سلام
منظورتون چیه ؟
اگه میخواین فایل های MP4 رو توی ان 79 اجرا کنید باید اونا رو به رزلوشن 320*240 با بیتریت حدود 768 کانورت کنید ... این رزولوشن برای پخش مناسب هست ...
سلام
منظورتون چیه ؟
اگه میخواین فایل های MP4 رو توی ان 79 اجرا کنید باید اونا رو به رزلوشن 320*240 با بیتریت حدود 768 کانورت کنید ... این رزولوشن برای پخش مناسب هست ...
سلام من گوشی n79رو با کد #*7370* فکتوری رست کردم حالا نه رمز قبلی خودم رو قبول می کنه نه 12345 نه54321 نه 0000 چی کار کنم الان؟
سلام دوستان
اگه میشه در مورد اتصال به اینترنت با --- را کامل برام توضیح بدین.مسولین اومدن در خوابگاه ما وایرلس نصب کردند.حالا من می خوام با گوشی به اینترنت وصل بشم.میگن باید --- داشته باشی.اگه میشه روش ساخت و نحوه تنظیماتش را بگین.
خیلی ممنون
سلام
گوشیم از امروز صبح یهو خاموش شد و دیگه روشن نمیشه
پاور رو که میگیرم صفحه یکم روشن میشه و همین که ول میکنم خاموش میشه
چیکارش کنم ؟
خیلی ضروریه
ممنون
من از این گوشی برای فروش دارم ! با قیمت کاملا مناسب ویژه عید نوروز
به همراه کلی بازی و نرم افزار و... کاربردی
به شرط سالم بودن
سفید رنگ
به همراه 3 قاب اصل
و یک رم میکرو اصل 4 گیگ
لطفا قیمت هاتون رو از طریق پیام خصوصی برام ارسال کنید
قیمت پیشنهادی : 240
سلام
نخوه اپدیت نوکیا n79
اول نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود كنيد یا از روی سی دی همراه گوشی نصب وبعد اپدیت کنید حدود 38 مگ میشه قبل از اجراي برنامه گوشي رو از طريق Pc-Suite به كامپيوتر متصل كنيد
بعد اپدیت نرم افزاربا اجرای نرم افزار به اینتر نت وصل میشه البته من گوشیم دائم به کامپیوتر وصل بود واز طریق اون(ایرانسل) به اینترنت وصل بودم بعد از وصل نرم افزار به اینترنت صفحه ای میاد که نوع وشکل گوشیت رو نشون میده با ورژن کوشیت برای من گوشی 79نشون داد با ورژنش که 30 بود بعداز چند لحظه ورژن جدیدو زیرش نوشت 32.0.0.1 و پیام داد که میخوای اپدیت کنی وبعد زدم رو اپدیت حجمش حدود 134 مگ بود اولش بعد از ظهر هر چه فدر میزدم اپدیت نمیکرد چون سرعت اینترنت خوب نبود اما بعدش این کارو صبح زود حدود ساعت 6 الی 6ونیم انجام دادم همون ساعتی که وقت نمازه (هم زیارت هم تجارت) سرعتش خوب بود اگه حوصله کنی 5الی6 ساعت طول میکشه اما یادمه حدود 70 مگ رفته بود که گوشیمو میخاستم سیم کارتشو عوض کنم بعد از عوض کردن و وصل دوباره به اینترنت try again رو که زدم از همونجایی شروع کرد که قطع شده بود البته حواصتون به شارژ گوشیتون باشه من که گوشیم دائم تو شارژ بود فقط مواظب مرحله اخر یعنی نصب برنامه باشید و بعد از این مرحله گوشی ری استار میشه وگوشیت اپدیت شده تمام تنظیماتت هم مثل قبل میمونه
بعدش دیگه تمومه واز زندگی لذت ببرید
1234 تست کن
زمانه ما 12345 بود فکر کنم
شاید اینا فرق داره !!![]()
سلام
یه مموری 4گیگ دارم گوشی N79 دو گیگ رو تشخیص میده؟ مموری رو فرمت کردم؟درست نشد،راهنمایی بفرمایید.
N79 مموری فابریکش 4 گیگ هست تازه بیشتر هم ساپورت میکنه.شما با رم ریدر مموری رو امتحان کن ببین سالمه ، یا با گوشی دیگه ای تست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)