خاب اینم مراسم رونمایی آیدوو!!
2:10 هست !! خیلی جالبه
ما رفیتم بروبکس !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شب خوش
خاب اینم مراسم رونمایی آیدوو!!
2:10 هست !! خیلی جالبه
ما رفیتم بروبکس !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شب خوش
Last edited by R@R#M@N; 16-02-2009 at 00:42.
خیلی نامردی !من فك ميكردم همش دروغه!![]()
htc هم میتر کونه !علی جان هنوز HTC مونده !
گفته نیمه دومه 2009 اویلبل میشه .. یارو گفته یه گوشی دیگر one more productقبل از تابستون معرفی میشه من جو گیر شدمحمید بین 2 جملت تناقض هست یه جا گفتی فصل دوم معرفی میشه
اما تو متنی که گذاشتی نوشته فصل دوم اویلبل میشه:
اسمه رسمیش هم که معلوم نیه !
”Idou” is a concept name for this phone and not the final name under which
the product will be marketed to the public.
----------------
این کنفرانس مطبوعاتی قبل از کنگره بود فکر کنم.. همایش هنوز شروع نشده ... یه ایکسپریا دیگه باید معرفی بشه ...من شنیدم 4 تا گوشی جدید نشون میدن .. حالا نمیدونم این 12 هم جزء ش بود ؟
بهراد اسپم نده
فقط برین تو کار امضا به عشق شما که خوشحالین عوضش کرد (معرفتو حال کنین)
.W995 یک مثال بی نقص اسات از راه جدیدی که sony ericsson در هم امیختن ویژگیهای سری های Cyber-shot و Walkman در گوشی های کلاس high-end نشانه گرفته است.این گوشی همچنین اولین گوشی سونی ارکسون زیر حمایت "entertainment unlimited "(به تازگی معرفی شده) محسوب میشود.....
چند خط بالا ابتدای اولین ریویو فارسی w99 هست
اگه چند ساعتی دیر شد یا اگه غلط املایی داره دیگه شرمنده
ضمن اینکه متاسفانه یه قسمت رو درباره ی برنامه ی mediago که داخل دبلیو 955 گذاشتن رو دقیق نفهمیدم و فقط متن لاتین رو گذاشتم.هنوز حتی عکس واسش نگذاشته ام.فعلا مطالبش مهم تر تر بود
بخورید از داغه:
برای استفاده از لینک 2 تا اندلاین رو بردارینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بچه ها اگه میتونین تو ترجمه این قسمت کمک کنید من نمیفهمم چی میگه مخصوصا اولش:
There’ll also be a new media syncing software coming with the phone in place of the Media Manager software - this is called MediaGo. According to the press release, the program “lets you effortlessly and automatically transfer any audio, photos and videos between your phone and computer. You can even find podcasts with exciting content easily from the directory”. That is basically what the Media Manager software used to do, but there’s more to it. MediaGo will automatically synchronize your media with your computer to keep the phone updated. Also, it’ll automatically convert video files to give you the best quality playback on the phone}<br />
الکساندر کاردون در این باره گفت:<br />
- “No longer will the video you transferred from your PC to your phone play in low resolution or bad quality. With Media Go and the W995 the experience is as good on your phone as it was on your PC,” he continued.<br />
با رايزني هايي كه صورت گرفت اي دي اس ال وصل شد!!!!!!!!!!!از دست ندین این ویدئو رو !!!
چه سرعتی داره گوشی :
اين فيلم رو به قول بهراد از دست نديد! عجب سرعتي داره بيپدر!
خوب ميگه كه اين مديا گو يه برنامه ايه كه ميتونيد باش تمام عكس وآهنگ هاي روي كامپوتر تون رو روي گوشي اتنقال دهيد! بي زحمت و به طور اتو ماتيكthere’ll also be a new media syncing software coming with the phone in place of the media manager software - this is called mediago. According to the press release, the program “lets you effortlessly and automatically transfer any audio, photos and videos between your phone and computer. You can even find podcasts with exciting content easily from the directory
يه جور Synchroinization هست!
Last edited by Original Titan; 16-02-2009 at 00:56.
اين رو هم نگه كنيد! به قول بهراد خيلي باحاله! تلفظش هم همون آيدو هستش! دقت كنيد آيدووخاب اینم مراسم رونمایی آیدوو!!
2:10 هست !! خیلی جالبه![]()
بچه های و مخصوصا دایل اپی ها برای گرفتن فایلهای یو توپ حتما از این برنامه استفاده کنید:
youtube video downloader
لینک و میدی و 3 سوت دانلودش میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)