تروسیه از همون اول هم واسه عراق انتخاب شده بود اما به خاطر ایران دست نگه داشته بود!
-----
-----
تروسیه از همون اول هم واسه عراق انتخاب شده بود اما به خاطر ایران دست نگه داشته بود!
چه عجب یکی که ازش انتظار نداشتیم از سرمربی تیم ملی حمایت کرد نماینده مجلس و ملت اردبیل که برای دفاع از دایی اقدام میکند ستایشش میکنیم!فکر کنم ایت الله بهجت سکوت رو به افشاگری ترجیح داده اند!شاید رهنمونهای دیگری ارائه داده اند من از این فوتبال لذت میبرم.![]()
باشگاه استقلال نظر خودش را گفته است
كفاشيان: با قلعه نويي مذاكره نكردهايم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: باشگاه استقلال نظر خود را بيان كرده و ما مذاكره اي با سرمربي اين تيم نداشته ايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان اظهار داشت: تاكنون جلسات متعددي را براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي برگزار كرده و از مربيان داخلي و خارجي نظرات مختلفي را گرفته ايم. اميدوار هستيم اين بار با انتخابي شايسته تيم ملي را به جايگاه واقعي خود برسانيم. تا 20 روز آينده تيم ملي برنامه خاصي نداشته و سعي خواهيم كرد در فرصتي مناسب، تصميم پخته اي را براي انتخاب سرمربي بگيريم.
كفاشيان درخصوص گزينه هاي مطرح شده در رسانه ها براي سرمربيگري تيم ملي فوتبال عنوان كرد: اين دليل نمي شود كه اگر از هر مربي نظر يا شرايطش را مي گيريم به عنوان گزينه قطعي سرمربيگري باشد.
وي افزود: فعلا براي 3 بازي باقي مانده بايد تدابيري انديشيد تا تيم ملي به جام جهاني راه يابد. در حال حاضر بايد بستري مناسب را براي تيم ملي فراهم آوريم تا در 3 ديدار موفق ظاهر شود. اگر سرمربي تيم بتواند اين 3 بازي را با موفقيت پشت سر بگذارد براي مابقي ديدارهاي پيش رو مجددا وارد مذاكره خواهيم شد.
وي در خصوص معرفي اعضا از سوي سازمان تربيت بدني اظهار داشت: سازمان هيچ دخالتي درخصوص انتخاب سرمربي نداشته و هر وقت با مشكل مالي مواجه مي شويم ،سازمان با فدراسيون وارد همكاري و مذاكره مي شود.
كفاشيان درباره اينكه شايعه شده امير قلعه نويي از گزينه هاي نزديك به سرمربيگري تيم ملي است؛ گفت: چه كسي گفته با قلعه نوعي مذاكره كرده ايم؟ مشاوره با مربيان يا باشگاه هايي كه تيم هاي ليگ برتري دارند دليل بر آن نيست كه مربي آن تيم صرفا مد نظر ما است.در خصوص قلعه نوعي ما با هيچ كس مذاكره نكرده ايم و اگر باشگاه در خصوص حضور وي در تيم ملي مصاحبه كرده، فقط اظهار نظر شخصي است نه چيز ديگري.
رئيس فدراسيون تصريح كرد: تمام تلاشمان را براي حضور تيم ملي در جام جهاني به كار خواهيم گرفت و از كادر فني حمايت خواهيم كرد. در صورت صعود كادر فني تقويت مي شود درغير اينصورت حذف خواهد شد. چرا كه برنامه هاي مهم ديگري پيش روي تيم ملي بوده و با باسازي تيم ملي سعي خواهيم كرد تيم خوبي را تشكيل دهيم.
كفاشيان در خصوص فعاليت هاي پيش روي فدراسيون اظهارداشت: امسال، سال تيم ملي اميد بوده و بايد بستر مناسبي را براي اين تيم فراهم كنيم چرا كه تيم اميد بايد در مسابقات آسيايي گوانگجو و المپيك 2012 لندن موفق ظاهر شود.
