سلام کسی کیدونه این ارور مربوط به چیه !
![]()
سلام کسی کیدونه این ارور مربوط به چیه !
![]()
Last edited by N!CE^M4N; 03-03-2010 at 23:36.
ببین من فکر میکردم مینی منجر واسه کسایی که وب سایت ندارند
من تقریبا نصف بیشتر صفحات تاپیک خوندم چیزی دستگیرم نشد
میخوام وقتی کسی تو سایتم یوزر میسازه با اون یوزر بتونه بره تو بازی
چه ربطی داره ! اونایی که وبسایتم دارند بلاخره با مینیمنجر کار میکنند خوبه از اسمشم معلومه چیکار میکنه !
منم دقیقا یادم نیست چهجوریه چون قبلا با این مشکل روبرو بودم اما منم همین مشکلو داشتم و تو همین تاپیک حل شد شما قشنگ همه صفحات و رو بگرد پیدا میکنی ! اگه حل نشد به حسین یه زنگ بزن کارتو حل میکنه ! اگه جوابتو بده .... ss
ovrsl جان می دونم خیلی دوست داری یک عکس بزاری که نوشته باشه <gm>ovrsl
اما گند زدی به تمام صفحه ها، یا عکس ها رو کوچیکتر و سبکتر کن یافقط اون قیمت که نوشته <gm> ... بگذار !
وقتی می ام اینجارو چک کنم خسته میشم
آدرس دریافت کاملترین اد آن ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
توجه کنین که اگر نمی خواین مینی منیجر رو توو خود سرور نصب کنین و می خواین اون توو سایتتون باشه، نیاز هست یک اکانت ادمین دیگه باز کنین و ریموت اکسس منگوس رو باز کنیین، هم آسیب گذیری رو بالا می بره هم کمی باید وارد باشین. این هست که پیشنهاد می دم با وجود تمام مضرات و معایب، صفحات رجیستر رو توو خود سرور بگذارین
مرسی این پکیج های اددون خیلی توپ بودن دستت درد نکنه حاجی![]()
یک سوال ( سورس منگوس رو چطور میشه به صورت 64 بیت کامپایل کرد ؟ ) وقتی X64 رو توی Visual Stuido میزنم فایل ها Skipp میشه کسی هست اینجا کمک کنه ؟!
باید با ویندوز 64 بیتی کمپایل کنی
این اررو میگه نمیتونه وصل بشه بعدً دوباره امتحان کنید اگه ادامه پیدا کرد به ساپورت سر بزنید
احتمالاً ریلم مشکل داره یا سرور آفه !
مرسی حسین![]()
این اددون هم باحاله اگه کسی دوست داشت بگیره
یه نگاه هم به اینا بندازین هرکدوم رو که دوست داشتین بگیرینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bllizzardwow; 05-03-2010 at 11:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)