فیفا 2012 و یک جفت دسته بازی برای کامپیوتر براش بگیرم ، خب دنبال یه دسته بازی مناسب با انعطاف که بعضی بازیهای دیگه مثل جی تی آی رو هم بشه باهاش براحتی بازی کرد میگردم ، اگه دوستان لطف کنن راهنمائی کنن ممنون میشم.![]()
1_ عکس پک اورجینالش تو صفحات قبلی هست که میتونید مقایسه کنید. .ولی با این قیمت به نظر میرسه اصل باشه.
2_ از باتری های شارژی میشه استفاده کرد. بهتره از دو مارک باتری شارژی دراسل یا انرجایزر استفاده کنید.
دسته ای که قرص و محکم باشه و کیفیت بالایی داشته باشه دسته های Microsoft Xbox 360 Controller for Windows هستش.
قیمت سیمیش 40$ و وایرلسش 60$ هست.
ممنون از راهنماییتون1_ عکس پک اورجینالش تو صفحات قبلی هست که میتونید مقایسه کنید. .ولی با این قیمت به نظر میرسه اصل باشه.
2_ از باتری های شارژی میشه استفاده کرد. بهتره از دو مارک باتری شارژی دراسل یا انرجایزر استفاده کنید.
من عکسی پیدا نکردم. چیزی که نگرانم می کنه اینه که پشت دسته، بالای هولوگرامش نوشته XBOX 360 ولی من دسته ی دوستمو دیدم (سفید بود البته(ساخت 4 سال پیش بود)) نوشته بود Microsoft
یه تاپیک مشابه تو فروم مایکروسافت دیدم که یه نفر یه دسته مشابه دسته ی بنده با همون بسته بندی خریده بود و میخواست بدونه اصله یا نه که البته به جواب نرسیده بود.
این باتری های Duracell با شارژرش چقدر اب می خوره؟
یه نکته ی باحالی هم که هست، وقتی دسته رو وصل میکنی تو اکثر بازی ها، Cursor موس محو میشه و پایین منو ها به جای این که بگه کدوم دکمه ی کیبورد چیکار می کنه، عکس دکمه های دسته رو نشون میده میگه هرکدوم چیکار می کنه (!)
ممنون
سلام دوستان
من یک دسته دوبل شوکدار usb خریدم و مارک آن victory هست یک cd داشت که شکسته .از شما خواهش می کنم اگر کسی درایور این دسته رو داره برای من بزاره .ممنون می شم.قبلا کار می کرد ولی در حین کار قطع می شد و مجبور بودم یک با آن را قطع و وصل کنم ولی در حال حاضر کلا قطع شده و کار نمی کنه.
سلام من یه دسته xbox 360 for windows خریدم (اصلی) ولی ویبرش کار نمی کنه می شه من رو راهنمایی کنید که ویبره این دسته چطور روشن و خاموش میشه؟ ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)