وي افزود: مسابقات حساس فوتسال آسيايي داخل سالن در ويتنام را نيز پيش روي خود داريم كه اميدوارم با تدابير دقيق سرمربي تيم ملي فوتسال، همچنان افتخار آفرين باشيم. همچنين ميزباني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را دراصفهان پيش رو داريم كه اميد است در اين پيكارها نمايندگان ايران نتايج ارزنده اي را كسب كنند.
رئيس فدراسيون تصريح كرد: تيم نوجوانان نيز ديدار هاي مهم و حساسي را پيش روي خود دارند كه بايد تمامي تلاشمان را براي حضوري موفق در جام جهاني بكار گيريم.
كفاشيان اظهار داشت: در خصوص برنامه هاي ليگ و تغيير و تحولات آن نيز نشست هايي را برگزار خواهيم كرد تا در كنار توسعه دربخش آكادمي و آموزشي بتوانيم ليگ پر باري را داشته باشيم
تاج در گفت و گو با فارس:
فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي تحت تاثير دلالها قرار نميگيرد
خبرگزاري فارس: نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال گفت: در شرايط فعلي براي انتخاب سرمربي تيم ملي دلالها به شدت فدراسيون فوتبال را احاطه كردهاند.
مهدي تاج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار داشت: بدون شك ما براي انتخاب سرمربي توجه ويژه اي به سرعت داريم اما اين دليل نميشود كه اجازه دخالت دلالها را در اين انتخاب مهم بدهيم.
وي افزود: اين روزها براي معرفي سرمربي تيم ملي دلالها بسيار فعال شدند اما ما سعي داريم با جلوگيري از دخالت آنها بهترين انتخاب را انجام دهيم.
سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره شايعه انتخاب افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: اين شايعه اصلا صحت ندارد. هنوز كميته فني تيمهاي ملي و اعضاي شوراي مشورتي در اين زمينه به جمع بندي نهايي نرسيده اند و در حال بررسي وضعيت نامزدها هستند.
تاج عنوان كرد: براي ما ضرورت دارد كه ذهنيت جامعه فوتبال و بازيكنان را به گونهاي فراهم سازيم كه آنها با انتخاب ما تطابق داشته باشند و سرمربي را در وضعيت مطلوب پذيرا شوند. اميدوارم با رسيدن به جمع بندي نهايي بهترين انتخاب را داشته باشيم. همچنين اميدوارم اعضاي شوراي مشورتي كه حضور آنها در فدراسيون فوتبال جنبه مشورت و تا حدودي نظارتي دارد به ما براي انتخاب سرمربي كمك كند.
وي تاكيد كرد: مهمترين مسئله براي ما اين است كه سرمربي جديد بتواند در وهله اول تعامل خوب با مربيان باشگاهها داشته باشد، سپس ارتباط مطلوب با بازيكنان برقرار كند ودر نهايت تعامل ايده آل با مسئولان فدراسيون و ارتباط مناسب با رسانهها داشته باشد. اين معيارها مد نظر ما است.
نايب رئيس اول فدراسيون درباره نهايي شدن انتخاب امير قلعه نويي به عنوان سرمربي گفت: اين موضوع صحت ندارد و قلعه نويي نيز مانند ساير نامزدها شرايط يكساني دارد و هنوز چيزي نهايي نشده است. ما همراه با شوراي مشورتي سعي داريم از ميان گزينههاي داخلي و خارجي بهترين را انتخاب كنيم.
تو اخبار ورزشی گفت به احتمال خیلی زیاد افشین قطبی سرمربی تیم ملی میشه
خدا از زبونت بشنوه
گزارشگر شبکه پنج سیما پس از پرسشی که در نشست خبری علی دایی مطرح کرد از سوی برخی افراد ناشناس تهدید شده است.
