از کدوم شرکت گرفتی؟من تو این بازی مشکل نداشتم از boysteampc بود با کرک سالم.از هر شرکتی گرفتی بازی تو عوض کن و با کرک سالم بگیر GFW هم سیوش تغییر نمیکنه اگر دوباره از اول نصب بکنی سیوت پاک نمیشه.امیدوارم که مشکلت حل بشه.
از کدوم شرکت گرفتی؟من تو این بازی مشکل نداشتم از boysteampc بود با کرک سالم.از هر شرکتی گرفتی بازی تو عوض کن و با کرک سالم بگیر GFW هم سیوش تغییر نمیکنه اگر دوباره از اول نصب بکنی سیوت پاک نمیشه.امیدوارم که مشکلت حل بشه.
من از شرکت دانلود آفلاین گرفتم!
مطمئن هستین که از کرکه؟
نفر بالایی شما که میگه بازی های boysteampc خرابن
نمیشه الان یه کرک بدین؟
نهایتا دوباره با کرک جدید نصب میکنم و سیو ها رو دانلود میکنم
خوب ببین این کرک به دردت میخوره...احتمالا مشکلتو حل کنه..نفر بالایی شما که میگه بازی های boysteampc خرابن
نمیشه الان یه کرک بدین؟
http://www.plunder.com/-download-9a651504b5.htm
قبل از اینکه به این مرحله برسیم از کجا بفهمیم بازی مشکل داره یا نه؟
من الان 3 درصد رفتم میخوام ببینم اگه مشکل داره اینو نرم دوباهر برم بخرم
منم تا الان همه راه های شما رو رفتم و راهی پیدا نکردمنفر بالایی شما که میگه بازی های boysteampc خرابن
نمیشه الان یه کرک بدین؟
پیدا کردی منم خبر کن
مشکل از کرک نیست!
ترفند خاصی داره که من از بازینما یاد گرفتم:
شما باید جاذبه زمین رو از بین ببرید تا بتونید از روی درخت عبور کنید و به سمت دیگه آن بیایید . ...
تمام مراحل بعد از آن هم ساخته شده است و بازی کامل کامل است !
وارد مسیر زیر شوید :
C:\Documents and Settings\Mamma Prince\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config
( این مسیر در صورتی است که ویندوز شما در درایو C نصب شده باشد ! )
حالا وارد فایل BmGame شوید و DefaultGravityZ را روی عدد 1 تنظیم کرده و وارد بازی شوید .
جلوی درخت وایسید و با line luncher خود را از روی زمین جدا کنید و وقتی به درخت گیر کردید ، به سمت بالا نگاه کنید و w را فشار دهید تا به راحتی از بالای درخت رد شید ( اگه یه دیوار مصنوعی و به قول بعضی ها قفلی از سوی شرکت سازنده بود ، این کار امکان نداشت ! ) و به سمت زمین Glide کنید و وقتی روی زمین قرار گرفتید ، به راه ادامه دهید تا وارد در بعدی شوید .
حالا از بازی خارج شوید و جاذب هرو به حالت عادی بازگردانید !
دوباره وارد بازی شوید و با خیال راحت بازی را تا ته برید !
پ ن: اینجا قبلا یه درخت بوده که بعدا درخته رو حذف کردن اما هنوزم آپجکت اش سر جاشه و نمی شه ازش رد شد!
منم بازی رو تموم کردم هیچ مشکلی هم نداشتم.از سرزمین رایانه خریدم.
سلام.من آهنگ های این بازی رو می خوام اگه کسی داره بزاره.ممنون.
کسی سیو 15 درصد یا 13 درصد رو نداره؟
چرا من این سیو و دارم ولی رو hardه.اگه میخوای بگو برات بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)