يعني چجوري؟؟!
گوشي من نوكيا 7230 هستش.سيستم عامل نداره و گوشي فقط جاوا داره؟!چجوري ميتونم به لپ تاپ وصلش كنم و از اينترنت همراه اول استفاده كنم؟؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
يعني چجوري؟؟!
گوشي من نوكيا 7230 هستش.سيستم عامل نداره و گوشي فقط جاوا داره؟!چجوري ميتونم به لپ تاپ وصلش كنم و از اينترنت همراه اول استفاده كنم؟؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
چرا چند روزیه که نمی تونم از طریق گوشیم به اینترنت وصل شم؟
آیا برای شما هم همین جوریه؟
یا گوشی من مشکل داره ؟
کمممممممممممممممممممممک
چه جوری میشه سرویس GPRS رو قطع کرد؟این ماه 32 تومن هزینه اومده!!!!
فکر میکنم باید عدد 5 رو به 8087 یا 8008 ارسال کنی ...
هم از طریق کابل می تونی هم از طریق بلوتوث. اگه با کابل وصل کنی به نظرم بهتره چون امنیت بالاتره و سرعت به نسبت تو کابل بیش تره (نظر شخصی!) فقط باید درایور گوشیت نصب شده باشه تازه یه مزیت دیگه هم این که گوشیت شارژ می شه اگه قابلیتش رو داشته باشه.
می تونی یه کانکشن دایال آپ ایجاد کنی منتهی مودم رو باید مودم گوشیت انتخاب کنی وقتی کابل رو وصل کردی و درایورهاش رو نصب کردی.
اون وقت شماره کانکشن رو *99***1# یا *99# می ذاری و یوزر پسورد هم خالی و خیلی راحت کانکت می شی اگه نتونستی با پی سی سوییت گوشیت هم می تونی کانکت شی منتهی باید اکسس پوینت رو واسه تنهای آخر (!) mcinet و واسه ایرانشل (!) mtnirancell تعریف کنی.
موفق باشی دوست من.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
دوست من بهترین کارش اینه که تنظیمات رو از گوشیت پاک کنی واسه سیم کارت دائمی من خودم این کار رو انجام می دم به تنهای آخر اعتمادی نیست!
عزیزان یک نگاهی هم به اینجا بیندازید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جواب.دوست عزيز درايور نوكيا 7230 رو از كجا بايد بگيرم؟چون داخل پك كابلي نداه چه كابلي بايد بگيرم؟؟ممنون ميشم مجدد راهنمايي كنيد.
دوستان زكات علم آموختن است....دوستان و اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد.
اگه اشتباه نکنم باید کابل میکرو یو اس بی تهیه کنید در ضمن یعنی همراه گوشی شما هیچ سی دی چیزی نبود شاید توی رم گوشی تون باشه فایلاش..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)