مهدی واعظی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اتفاقاتی که پس از دیدار ایران با عربستان برای وی پیش آمد، گفت: پس از آن دیدار و پرسشی که بنده در نشست خبری مطرح کردم( وی در این نشست خواستار استعفای علی دایی شده بود) پیامک هایی دریافت کردم که متنی کاملا غیراخلاقی و توهین آمیز داشت. ضمن اینکه از برخی شماره های ناشناس نیز با بنده تماس گرفته شد و تهدید شدم که نباید چنین سوالی را مطرح می کردم.
وی ادامه داد: در این تماس های تهدید آمیز طرف های مقابل به من اعلام می کردند توکاره ای نیستی که در مورد علی دایی اظهار نظر کنی زیرا ما می توانیم به راحتی پرونده ات را ببنیدم.
خبرنگار شبکه پنجم با بیان اینکه ترس و واهمه ای از این اتفاقات ندارد، اظهار داشت: متاسفانه در این چند روز احساس می کنم که چند موتورسوار در همه جا من را تعقیب می کنند، من حس ششمی قوی دارم و احساس می کنم پس از آن مصاحبه جریاناتی در کار است.
واعظی در پایان گفت: قطعا پس از این اتفاقات به مراجع ذیصلاح شکایت خواهم کرد و از این طریق پیگیر اتفاقات اخیر هستم تا مشخص شود چه کسانی من را تهدید کرده و یا sms های نامربوط برایم ارسال می کنند.
مهدی واعظی در نشست خبری علی دایی پس از شکست تیم ملی برابر عربستان در نخستین سوال از سرمربی تیم ملی از وی خواست به خاطر تیم ملی از سمت خود استفا دهد اما دایی در پاسخ به وی اعلام کرد شما درجایگاهی نیستید که در این مورد اظهار نظر کنید.![]()
تاج:سرمربي تيم ملي فوتبال فردا معرفي مي شود
تهران/واحد مرکزي خبر/ ورزشي 1388/01/15
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال پس از دومين نشست کميته فني نظارتي گفت:سرمربي و سرپرست تيم ملي فوتبال بعد از ظهر فردا معرفي مي شوند.
مهدي تاج در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ما افزود: در دومين نشست کميته فني نظارتي که باحضور بنده و اقايان کفاشيان، نبي،ياوري،معيني ،حاج رضايي، پورحيدري و مهاجراني امشب در فدراسيون فوتبال برگزار شد.
وي اضافه كرد:دراين جلسه نظرات کارشناسي متفاوت اما درعين حال کاملي درباره انتخاب سرمربي و سرپرست تيم ملي مطرح شد.
تاج درباره گزينه هاي مطرح شده در اين جلسه براي سرمربيگري تيم ملي فوتبال چيزي نگفت و افزود: قرار شد از همه ظرفيتهاي فوتبال کشور به طور کامل استفاده شود.
وي افزود: هدف کميته فني نظارتي انتخاب بهترين تصميم درکوتاهترين زمان ممکن است.
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال با بيان اينکه نظر حاضران درجلسه امشب انتخاب سرمربي داخلي است گفت:فردا بعدازظهر سرمربي داخلي و سرپرست تيم ملي فوتبال به هموطنان معرفي مي شود.
هر روز که میگذره زمان از دست میره... باید خیلی سریع مربی جدید انتخاب میشد. اینا افتضاحی بالا آوردن که جمع کردنی نیست. تیمی که به راحتی میتونست بره جام جهانی... حالا باید واسه سومی بجنگه. واقعا تاسف آوره... این فدارسیون و اون رئیس سازمان دیگه باید چه گندی بزنن که برکنار بشن ؟
جوابی هم که مردم تو نود دادند جواب غرور بیش از حد دایی بود که جز خودش کسی رو نمیدید و تیم ملی رو ارث پدریش میدونست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)