نه به طور کلی صورتم جوش میزنه
الان 19 سالمه . حدود 3 - 4 سالی میشه که صورتم جوش میزنه
چند ماهی هم فکر کنم میشه که پشت شونه هام یکم جوش های ریز میزنه که برام مهم نیست
فقط میخوام جوش های صورتم کمتر بشه و حداقل چرکی نشه
خیلی ممنون
نه به طور کلی صورتم جوش میزنه
الان 19 سالمه . حدود 3 - 4 سالی میشه که صورتم جوش میزنه
چند ماهی هم فکر کنم میشه که پشت شونه هام یکم جوش های ریز میزنه که برام مهم نیست
فقط میخوام جوش های صورتم کمتر بشه و حداقل چرکی نشه
خیلی ممنون
از ژل آکنو میس که ایرانی هست یه شب در میون استفاده کنید این ژل جاوی کلیندامایسین و ترتینوئین هست . البته میتونید هر شب استفاده کنید ولی اگر دیدید داره پوسته پوسته یا ملتهب میشه ..یه شب در میون بزنید
ژل ایرلیک هم هست که حاوی اریترومایسین 4% و ترتینوئین به مقدار کم هست.
این که کدوم یکی از این دو محصول بهتر روی پوست شما جواب بده رو نمیدونم . میران لایه برداری آکنو میس بیشتر هست.
ژل دیفرین هم هست که برای جوش های زیرپوستی و ریز بهتر جواب میده و پوست رو صاف تر میکنه البته کمیاب هست و قیمتشم بالاس 40 تومن.
اینا همه باید شب و قبل از خواب مصرف بشه و بهتره 1 ساعت قبل از خواب روی پوست تمیز شده مصرف کنید.
فقط بهتره که از صابون یا پنی که پوست رو خیلی خشک و آسیب پذیر میکنه قبل از این محصولات استفاده نکنید تا ملتهب نشه پوستتون یه ژل شست و شو باشه بهتره. مگه اینکه پوستتون اینقدر چرب باشه که بعد از شستن با پن هم زیاد خشک به نظر نیاد..
Last edited by Ali_softcenter; 08-02-2013 at 15:15.
اینها رو بدون مشاوره با پزشک مصرف کنم مشکلی نداره ؟
به نظرتون یه دکتر پوست برم بهتر نیست ؟
ممنونــــ...
صد درصد برید پیش پزشک. اینجا از راه دور کسی نمیتونه نسخه بده براتون. صرفا پیشنهاده و مشاوره . همین. همیشه قبل استفاده از هر داروی پیشنهادی باید با پزشک متخصص مشورت کنید.اینها رو بدون مشاوره با پزشک مصرف کنم مشکلی نداره ؟
به نظرتون یه دکتر پوست برم بهتر نیست ؟
من به همه توصیه میکنم که بهتره نزد پزشک برن.
اینجا برای مشاوره کلی هست .
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون
به نظرم من باید همون روش شما را برم.من یه 3-4 سالی هست که مصرف راکوتانم تموم شده و بعضی مواقع جوش پشت گردنم میزنه و گرنه به ندرت توی صورتم جوش میزنم که اون هم زیاد مشکل ساز نیست
برای سابسیژن باید مستقیم برم مراکزی که این کار رو انجام میدن؟به غیر از مرکزی که توی جردن جای دیگه هم چنین کاری میکنن؟بخصوص شرق و یا مرکز تهران(البته جای خوب باشه)
بعید میدونم لیزر و سابسیژن بیمه قبول کنه!!!
هزینه سابسیژن تقریبا چقدره؟
ادرس دکتر نیکزاد رو میتونید برای من بفرستید
دو تا عکس از جای جوشهام میزارم ببیند اوضاع چقدر خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من پوستم خشکه و کمی هم قارچ دارم
میخواستم ببینم بهترین صابون یا شامپو بده برای من چیه؟ + قیمتش؟
خیلی خیلی ممنون
اکثر متخصصین پوست لیزر رو انجام می دن ولی سابسیژن رو من ندیدم هرجایی انجام بدن. چون کار وقت گیریه و از سر خودشون باز می کنن!
من فقط همون کلینیک جردن که در تقاطع جردن و میرداماد هستش رو می شناسم که انجام می دن. درمان های این مدلی بیمه نداره متاسفانه. سابسیژن حالا برای هر جای صورت حداکثر جلسه ای 150 هست .برای گونه ها با پیشونی قیمتش فرق می کنه اصلا ممکنه یک قسمت از صورت نیاز نداشته باشه . شما با توجه به این عکس ها ابتدا حتما باید مفصل سابسیژن کنید و پولتون رو بابت لیزر دور نریزید چون روی این صورت خیلیی طول می کشه جواب بده. با سابسیژن خیلی بهتر خواهد شد. هزینش هم کمتر از لیزر هست و اثر بخشیش هرچقدر بیشتر روی صورتتون کار بشه و روی اسکار های بیشتری کار بشه بیشتر هست.
در لیزر خیلی خوب کار بشه شما 10 دقیقه لیزر می شید کل صورت ولی در سابسیژن ساکشن فقط برای گونه سمته راستتون یک جلسه 2 ساعته کامل نیاز هست ولی خوب به نظر من هم لازمه و هم ارزششو داره.
ادرس نیکزاد و ادرس کلینیک جردن رو براتون پ.خ می کنم. در ضمن لزومی نداره دور خونتون دنبال دکتر باشید من دیدم از اهواز تا تهران میومدن برای سابسیژن. نرخ لیزر هم همه جا و توی این یک سال و نیم یک چیزه و ثابته. پس قبلش با دکتر های مختلف صحبت کنید و هرجای تهران بود برید.
خیلی ممنون.
تصمیم جدی گرفتم که حتما برای ترمیم جای جوشهام اقدام کنم.
اگر زیاد سوال میپرسم به خاطر اینه که میخوام با دید کامل و اطلاعات کافی شروع کنم.شرمنده که سرت رو درد میارم
نفرمودید برای سابسیژن کردن باید مستقیم برم مرکزی که فرمودید یا اینکه باید اول باید برم پیش متخصص پوست؟
مدت زمان بین جلسات چقدر باید باشه.زمان خاصی داره؟
دوستان جواب بدین لطفا به من یکی این صابونو پیشنهاد داد چه جوریاس؟ Sivand Aloe Vera آلوئه ورا سیوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)