مهران جان ، من گوشيم رو هكيدم ! وتا حالا مستر ريست هم نكردم ، اپ كنم مشكلي نيست ؟
مهران جان ، من گوشيم رو هكيدم ! وتا حالا مستر ريست هم نكردم ، اپ كنم مشكلي نيست ؟
نه مشکلی نیست
يعني هك شده باشه يا قبل از آپ در حالت هك باشه ؟؟ يه سوال ديگه اين كه پراكد اصلي فارسي ساز رو هم بگيد . تشكر
يكي هم اينكه تمامي نكاتي رو كه قبل از آپ 85 بايد رعايت كنيم ، ياد آوري كنيد! تــــــــــشكر
من یک بار گفتم و هزار بار هم میگم
شما به صفحه ی اول این تاپیک و در پست اول همه ی مطالب رو توضیح دادم چرا نگاه نمی کنید ؟
نه هک شده باشه نه در حالت هک اخه اگر تو حالت هک باشه که اتفاقی نمیفته
0561234 پروداکت با ساپورت فارسی و اپدیت شدن
نکته ها رو گفتم ولی من خودم اپ نکردم
موفق باشی![]()
يه سوال عجيب ! : دوستان چطوري ميشه از خود گوشي مموري كارتش رو فرمت كرد ؟! آخه ميدونيد من هرچي اين مموري 85 رو داخل خشاب قرار ميدم و اونرو هم ميزنم به ريدر ، كامپيوتر مموري رو نميشناسه !!
منظورم اينكه كه مثله سري قديمي N و سيمبين قديمي تر ، گذينه اي مثه مموري وجود داره كه بشه با اون مموري رو فرمت كرد ؟ يا هر راه ديگه اي كه كل مموري رو فرمت كنه ؟
من همچین گزینه ای رو تو 85 ندیدم البته تو سریهای قبل بود
باید وارد فایل منیجر بشی، وارد مموری کارت بشی و گزینه Memory Card Options رو انتخاب کنی و گزینه فرمت رو بزنی
خوب بي باك جون مشكل همينجاست ! گزينه فرمتي وجود نداره !!![]()
menu > tools > file manager > memory card > option > memory card option > format
اگه کامپیوتر نمیشناسه بخاطر اینه که روش پسورد گزاشتی
menu > tools > file manager > memory card > option > memory card option > format
اگه کامپیوتر نمیشناسه بخاطر اینه که روش پسورد گزاشتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)